Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 27.1.2007 - review epizody 314

27.1.2007 - review epizody 314

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 22.1.2007 18:06:46
smrtak Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Jinak kdybych si nemyslel ze je to blbost, bych rekl, soude dle efektu, ze se povznesl a nebo se to nekomu jen hodne skarede zdalo, coz by dokazoval ten nedodelany konec :)

Příspěvek 22.1.2007 19:23:04
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ten konec byl pěknou formou Rodneyho rozloučení.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 22.1.2007 19:26:04
kronos Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Zajímavé, že takový phřeb co měl Carson, mají pouze ty důležitější postavy, o ty ostatní mrtvé se nikdo nestará, nebo alespoň nemají takový pohřeb.

A jinak ta epizoda byla docela slabá taková o ničem, ale je to můj názor, ohodnotil bych ji tak 2/5.

Příspěvek 22.1.2007 19:28:11
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No tak to je proto, že je to důležitá postava, kterou dobře známe. kdyby tam měli ukázat každej pohřeb tak nedělaj nic jinýho.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 22.1.2007 20:04:08
kronos Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jo, ale oni asi ty pohřeby pro ostatní nedělají ,nemají na to čas, a ikdyby určitě je na Zem nenesou hlavní postavy, ale Carsona jo, protože ho známe, jak jsi řekl.

Příspěvek 22.1.2007 22:52:35
Coudy_no1 Airman
Airman

Odpovědět s citací

chudák Carson bude tam chybět!!!!

už ten jeho přízvuk.............ale asopon že poslední scéna nebyla ta jak shoří v ohni ale ta s rodnym......

Příspěvek 22.1.2007 23:09:39
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Nedá mi to a musím sem taky napsat...

Tahle epizoda mě fakt dostala - asi úplně nejvíc z celé Atlantis. Tar-ara to svojí větou naprosto vystihla.

Prvních 20 minut jsem nestačila mrkat...říkala jsem si: konečně taková "holčičí epizoda" jaká mi už dlouho chyběla (tzn. řeší se vztahy, dozvídáme se o příbězích postav a dokonce postavy i lidsky reagují - viz. Sheppard: "IS she gonna be ALRIGHT?") Strašně jsem si to užívala. Trochu jsem se bála o Teylu, ale protože jsem den předtím viděla SG-1, byla jsem si jistá, že tvůrci prostě hlavní postavy nenechávají umřít...
Spoilerům se vyhýbám jak čert kříži, upír východu slunce a Rodney citronům, takže jsem nic o Carsonově odchodu netušila...Když se všechno začalo komplikovat s těma výbušnejma tumorama, tak jsem čekala, co se z toho vyklube. A když Carson nesl tu schránku, tak jsem se klepala jako ratlík. Ve chvíli kdy ji předal jsem začala skoro jásat... :cry: a vzápětí jsem už jenom brečela a opakovala "Ne, Carsona ne...to není pravda..." :cry: :cry: Doteď ka jsem to pořádně nerozdejchala, Carson je pro mě nenahraditelná postava...už dlouho jsem kvůli seriálu takhle nebrečela...
A pokud tam místo něj nacpou nějakou "sexy kočku" tak mě fakt naštvou! :evil:
Ten konec jsem považovala za takový krásný zadní vrátka...že se třeba přece jen Carson povznesl (vím, že by to bylo klišé...), ale jak cynicky poznamenal můj bratr..."kdyby se povznesl, nezbylo by tělo, které by nesli na Zemi..." :roll:
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 23.1.2007 07:31:40
Ted Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ale libova hlaska :
Carson na Zelenku : hodně štěstí
Radek: to já nepotřebuju :D
Meiles: "I had the most amazing idea last night"

Příspěvek 23.1.2007 11:45:52
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Coudy_no1 píše:
chudák Carson bude tam chybět!!!!

už ten jeho přízvuk.............ale asopon že poslední scéna nebyla ta jak shoří v ohni ale ta s rodnym......

No jako Carson mi taky bude chybět ale ten jeho přízvuk určitě ne...
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 23.1.2007 13:19:04
Mereia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Blanca píše:
.."kdyby se povznesl, nezbylo by tělo, které by nesli na Zemi..." :roll:

no ale vzhledem k tomu jak ho to ožehlo, tak z toho těla zbyl stejně jen škvarek... :wink:
a jeho přízvuk mi taky bude chybět...takovej správně roztomilej..já vím blbej výraz, ale jinej jsem nemohla najít
"You just call him Meredith?"

Příspěvek 23.1.2007 15:48:41
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Carson se mi nejvíce líbil právě pro svůj vtipný přízvuk. Párkrát jsem se smál prostě jenom tomu jak mluví.
A s tím povznesením, musel by mu někdo pomoct, těsně před jeho smrtí. Třeba Oma de Sala, ale ta je asi už po smrti nebo nevim, co se s ní stalo, jak ji ostatní zastavili. Nevim, jestli může duše shořet spolu s tělem nebo ne. Většinou se všichni povznášeli v klidu po smrti s nepoškozeným tělem. Těžko říct.

Příspěvek 23.1.2007 17:35:56
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Přece nemůže umřít když je energie :) Spíš ji ty starší nějak utnuli po tom co zničila anubise
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 23.1.2007 17:58:19
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Jenomže Oma Anubise nezničila. Ona s ním pořád bojuje, oba jsou stejně silní, takže ani jeden nemůže vyhrát. To je její trest.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 23.1.2007 18:37:36
Smicr Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak to je teda dlouhý fight :)
Hallowed are the ORI!

Příspěvek 23.1.2007 18:58:59
Jack_xy

Odpovědět s citací

Mereia píše:
no ale vzhledem k tomu jak ho to ožehlo, tak z toho těla zbyl stejně jen škvarek... :wink:

Byl to zpomalený záběr, nevim kde bereš tu jistotu že ho to sežehlo.Navíc sežehlo je dost deb*** výraz, spíše bych se bál asi tlakové vlny, když to byla výbušnina :roll:

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách