Pěkný díl, i když za nejlepší bych ho neoznačila. Možná jsem měla vysoké očekávání. Takže hodnocení. Nejprv to, co bylo k vylepšení. Možná je to můj dojem, ale přišlo mi, že to, jak se Rodney vyrovnával s ostatními, bylo moc hnané. Ne, že by to nebylo hezké... a nemyslím, že by to nemyslel vážně. Taky vim, že na to neměl moc času ...jen - ty seš skvělej, s tebou udělám obřad, jo, tobě napíšu knihu, kdo další...? Prostě moc rychlý a vypadalo to víc účelově (i když, jak říkám, myslel to doopravdy). Potenciál to mělo větší (se všemi možnými scénami o tom, co se odehrává, co Rodney zažívá...).
A co se mi tam líbilo - myslím velmi. Rodney, Radek

. Rozeberu - Rodney - prostě náš starý Rodney a přitom, pak odkryl tu svou slupku nepřátelství a sobectví a přesto to byl stále on. Bohužel neočekávám, že toto na něj zanechá následky do dalších epizod... i když by sakra mělo.
Radek - byl tam docela hodně, dělal tam něco důležitého, taky musim zmínit jeho rozčilování (v češtině), které se tam opravdu hodilo a úžasná scéna byla, když se rozhodl, že půjde Rodneyho zabít

. Jen dostávat zranění mu moc nejde...já se přiznám, že jsem se smála

.
Elizabeth - líbila se mi tam

.
Další - vztahy mezi nimi. Někde mi přišli...jak jsem řekla, moc rychlé, ne všude to bylo...jak bych myslela, že by se zachovali. Ale jsem vždy ráda, když ukáží, že jim na sobě záleží. A tady, když Rodney říkal lidem, co pro něj znamenají, ať už tak či onak - bylo to moc pěkné. Třeba s Radkem, jak ten chudák na něj čučel

, ale tohle bylo krásné, anebo třeba na konci, s Carsonem... škoda, že toho někde neřekl víc...a nesmím opomenout "you love me" s Elizabeth

(mmch., ach jo, víte, co zase budou dělat ti magoři, co každýho párujou?

).
Tak jako, na dva díly...ale i tak, supr

.