Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky BSG: Battlestar Charybdis – People Of The Fleets (BONUS) - KONEC

BSG: Battlestar Charybdis – People Of The Fleets (BONUS) - KONEC

Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Páni tak tohle je fakt bomba :yahoo: Nestačím se divit co všechno jsi do tohoto bonusového dílu dal a jaké zvraty jsi vymyslel. Sice jsem to četl na dvakrát, jelikož toto přečíst celé by mě asi sebralo všechny síly pro dnešní den, ale prostě to je super. A jak se ukázalo tak Darn byl fakt nemilosrdnej psychopat a tvé podání jeho činů je bravůrní. Už se ani nedivím že to žádná holka nečetla, jelikož to asi není to co ony čtou :D
Takže díky za další moc pěknou a velmi povedenou povídku a jen tak dál :ok: :bravo:

Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

on to hlavně bral buď vítězství nebo smrt, a odstraňoval všechno, co mu mohlo překážet :) snad každý pochopil, že vzhledem k rychlému povýšování před bitvou dal preventivně vystřílet i své komandéry 8)
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Van Tom Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

jj, blyto mazec, sice sem to četl na několikrát aj tak +Platinový Bonus.
Akorát jsem nepochopil, že jestli to bylo po púosledním díle BSCH tak neměl Darn zemřít na te cyklónské planetě kterou zbombardovali?
Jinak ten útěr Nové Capricy, mno Gayta jako komandér Galcticy, potěšíl, víme? ):D
Ten konex s Pheonixem byl taky hodně zajímavý, akorát jsem myslel, že ten Mesiáš měla být Héra/popř Baltar co ji tam zanese a ti zgebli? Tak sem myslel že to bude Galenovo děcko, ale to je přece od Hotdoga ne?
no co, ohle byla hodně pěkná serie, až se budeš nudit, mohl bys ji s pár kámošeme někde v kanadském lese zfilmovat
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in

Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Van Tom : Odehrává se to PŘED zničením cylonského světa :)

A ti staří centurioni jsou zkrátka retardi ze sekty 8) (trochu drsnější cyloni-jehovisti :lol: )

Protože pomřeli FF, byl zničen Hub a pozabíjeni všichni "vůdci" (Cavil, Natalie) tak už to byla jen otázka času než se vyzabíjí, když lidi nemůžou ani cítit a nemají žádnou šanci obnovit ressurection uplink net... :yes:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Dočetl jsem všechny díly i bonus a moc se mi to líbilo.
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

coldvel Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

super :D :D :D
Gosh, I'm proud of you, gentlemen.
So what do you say we speed this thing up, hmm?
Are you with me?
All right, then.
Let's get this thing over and done with.
Let's put the hurt on Jerry.
Let's pitch in.
Let's raise the mission count to 35.
35 it is, gentleman.
We're gonna win this thing.
We're gonna win this fucking thing.

Předchozí

Zpět na Dokončené povídky