Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

Sice je to prozatím teprve půlka 1. série...ale za optání člověk nic nedá :) CO JE PODLE VÁS LEPŠÍ

StarGate: Enemies
5
10%
StarGate: Intervention
23
48%
StarGate: I + E Shodně :D (na přání)
20
42%

Celkem hlasů : 48

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

přiznám se že zas až takovej fanda do technologií a podobných věciček, co se aarmády týče nejsem...ale mám tu snahu, si případně něco dohledat a trošku to vylepšit...nicméně zázraky v tomhle ohledu opravdu čekat nemůžete :)

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Však neboj, my tě pohlídáme :D

Major General
Major General

Odpovědět s citací

No to je mi jasný...i když je pravda, že za tu dobu co máme grupu, jsem sepsal čtyři díly...což je novej rekord, přitom kolik mají stránek :D

Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

A já je přečetl..
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Patas25 píše:
A já je přečetl..

Tak tahle věta vyzněla fakt divně... Nevím jestli to přišlo blbý jen mě, ale vyznělo mi to tak, že je to něco hroznýho, o čemž pochybuju...

Odpovědět s citací

Není to nic hrozného, povídka je velmi chytlavá a kvalitní.

Myslel jsem to tak, že on ty díly napsal, a já je obratem přečetl. Prostě že už mám jeho povídku přelouskanou a vy teprv čekáte na první díl :-)
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Patas25...tvá pochvala mně těší, ale zas to nepřeháněj, aby pak nebyli zklamáni :)

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Když už je kolem toho tolik keců, tak to třeba za něco bude stát :D Normálně jsem taky zvědavej, co na nás pan autor vychrlí, ale dokážu se ovládat a neškemrat o nášup každou volnou chvilku ;) Stejně tím nic neurychlíte a čím později se začne vydávat, tím později to skončí :)

Major General
Major General

Odpovědět s citací

když to všechno přežijem :D tak vám sem tu první část prvního dílu možná na vánoce opravdu dám...:) ale to bude záležet na tom, kolik dostanu dárků pod stromek...adresu kdyžtak dám přes PM a číslo účtu taky :D

Odpovědět s citací

Pořád platí ona aukce o poslaní prvních (14?) dílů.

Wydra Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Kdepak je včerejší díl? :(
Má povídka: BSG: Bohemiorum

Major General
Major General

Odpovědět s citací

nikdo se o něj nepřihlásil, tak sem si ho schoval až na právoplatné vydávání :D, navíc ten díl je na 4 party...a dát sem jenom jeden by bylo smutný :D

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Daedalos304 píše:
nikdo se o něj nepřihlásil, tak sem si ho schoval až na právoplatné vydávání

Jak to myslíš, že se o něj nikdo nepřihlásil, hlásíme se o něj už 3 měsíce a kde nic tu nic. A kdy začne tvé právoplatné vydávání, abychom aspoň něco věděli?

Major General
Major General

Odpovědět s citací

ale na vánoce jste si nikdo nevzpomněl :D...a snad bude dřív, než jsem doufal....už píšu 16 díl a jsem v půlce :) takže když budu psát tempem každý dva týdny jeden díl..:) mohli bysme se možní i v dubnu nebo i březnu dočkat prvního dílu..:) samozřejěm ještě budu finálně ladit detaily, a děkjový kiksy, který jsem mohl vytvořit :)

Wydra Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Achjo, tak to se nevyplatí čekat... ale když sem dát klidně jenom jeden díl, tak to vadit nebude. :D
Má povídka: BSG: Bohemiorum

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky