Dark Angel; jakop
díky i vám za příspěvky a jsem rád že se vám to líbilo

jinak je zajímavé že člověk se všemocně snaží dát tam něco co čtenáře pobaví a ještě k tomu dá do děje i lodního psychiatra a nikdo si toho nevšimne
(pravda DA před korekcí vzpomenul i na psychiatra) ale toho co jsem tam dal na konec povídky si nikdo nevšimne
jinak mučení je moje
a kdy bude další díl?...až ho napíšu a DA opraví
z dalšího dílu mám tuším 3 první stránky, taková ta omáčka, ale prostřídaná i akcí, ale ta se možná bude upravovat.
pak mám několik stránek (asi 1 nebo 2) které jsem psal předtím, ale ještě jsem je nečetl a popravdě je budu přepisovat (nechceme přeci další bitvu o Asuras
každopádně ten kdo četl díl 23 ví že Wraithové jdou k Zemi, takže díl nebude končit dokud neskončí bitva (i když ho pak rozdělím a vydám řekněme v týdenním či dvou týdenním sledu či jinak...podle nálady a chutě
a teď ke spoileru

| Toto je spoiler!!!: |
óoo nový potencionální nepřítel? a jestli pak víte kdo to je?..já se k němu nebudu nikterak vyjadřovat, ale zajímá mě názor veřejnosti každopádně v příštím dílu se o nich lecos dozvíme a uvidíme je a přitom je neuvidíme ó kamelot bájné město staré civilizace. město bájí a legend jo mohl bych k němu něco dodat ale není to zatím jisté. áa Ori lodě...tam bych mohl taky napsat lecocs..třeba i to co bych mohl teoreticky napsat ke Kamelotu, ale téže nic nenapíšu. a Asgardi?...to je kapitola sama pro sebe ![]() no spoiler ukončím ![]() |

mozečku