Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: Sedm Stran - Dokončeno

SG: Sedm Stran - Dokončeno

Příspěvek 09.9.2009 13:47:17
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

tak nejprve bych se chtěl všem omluvit...i když to podle vašich příspěvků nikdo nezpozoroval :D...no chtěl bych se omluvit za chybu v textu kde bylo místo štítů napsáno šítů...jménem mým a jménem Dark Angela se vám omlouvám ;)

Dark Angel; jakop

díky i vám za příspěvky a jsem rád že se vám to líbilo :)

jinak je zajímavé že člověk se všemocně snaží dát tam něco co čtenáře pobaví a ještě k tomu dá do děje i lodního psychiatra a nikdo si toho nevšimne :D Vás..tedy zatím jen DA si všimne slova hyhoklomický.... :D
(pravda DA před korekcí vzpomenul i na psychiatra) ale toho co jsem tam dal na konec povídky si nikdo nevšimne :D

jinak mučení je moje :D nemám rád takovéto konce, ale rád je píšu :D velmi rád vás čtenáře natahuji :rflmao:

a kdy bude další díl?...až ho napíšu a DA opraví :D...ale vážně ;)
z dalšího dílu mám tuším 3 první stránky, taková ta omáčka, ale prostřídaná i akcí, ale ta se možná bude upravovat.
pak mám několik stránek (asi 1 nebo 2) které jsem psal předtím, ale ještě jsem je nečetl a popravdě je budu přepisovat (nechceme přeci další bitvu o Asuras ;))
každopádně ten kdo četl díl 23 ví že Wraithové jdou k Zemi, takže díl nebude končit dokud neskončí bitva (i když ho pak rozdělím a vydám řekněme v týdenním či dvou týdenním sledu či jinak...podle nálady a chutě ;)

a teď ke spoileru :)

Toto je spoiler!!!:
óoo nový potencionální nepřítel? a jestli pak víte kdo to je?..já se k němu nebudu nikterak vyjadřovat, ale zajímá mě názor veřejnosti :) každopádně v příštím dílu se o nich lecos dozvíme a uvidíme je a přitom je neuvidíme ó kamelot bájné město staré civilizace. město bájí a legend jo mohl bych k němu něco dodat ale není to zatím jisté. áa Ori lodě...tam bych mohl taky napsat lecocs..třeba i to co bych mohl teoreticky napsat ke Kamelotu, ale téže nic nenapíšu. a Asgardi?...to je kapitola sama pro sebe :)
no spoiler ukončím :)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 09.9.2009 13:54:46
jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Dragon Mohl by si aspoň prozdradit, zda se "nepřítel" objevil už v seriálu nebo zda je úplně nový a tebou vymyšlený.

ALL Můj typ na nového nepřítele:

Toto je spoiler!!!:
Já osobně si myslím, že to bude rasa jejiž loď jsem mohli vidět v dílů Grace (myslím, že je to on). Je to ten díl, kde tato loď napadne Prometheus a zažene ho až do mlhoviny, kde obě lodě uváznou. Posádka Prom. je až na Sam přenesena pryč a Sam pak vidí halucinaci malé holčičky a snaží se najít cestu ven z mlhoniny.

Ale vím jaký mizera Dragon je, a tak tohle nevyvrátí a ani nepotvrdí, takže musíme čekat až na díl. :D :D :D :D
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Příspěvek 09.9.2009 13:59:46
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

no tak po dlooooooooooouhém přemýšlení a váhání :D :D :D

jsem se rozhodl že prozradím toto
Toto je spoiler!!!:
ANO ona rasa, nebo nepřítel, přítel, pozorovatel, či jinak se v seriálu objevil i neobjevil :D
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 09.9.2009 14:12:18
Edicius Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ja si myslim ze vim o jakou se jedna rasu a Dragonovi narazky me v tom utvrzuji.

Toto je spoiler!!!:
Jedna se o rasu se kterou jsme se setkali ve 3.rade dile 21. Crystal skull,to ja ta rase neviditelnych obru.

Příspěvek 09.9.2009 15:20:27
jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Edicius Co ty víš, můžeme mít pravdu oba.

Toto je spoiler!!!:
Loď z Grace je lodí Obrů z Crystal skull. U Dragona nikdy nevíš, co se mu objeví v mozku :rflmao: :rflmao: .
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Příspěvek 09.9.2009 15:34:36
Kocourr Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Díl naprosto skvělí, řekl bych že jeden z nejlepších z celé povídky, možná ten vůbec nejlepší :ok:
Souhlasím s Ediciusem, už při čtení povídky mě nenapadl nikdo jiný, než ona rasa obrů s tou krystalovou lebkou :D
Ale nechám se překvapit jako všichni ostatní a budu se těšit na další díl :bounce:

Příspěvek 09.9.2009 16:44:48
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Edicius; Kocourr
i vám díky za příspěvky a jsem rád že se vám díl líbil :)

Toto je spoiler!!!:
jestli dobře počítám tak tu máme zatím 3 možnosti
1) rasa z Grace
2) ti obři
3) obě rasy je jedna a tatáž rasa a je to ona :D
no bude to ještě asi zajímavý :) jsem zvědav na další teorie :)

EDIT:

jinak díky za poklony mé osobě :D
(...)Ale vím jaký mizera Dragon je, (...)
(...)U Dragona nikdy nevíš, co se mu objeví v mozku :rflmao: :rflmao: .(...)

hlavně to poslední :rflmao: :rflmao: :D :lol:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 09.9.2009 16:58:38
jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Dragon Chřěl jsem původně napsat v :jako: mozečku :jako: , ale to jsem ti nakonec rozmyslel, to už bych tě urážel až moc. :D :D
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Příspěvek 09.9.2009 16:59:35
sgcatlantis Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Hele, nechci se vměšovat do autorovy fantazie, ale kamelot se v SG-1 už oběvil, a to v 9.sérii, a na ůplně jiný planetě, a byla to titěrná vesnička. :D :D :D

Příspěvek 09.9.2009 17:14:24
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

sgcatlantis:
tak mě sleduj :D

vesnička...město :D

ten díl se zkutečně jmenoval Kamelot a ten správce vesnice či kdo i řekl vítejte v kamelotu, ALE vše má své Ale a i tohle má své Ale

všude po světě máme regiony..oblasti, státy a když zabrousíš do lidské minulosti, (ať už filmové nebo podle faktů) tak to tak fungovalo i dříve :)
no prostě to byla vesnice x třeba i kamelot, ale pod správou města Kamelot (něco jako okres či kraj) takže je nevítal jen do města či spíše vesnice, ale do celé říše (třeba z LoR "právě jsme vjeli do Gondorské říše" (nehledejte spojitost, jen to byl první příklad, který jsem si vybavil) přičemž Gondor se jmenovalo to město nebo Most...je to město (mimo toho že Most s m je most) ale i okres :D
prostě to tak je :D
a navíc nikdo nevyloučil že kamelotů mohlo být více :D....teď si nejsem jist,a le myslím že jsem to už psal Kamelot nechala Morgan zmizet po smrti svého bratra...tak se mohla ta vesnice i přejmenovat

asi takto

máme město Kamelot a vesnici třeba Kýchal. přičemž vesnice Kýchal je velmi oblíbená a třeba v pořádí druhá nejnavštěvovanější (Artušem a spol) (první je Kamelot) a teĎ Artuš a spol mrtvý či mizí..tak proběhne +- několik set let a tamhle nějakej aktivní si řekne "hele byly jsme nejnavštěvovanější a navíc jsme jediná vesnice co zbyla v říši Kamelotu, ale Kamelot nikde...no už mě nebaví všem to dlouze vysvětlovat, tak si to ulehčím a přejmenuji s mocí mě svěřenou tuto vesnici Kýchal na kamelot a je to" :lol:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 20.9.2009 15:58:11
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak jsem se konečně dokopal a přečetl si další díl. Nestačím zírat :shock: Perfekt bitva a vůbec vše jako snad pokaždé. Osobně mam na neznámé plavidlo z neznámé galaxie svůj typ, ale počkám si až co bude dál.

PS: trošku mi čtení rušila některá často se opakující slova, ale kdo z nás autorů to nedělá že? :D :wink:

Příspěvek 20.9.2009 17:37:12
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

ha paráda :)

tak za prvé díky ti za příspěvek a jsem rád že se díl líbil...
ale moc mě zajímá tvůj typ :D...napiš mi ho klidně do SZ....slibuji že ti na ní neodpovím :D nepovím jen aha ;) (aby jsi neměl spoilery ;))

all:
no jistě všichni víte že tuto povídku chci do konce roku ukončit....je před námi cca 102 dnů (opravdu jsem to nějak moc nepočítal) a já se od včerejška nemůžu dopočítat jiného čísla než 35 dílů celkem což znamená 12 dílů, které tu ještě nejsou, což znamená každých 8,5 dnů sem dát díl což se rovná tomu že to nestíhám :(
ale tady na místě vám slibuji jednu věc........budu děla co budu moc ;) a navíc se pokusím dát sem konec (momentálně odhaduji na 5 dílů) dávat každý den jeden díl ;) ale to až na konci...každopádně doufám ve vaší stálou přízeň jak u této povídky tak i u jiných projektů v budoucnu ;)...

nyní bych mohl dát spoiler, ale já si myslím že spoilery už dávat nebudu ;) jen dám jeden, který není spoileriodní
Toto je spoiler!!!:
povídka bude mít už rychlejší spád ;)..takže opravdu spoilery nebudou ;)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 20.9.2009 20:18:24
dehu Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

šup sem s tim .... tohle je jedna z nejlepších povídek tady!
Asgards 4ever! >> f*ck 10x20 Unending !

Příspěvek 21.9.2009 05:24:01
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

díky, díky :) :)

díl 25 je ve výrobě (cca 50% napsáno) a 24 na korekci ;)

btw:
myslím že je zbytečné pokaždé odepisovat typem díky za příspěvek a jsem rád že se líbilo ;)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 22.9.2009 20:19:47
jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak to je super zpráva.

No už se těším, až se dozvím, kdo měl pravdu o novém nepříteli.

Toto je spoiler!!!:
1) rasa z Grace
2) ti obři
3) obě rasy jsou jedna a tatáž rasa
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky