Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: Sedm Stran - Dokončeno

SG: Sedm Stran - Dokončeno

Příspěvek 20.2.2009 10:31:30
jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Dragon: už jsem to našel:

Toto je spoiler!!!:
Díl 12:
„Jmenuji se Masek a jsem novým pánem Lucianské aliance, a jak jste již poznali, tak toto byla past.“
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Příspěvek 20.2.2009 10:39:02
PedroSanches Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Dobré počtení. Je fajné čítávat příběhy na oblíbené téma v "tištěné" podobě. Také se těším na pokračování.. :write:
P.S. Je zajímavé, jak si člověk při čtení přiřazuje vizáž postav k tomu co viděl v TV... (tedy těch známých)

Příspěvek 20.2.2009 10:44:31
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
jop je to ono

PedroSanches:
jsem rád že se to líbilo i tobě :)

ALL

nějak jsem vám zapomněl poděkovat i za příspěvky, takže tímto vám děkuji :)

a ještě jedna věc.
upravil jsem odkazy na stáhnutí toho PDF, takže teď už můžete stahovat i s překladem :)

ale abyste ho nemuseli hledat

http://uloz.to/1337557/sedm-stran-part-16-.pdf
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 28.2.2009 22:34:52
bananman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

:shock: ja len cumim je to cim dlej tym lepsie len tak dalej a dufam ze dalsia cast sem pribudne co najskor
Online stargate hra:
Kliknite sem a zaregistrujte sa

Příspěvek 01.3.2009 08:26:16
Janci001 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

no uz nech je dalsi diel ŠUP ŠUP :twisted:

Příspěvek 01.3.2009 09:03:40
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

:)
jsem rád že se to líbilo i vám a děkuji za váš komentář :)

co se dalšího dílu týče, tak jsem presu, mám 24 dní na sepsání dalšího dílu Boraelis (a nějak nevím jak to sepsat(zatím)). A ani to vlastně ne protože to po mě musí přejít kontrolou chyb :oops: a k tomu dohnat šklolu, protože jsem si týden válel šunky v posteli :(

ale každopádně na pár dalších dílů mám další zápletku promyšlenou(zatím ne tak obsáhle) což už je samo z podivem, protože jen málokdy promýšlím několik dní před psaním :D, ale můžu prozradit že se máte na co těšit.

Toto je spoiler!!!:
a někde ve spoilerech na patnácté stránce před dílem šestnáct je poměrně zajímavý spoiler (samozřejmě ukrytý), pokud ho najdete, tak ho tady prosím nevypisujte a popřípadě do soukromé zprávy, ale komentář nezaručuji ;) ještě prozradím že k tomu Spoileru jako vysvětlivku po nalezení budete potřebovat anketní možnosti ;)

EDIT:

tak jsem tady a se mnou další info, tentokrát se to bude týkat hlavní příběhové linie dalšího dílu a ne jen té hlavní ;) (to drobnějším písmem NENÍ o příběhové linii
Toto je spoiler!!!:
hlavní děj se bude odehrávat na zemi a v její blízkosti, prostě v Mléčné dráze bude mít tato dějová linie převahu, ale podíváme se také i na další planety a i do vzdálených galaxií, dokonce chystám v tomto ději převrátit vaše smýšlení o SG :lol: to co jsete si myslely že víte o Anticích, lidech všech galaxiích a dalších rasách či frakcích, každopádně se máte na co těšit, akorát jsem při psaní toho to dílu změnil docela krutě interpreta poslouchaných písní a opravdu se jedná o krutý skok...pokud si dobře pamatuji, tak naposledy jsem ho poslouchal u Pomsty :D)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 03.3.2009 19:28:04
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak to vypadá krutě a skvěle zároveň (*přemýšlí coi to asi je a interpreta :scratchanym: * ) A že převrátíš to, co si myslíme, že víme o Anticích? :yahoo: :yahoo: to je jenom dobře :yahoo: :yahoo: :D :D
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 03.3.2009 19:53:18
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak zní to fakt dobře a už jsem napnutej až k prasknutí. Snad to vydáš co nejdříve, protože bych delší prodlevu bral jako usilování o můj život :D

Příspěvek 04.3.2009 13:45:38
*Jack* Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Bydliště: Východní Čechy, Orlickoústecko; nápověda: Je tam vedro jako v tanku!

Odpovědět s citací

Tak už aby tu něco bylo, nějak to tu vyschlo... :)
Nejnovější tvorba:
    TASK FORCE: 1x04 Hrdinův sen V. (ZDE)
    Obrázek
Můj povídkový seriál:
    STARGATE - 24 hodin: (ZDE)
    Nejlepší námět a zpracování v povídce roku 2008 i 2009!
Další projekty:
    Osudový skok: Společná sci-fi povídka 5-ti autorů (ZDE)

Příspěvek 04.3.2009 14:43:15
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

No mám v plánu do tohoto dílu dát větší děj, ale ne za cenu čitelnosti či kvalit což mě trochu zpomaluje (včera jsem napsal jen cca pět stran :( :cry: ), každopádně mě navíc dost krutě zpomaluje škola a blížící se závěrečné zkoušky a případně další přijímačky :( což jsou další faktory, které mě zpomalují, dokonce jsem již omezil návštěvnost tohoto fóra a ICQ abych vše stíhal a zároveň bylo místo na psaní, ale jak to tak vypadá tak snad do nějakého rozumného datumu(možná, ale opravdu jen možná už v úterý) bude další díl poslán na korekci a obratem poskytnut vám, nic méně mám takové tušení že po tomto dílu se vše ještě zpomalí, protože školu časově nezvládám :cry: , Takže se vám za tyto velmi nepříjemné pauzy velmi omlouvám :oops:

každopádně se nemusíte bát že bych se na psaní vykašlal, či ho vzdal a to z toho důvodu že mě to jednak baví a za druhé si tím i čistím hlavu ;)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 04.3.2009 17:53:43
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Příspěvek 04.3.2009 18:44:51
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

díky za důvěru do mých prstů vloženou :), pokusím se nezklamat :)

Edit:
lidi máte problém :D
opět jsem si pročítal jistou diskuzi u jedné ze zdejších povídek o zakončování dílů (neboj Dark Angele opravdu myslím tu tvojí :D) A uvědomil jsem si že jsem již dlouho nedal pořádný otevřený konec nad kterým by jste mohly spekulovat a nadávat že nevíte jak to dopadne :D, ale problém je v tom že když to teď udělám, tak bude asi na dýl a pravděpodobně by pointa přerušení zmizela :(, no nechte se překvapit :D
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 05.3.2009 17:53:09
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

:shock: další povídka co bude mít otevřený konec??? :wall: To si asi už hodím provaz, protože poslední dobou mi po přečtení povídek pořád v hlavě běhají možná pokračování a s přírustem povídek se mi to tam už slušně zamotává :pale: :shaking:

Příspěvek 05.3.2009 21:43:00
*Jack* Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Bydliště: Východní Čechy, Orlickoústecko; nápověda: Je tam vedro jako v tanku!

Odpovědět s citací

Nj, to já u Dragona s tímhle problém nemám, protože většinou udělá něco úplně jinýho, než bych čekal nebo myslel, takže se už ani nesnažim a tím pádem jediný co mi zbývá je to trýznění při čekání na další díl!!! :evil: Dragone... :)
Nejnovější tvorba:
    TASK FORCE: 1x04 Hrdinův sen V. (ZDE)
    Obrázek
Můj povídkový seriál:
    STARGATE - 24 hodin: (ZDE)
    Nejlepší námět a zpracování v povídce roku 2008 i 2009!
Další projekty:
    Osudový skok: Společná sci-fi povídka 5-ti autorů (ZDE)

Příspěvek 06.3.2009 13:47:19
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky