Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky Stargate: Enemies (2.7.2012) KOMPLET PDF + DOC

Stargate: Enemies (2.7.2012) KOMPLET PDF + DOC

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

jak jsem na tom s povídkou? mám napsanej Prequel, který spojí 5x20 s moji povídkou, a 1. díl je work in progress :) zatím 10 A4 a teď budu psát první bitvu :) hend takhle ze začátku :)

Brendy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tak to je bomba! Doslova :D A předpokládám, že začneš vydávat tak v září? (hrubý odhad)
"Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist." Albert Einstein

Kocourr Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak sem se po dlouhý době taky přihlásil, abych - jak jinak - taky pochválil povídku, která (jak autor sám napsal) nebyla ze začátku úplně dobře propracovaná, ale s přibývajícím časem se kvalita zlepšovala a zlepšovala až do monstrózního finále, které mě v ledasčems mile překvapilo - jak v ději, tak v kvalitě zpracování.

Btw., osobně by se mi nejvíce zamlouvala ta verze, že byla celá povídka jen Jackův sen (po dočtení sem to tak i pochopil), prostě by to byl výbornej vtípek na závěr :smile:

Takže Deadalosi, piš dál ve stejným či lepším stylu jako bylo posledních pár dílů a rozhodně nebudeš mít o čtenáře nouzi :smile: , jen dodávám, že sem se během povídky několikrát i dobře zasmál :D
Čest tvé práci a gratuluju k dokončení rozsáhlého projektu! :bravo: :bravo: :bravo:

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Kocourr: Moc děkuji, a hlavěn mě to velice těší, taková poklona od tak vynikajícího autora, jako seš ty sám :) jen doufám v brzké dopsání finálového dílu tvé povídky :), teda pokud jsem ho neprošvihl...pak mě čeká čtení :D

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

No je pravda že je to jedna z nejlepších stargate povídek na celém světě tohlencto by mohl být příští film nebo spíš dvě série a film.

Kocourr Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Daedalos304: Díky za poklonu :) , bohužel poslední díl mojí povídky si neprošvihl, protože jsem ho ještě nedopsal (já vím, je to ostuda otálet s tím tak dlouho), ale vyskytovala se tu na fóru povídka, tuším že se jmenovala "Mise Medusa", kde díly přibývali taky "jednou az půl roku" a autor ji dopsal, tak doufám, že se mi podaří navázat na tuto tradici :smile:

Jinak si mě moc nepotěšil tím, že si udělal z Todda takovýho zloducha, já ho měl ze všech "záporáků" v SG nejraději :P

Met.CZ Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak když už teda konec tak pořádnej :) Tvojí povídku sem četl už asi od 21. dílu a opravdu sem se těšil na každý díl je mi docela líto že tahle megalomanská a asi i nejrozsáhlejší a nejlepší povídka kterou jsem kdy přečetl končí :( posloužila mi někdy jako inspirace pro další díly mé povídky na kterou ted sice nemam moc času ale duležitý je že sem si od tebe vzal ponaučení že namam spoutávat ani ty nejbláznivejší megalomanský nápady :smile: hlavně mě dostalo ale to že to celý byla Jackova vize budoucnosti :D .Tekže ti přeju hodně štěstí a snad se díki síle nebo osudu nesetkáváme naposledy u nějáké tvé povídky. :smile:
Fantazie je důležitější než vědění.
- Albert Einstein

Stargate: Zrcadlový zlom

http://sga-project.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=9255

Major General
Major General

Odpovědět s citací

U mě možná vede Baal, ale těsně v závěsu...o takovou setinu celku je hned Toddík :)

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Nejlepší zloduška byla podle mě Adria, taky je moc pěkná... Potom Todd

Mr. Mister Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Ahoj. Byla by škoda, kdybych i já neohodnotil to tvé dílo. :) Tak čekal jsem cokoliv, ale tohle rozhodně ne. Ty jsi vlastně napsal vizi. Vizi, která Jackovi trvala dva měsíce a nám jeden a půl roku. :D Příznám se, že jsem tvoji povídku četl od samého začátku. Ještě teď si pamatuji, jak jsem aktualizoval stránku a najednou tam naskočilo nové téma. :D Jednou jsem klikl a už se vezl. :D
Měl/máš pravdu, že ze začátku to nebyl nic moc, ani délka dílů nebyla nijak závratná, ale postupem času se z toho vyklubala velice solidní záležitost. Postupně si to hezky rozvíjel. Všechno to začalo v jedné galaxii, až se to rozlezlo do čtyř. :) Opravdu mnohokrát a nemyslím si, že se jenom mě šokoval, udivoval, fasconoval tím, co jsi psal. Nové technologie, zápletky, postavy, nepřátelé, prostě tohle všechno vymyslet, to muselo dát zabrat. Vím, že ti v něčem určitě pomohl jakob, ale i tak před tebou smekám až k podlaze. :) Jeden a půl roku to trvalo a nakonec se vše dobře zdařilo. :D Myslím, že jsi psal, že jsi s tím chtěl seknout a osobně jsem rád, že jsi to neudělal, jelikož by jsi nás připravil o velice kvalitní povídku. :)

Takže gratuluji k dokončení tak velkého projektu a další tvorbě zdar. :)

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jen bych se chtěl Daedala zeptat, jestli s tímto koncem počítal už od začátku a případně pokud ne, tak kdy ho to trklo :D

Za této situace mu vlastně můžeme my všichni ,"odpůrci masového vraždění hlavních postav", odpustit za to likvidování lidí, jelikož se to nestalo :D

Major General
Major General

Odpovědět s citací

opět i Tobě děkuji za komplimenty, které mě osobně těší...:) v další tvorbě budu pokračovat :) (jen co dopařím mass effect 3) :D

Major General
Major General

Odpovědět s citací

sorry for double post :)

kdy mě to napadlo? jednoho krásnýho nde ve vlaku, když jsem jel za svou drahou polovičkou :) zhruba někdy kolem 30 dílu asi...plus mínus :)

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

:hmmm: Neviem čo napísať. :roll:
:bravo: Naozaj skvelé zakončenie tejto série a zároveň aj ukončenie príbehu. :yes: Je to škoda, že sončila, ale aspoň takým štýlom ako si zaslúžila. :bravo:
Boli v nej slabšie, lepšie aj vynikajúce časti. :yes: Záver poviedky sa niesol v tom poslednom: veľmi dobrom a prepracovanom deji. :bravo:
:salut: :salut: :salut:
:drink2: :pivo: :kapela:
Už nestíham chodiť sem tak často, ale určite si rád prečítam aj novú poviedku keď ju začneš vydávať. :yes: :yeah:
:cry: :bye:
:heat:

Major General
Major General

Odpovědět s citací

I tobě děkuji Puku :) a pokusím se nezklamat :)

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky