Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky Stargate: Enemies (2.7.2012) KOMPLET PDF + DOC

Stargate: Enemies (2.7.2012) KOMPLET PDF + DOC

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Uvidíme já osobně chci bitku Thor bude prohráva najednou se vzchopí dá odinovi pár ran a zlomí mu vaz.
Naposledy upravil deadalos dne 01.3.2012 15:03:57, celkově upraveno 1

Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

:hmmm: Konečne Ťa musím pochváliť aj ja. :wink: Síce nerád :D , ale nedal si mi inú možnosť. :cry:
Takže to, čo som doteraz prečítal je perfektne prepracovaný dej :bravo: a krásne, doplňujúce údaje možno bez medzier v príbehu a súvislostiach. :yeah: :ok:
Naozaj, z môjho hľadiska je to výborná práca. :yahoo:
Teším sa na pokračovanie :yahoo: :yahoo: a zároveň smútim :( :cry: , že to smeruje ku koncu :scared: . :cryy: :thumright: :thumleft: :pivo:
:heat: :bye: :bye: :bye:

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Hale, že do té bitky mezi Thorem a Odinem a Atlantidou + Sorserýnama přiletí supersuperúl... dostene dobře na budku od měst :D . To asi čekat nebude...

Met.CZ Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

to nwm tenhle superúl vypadá drsně když má ještě trvdší plášt než ten kterej Rodney zníčil a ještě je bez slabiny(hangáry) bylo by zajímavý kdyby se od něj odrážely drony to by pak byl fight :)
Fantazie je důležitější než vědění.
- Albert Einstein

Stargate: Zrcadlový zlom

http://sga-project.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=9255

Captain
Captain

Odpovědět s citací

a jo on má dvě ZPM on má neprorazitelný plášt ale já bejt todem vypustim všechny šipky a pak už by to neylo tak nebezpečné ale zajímalo by mě co by snim udělali liberty.

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

tak když už jste odhalili Toddův dáreček...:) tak vám můžu říct, že si s nim lodě třídy Liberty užijou srandy...:) a třeba i nějaká zařve..:D

Captain
Captain

Odpovědět s citací

To ne Jenom otázka ten název liberty si vimislel nebo z něčeho okpíroval.

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tento název pro třídu lodí se už určitě někde objevil. Nedávno jsem to četl, ale vůbec netuším :D Možná Svatá vyprava, pamatuju-li si ten název správně.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

tak to nevím jestli tento název už někdo použil, ale já ho "vymyslel" z jednoho prostého důvodu a to kvůli jejich první misi - kdy Liberty, Freedom a Independence = Svoboda a Nezávislost :)

dehu Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

hezký .. jen fakt logicky nechápu, jak může Super úl ( napájený 1 ZPM) zničit loď třídy Liberty (napájenou snad 4 ZPM) ... To by jsi měl asi domyslet líp ....Ale chápu, takhle hold Super úl nastavili v SGA (i když si myslím že dost nešťastně, bitva s Atlantis na orbitě byla na mě až moc jednoznačná) .. aspoň doufám, že tam zahrneš to, že se Toddovi to ZPM vyčerpá, když při soubojích jsou lidský ZPM vyčerpávaný furt ... a občas mě překvapuje jak rychle :)

Což mě přivádí k tomu, že vůbec, to ZPM by mělo bejt vyčerpaný už možná na tu stavbu lodi, natož na zrychlenou regeneraci při bojích ... navíc s tak silnou střelbou ...

No nic, jsem hold rejpal .. sry
Asgards 4ever! >> f*ck 10x20 Unending !

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Hele co kdybys na těch lodích udělal sklady pro materiál až budou naniti potřebovat víc mteriálu ale uznávam že se ty ZPM vyčerpávaj moc rychle.

dehu Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

když jsme u toho tak si rejpnu i do nanitu .. jak může štít, napájený ZPM a mimochodem nejspíš nejsilnější lodní štít ve známým vesmíru, propouštět skrz sebe takovou energii, že to dokáže zničit nanity? ..

Major General
Major General

Odpovědět s citací

dehu: superúl určitě ne, ale megaúl :), který je napájený dvěma ZPM a nezapomínej že nejde o tu energii kterou má, ale o to, že má téměř neproniknutelný trup a ZPMka opravdu nevybíjím nějak moc rychle...:) teda aspoň mi to tak příjde :); a to že je nejsilnější ten lodní štít to máš asi pravdu :), bohužel jak jsem psal nemůže být tak silnej jak třeba na Atlantidě, která má obrovský emitory, který se do tédle lodě prostě nevlezou a proto je to hnaný přes buffery, který se můžou vybít a můžou při opravdu silných střelách propouštět částečnou energii :), alespoň to takhle v mé povídce funguje :)

dehu Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

ok, to beru :) ...jen ještě mě napadlo, že stejně ta loď musí mít nekrytý místa - motory, hlavně zbraní? ...

ale hlavně - dej sem už další díl! :)

Major General
Major General

Odpovědět s citací

no tak to samozřejmě že má...:) třeba toho využiju...:) a nebo jiné naprosto nechutně silné věci :)

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky