Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

Sice je to prozatím teprve půlka 1. série...ale za optání člověk nic nedá :) CO JE PODLE VÁS LEPŠÍ

StarGate: Enemies
5
10%
StarGate: Intervention
23
48%
StarGate: I + E Shodně :D (na přání)
20
42%

Celkem hlasů : 48

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tak s těmi překvapeními doufám taky šetřit nebudeš. Taky jsme zvědavi na něco nevídaného, něco neokoukaného :)

No, nebudeš to mít lehký, abys nás potěšil a uspokojil :D

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

možností je mnoho, některé pravděpodobnější než jiné, ale přesto tu jsou... Proto je těžké odhadnout co se stane... Přece jediný, kteří to vědí, jsou lidé z Vaší skupiny skvělých autorů a modelářů...

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Speedy: Upřímně řeknu, že moc překvapení se asi nedočkáte...ne spíš, že bych neměl nápady nebo tak...ale pokud chce člověk udržet jistou rovinu návaznosti a reality, musí tomu něco obětovat...ale i tak si myslím, že jsem z toho mála vytřískal hodně...nuže posoudíte časem sami, jak moc se mi to povedlo...:), ale už dsot spamování..:D těšte se na středu :D

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

A že toho spamování je tady dost. Tolik postřehů ke dvěma partům dílu jsem snad nikdy nezažil :D

Mně se třeba líbilo u St0rma, že se z velké části odprostil od té předem stanové SG linky a pustil se do něčeho úplné nového, obsadil nové postavy, jejichž charakteristikou si mohl krásně pohrát, bylo to prostě něco úplně nového. Takhle když budeš mluvi o Gou'auldech, tak už nemůžeš říct, že to jsou dva a půl metroví zelení panáci a mají rádi čokoládu :D

Major General
Major General

Odpovědět s citací

to máš pravdu...St0rm je v tomhle ohledu snad o pět levelů výš...:) a upřímně jsem se mu chtěl snažit i vyrovnat...(pak jsem ale přečetl Noximův Portmolior a chytla mě taková depka, že jsem to rozdejchával ještě tři týdny...) nicméně alespoň dle mého názoru, i když nevymýšlím nic originálního, tak jsem měl při zpětném čtení gradující radost z napsaných dílů (takže jak jsem již dříve zmínil, klíčové asi budou díly 10 - 19 + i ta dvacítka s níž nejsem spokojen, ale za boha nemůžu přijít na to, jak ji vykepšit :D)

a co se spamu týče...je to masakr :D (i když pokud se neřeší vyloženě pytloviyn a aspoň okrajově to souvisí s povídkou, proč to neřešit :) - viz. Marks x Kleinman

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak se vyjádřím i já. Udělal jsem korekci 2. dílu, takže na 3-4 týdny díly jsou připravené.

Toto je spoiler!!!:
Pokud jde o konec 20. dílu, tak mnoha lidem spadne brada až na zem a budou schánět nejblížší zbraně a hledat Daedalosovu adresu. :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao:
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Asi tak nějak. Jakop reakci na poslední díl opět vystihl.. xDD
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Mno vy jste mi ale dvojička...jeden začne a druhej musí zákonitě dodělat co? :D (jinak, adresu ze svého profilu těsně před posledním dílem smažu :D)

Patas25 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Stejnak si většinu času v brně a pokud vím, posílal si mi mapku, kde bylo označeno: Kam chodíš do školy a kde máš privát. Tak to vidím že nebudu mazat historii, a pak založím nějakou aukci, jak vydáš poslední díl. :-D
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Patas25: To si mi to nemohl dát, když ho ukázal nám? Já nebýt toho, že vím, co asi tak chystá v dalších, tak bych vraždil velmi nehumánním a krvavým způsobem. :rflmao: :rflmao:
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Major General
Major General

Odpovědět s citací

V tom případě seš mrtvej, jen co vkročíš na půdu fakulty...

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

Ale no tak, kamarádi. Snad se tu nechystáte pozabíjet se?
Já chci se dočkat dalšího dílu :)
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Stačí, když přežije jen jeden. Ty ostatní nech, ať si dělají, co se jim zlíbí :D

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

SPeeDy: až dočteš poslední slova 20. dílu, tak pochopíš
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já už jsem zvyklej. Mě nerozhází nic. Otroctví Země, nadvláda hadů nad galaxií či vesmírem, vyhubení veškeré lidské populace. Jen ať už je to tady :D

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky