Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky StarGate Ships - S02E20 : Konec utrpení, část 2

StarGate Ships - S02E20 : Konec utrpení, část 2

posedlík Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

ty mě holka vážně jednou zabiješ :palka: ale jinak dobrý :bravo:

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

Ondra Daške:
Prvně ti chci poděkovat za všechno
1. Už jsem ho tolikrát chtěla zabít :D Tak proč ne :lol:
2. Nových lodí ještě bude hodně :D
3. Kdy bude? Včera jsem začala psát první díl druhé série, takže tak další týden by mohl být :)

posedlík:
Já tě ale nechci zabít :scared: jinak děkuji :)
Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo

Ondra Daške Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ale Marks je jen jeden a navíc, je tu ten problém že když zničíš Odyseu, která loď bude potom vlajková :?:

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Vzhledem k tomu že loď v hyperprostoru může prolétávat pevnýma věcma, tak nevidím důvod proč by hned nevstoupili do hyperprostoru.
Krom toho tak malá loď jako je Odyssey téměr vůbec nejde obklíčit natolik aby se nenašlo místo kudy by neproletěla.
Ale jinak pěknej konec.
Jen by se tam furt nemuseli řešit vztahy a zabíjet Kevin.

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Ondra Daške:
neboj, vše se dozvíš v následujícím díle :yes:

deadalos:
1 - Vzhledem k tomu, že Shipse píšu já, tak neberu v potaze nějaké věci... tak, jak to je napsáno, tak to i bude, měnit to fakt nebudu.
2 - Musela jsem se nějak dostat do bodu, aby to navazovalo na druhou sérii tak, jak to mám naplánované
3 - Děkuji, to jsem ráda
4 - Neboj, vztahy se moc dlouho už řešit nebudou... a co se týče Kevina, to se dozvíš v dalším díle, teď ti bohužel nemohu ani potvrdit natož vyvrátit, že je mrtvý nebo stále naživu... jinak popravdě ani nevím, proč jsem se rozhodla většinou přizabíjet zrovna jeho :hmmm: :hmmm: :hmmm:

coldvel Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Zajímavé zakončení, ovšem čekal jsem že s lodí narazí do jedné z mateřských lodí a zpúsobí jim co nejvíce škod jako opravdovej kapitán bojové lodě. :)
Gosh, I'm proud of you, gentlemen.
So what do you say we speed this thing up, hmm?
Are you with me?
All right, then.
Let's get this thing over and done with.
Let's put the hurt on Jerry.
Let's pitch in.
Let's raise the mission count to 35.
35 it is, gentleman.
We're gonna win this thing.
We're gonna win this fucking thing.

Moiki Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Super díl, škoda že Carterová ztratila pamět.
Myslim si že to Kevin přežil i když byl u ohniska výbuchu přepážky jsou přece naprogramované aby se při výbuchu uzavřeli ne?
Doufam že to Odyssea přežije je to moje oblíbená loď, nehledě na to že na Odyssee je Asgardské jádro které by nemělo padnout do rukou nepřátelům.
No moc se těšim na pokráčko

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

coldvel:
Děkuji, jinak co se týče toho nárazu do lodi, tak to nebylo proveditelný, protože než by k nim doletěl, tak by jej stejně zbraněmi trefili... Vyšlo by to v podstatě nastejno, jelikož lodě Druhé aliance si držely od Odyssey odstup :)

Moiki:
Děkuji mockrát.
Škoda to určitě je, jelikož tím to všechno začalo, ale pokračování bude o dost zajímavější, především v plánování záchraně Simů, nové poznatky v obou antických měst, jak na Atlantidě, tak i na Sibyle, konečně se k ní taktéž vrátím, bude toho tam spousta nového :) a bude tam i něco, co vás některý velice překvapí :yes: někteří, co vím z minulých dílů, je mají rádi, více o nich už nepovím :sorry:
Ano, přepážky jsou naprogramované, aby se uzavíraly, ale nezapomeň, že takový výbuch jentak nezadrží
Jestli přežije, nebo ne, tak to bude hned v prvním díle, který doufám, vydám další týden, už sepisuji teď třetí stránku, v plánu jich mám kolem 9-10 stránek :pst:
Určitě se těš, jelikož věci se začnou pořádně hýbat :pst: :yes:
Naposledy upravil Marks dne 17.6.2015 10:52:07, celkově upraveno 1

Moiki Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Díky za odpověď už se moc moc moc těšim na pokráčko a doufam že Marks přežije

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Ale pokud by si držela od Odyssey odstup že by to nestihla, což vzhledem k její rychlosti je obrovskej odstup tak to znamená že by ty lodě byli strašně daleko od sebe aby byli všude kolem Odyssey a byli obrovské mezery mezi nima.

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

No záleží v který moment to myslíš, jestli prvně, když se objevili, nebo kdy Odyssea rychle udělala hyperprostorový skok?

Jelikož když udělal ten hyperprostorový skok, hned na to přestal pohon fungovat, jelikož po vyřazení hlavního generátoru štítů, se poškodili i další důležité věci, které byly s tímto propojeni.

A v předchozím případě netušili, jak moc silní jsou oproti minulému střetnutí, doufali, že po úpravách se jim budou rovnat, ale zmýlili se, když od D. A. zbraně začaly padat na jejich štíty... a pak už bylo pozdě na skok, po zaměření hlavního generátoru...

Ano, mohla jsem to udělat jinak, ale z mnoha důvodů jsem se potřebovala dostat do bodu, že Odyssea skončí takto :yes:

Moiki Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jestli se ale nepletu tak Odyssea má umělou inteligenci a ta by mohla Odysseu zachránit ne?
Doufam že s Odyssei aspoň něco zbude i kdyby se měla použít na nový typ lodě

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Ano, Odyssea má svou vlastní inteligenci, může dělat cokoliv, co ji napadne :D O jejím stvoření se všichni dozví v dalším díle :yes:

Moiki Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak to už se moc moc těšim

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Jelikož už mám sepsané tři stránky prvního dílu druhé série, tak podle předpokladu by další týden mohl vyjít nový díl. Bohužel vám neřeknu který den vyjde, jelikož je nová série a tak trochu si pohraji i s vydávacími dny :pst: takže se nechte překvapit :yes:

:bye: :bye: :bye:

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky