Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: Cesta za Herkulovy sloupy

SG: Cesta za Herkulovy sloupy

Příspěvek 28.8.2009 10:17:54
bindina Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

co říct krásná povvídka :)
nyní pokračuji na mé povídce: Stargate trochu jinak
viewtopic.php?f=27&t=7920

a na nové povídce z prostředí neovladatelné vesmírné lodi která míří směrem k černé díře a z níž není možnost úniku(zatím nemá jméno)

Příspěvek 30.8.2009 12:17:09
Scortis Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Co říct, skvělá povídka. Máš dobrý sloh, nejsou tam pravopisné chyby, prostě se to čte dobře. Taky se mi líbí že si tam dala prostor rozvoji postav. Takže ještě jednou zopakuji že je to super.
Díky bohu že jsem ateista

Rodney: Netrefili bychom ani stodolu
John: No ale hive ship je přece o hodně větší než stodola

Příspěvek 01.9.2009 12:54:52
Janci001 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

velmi dobre chcelo by to neake pokracovanie :)

Příspěvek 01.9.2009 13:41:11
Mooony Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Pokračování je tady: viewtopic.php?f=27&t=6540&start=0
Eleira píše jen, co se jí od klávesnice kouří... ale to neznamená, že by se nehodil další díl :wink:

Příspěvek 04.9.2009 21:02:58
Jearynen Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Povídka je sama o sobě úžasná, skvělá..hlavně se tam míhal Lorne, což je dobře (ale jakjinak u této autorky, že? :P). Jediná škoda je, že musím nahlásit Mary Sue poplach. Autorka se sama vyobrazuje jako tak trochu zvláštní, všestranně nadaná postava, se kterou si někdy i její oblíbená další postava i něcozačne. Ale jinak skvělá povídka, mockrát díky, Eleiro :-)

Příspěvek 04.9.2009 23:19:54
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

:smile: No tak na Mary Sue mě nemusíš upozorňovat, o té všichni víme. Když pro mě je úžasný relax tohle psát. To si ani nedovedeš představit, jak já si to psaní užívám. Ono to tak u povídek s Mary Sue bývá, že si je z 90% užije zejména autorka (případně to 1% autorů). Ačkoli musím teda na svou obranu říct, že Elena ještě není tak strašná Mary Sue, znám horší případy. Stále ještě Elena není absolutně andělské stvoření a není dokonalá v každém oboru. Snažím se, aby z ní nevzešlo cosi, čemu se pracovně říká "scifi věděc", neboli odborník v každém oboru. Ona se vyzná v technických věcech, plus nějaké ty koníčky (kytara, krasobruslení), ale je toho spousta, čemu tahle holka nerozumí. Jo a k tomu, že si s ní oblíbená postava něco začne...nezačne. Není to v plánu. :pst:

Jinak, pokud chceš povídku z Atlantis bez Mary Sue, tak mohu nabídnout "Všední den", je to sice parodie, ale je 100% bez Mary Sue :lol:

Příspěvek 05.9.2009 12:51:01
Janci001 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

elena sadne do poviedky ako rit na serbel. Tú by som si vedel predstavit aj v seriale :)

Příspěvek 05.9.2009 21:04:07
Mooony Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Jearynen: Omluvám se Eleiře, ale tohle my nedalo, musím reagovat :oops: . Promiň Jearynen, ale Mary Sue je plné forum. Kde není Mary Sue? To by mě zajímalo...prostě jen, myslím, že si všichni uvědomujeme, že máme tu úžanou a nepřekonatelnou postavu :wink: . Jak už psala Eleira, jen nás to baví psát a jsou i lidé, které to baví číst ... :D

Předchozí

Zpět na Dokončené povídky