Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 2.9.2008 - Prosba o Atlantis

2.9.2008 - Prosba o Atlantis

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

ChuckLorn Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Přesně jak říkáš, na nově jsem sledoval SG1 a byl jsem do toho blazen, obzvlaste ten dodatek s temi orii tech par serii s mitchtelem se mimoc libilo :-)

kamrád mimochodem ten fighter, co to podepsal prede mnou mi to doporucil a ja sem si myslel, ze je to nejaky kopirak xD

jinak jsem psal na primu uz asi pred dvema mesici, jestli ten serial nahodou nehodlaji davat, misto odpovedi se mi dostalo automaticke zpravy, ze muj dotaz byl odlozen... Doted sem odpoved nedostal.

lol ted sem si vsiml toho Honzy Pasáka xD este ted se valim smichy, popravde, to se tam urcite neobjevi, sledujete nekdo LOST ? tam taky neni kuba pasak ale jack sheprd xD

EDIT: Nepiš dva příspěvky pod sebou. Klenotka

Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Mňo ... sice ne o moc, ale asi přecejen lepší dabing, než nic, že?

Podepsáno.

EDIT - Je to off-topic, takže psát kvůli tomu novej příspěvek by nebylo košér, ale nenapsat nic prostě nedokážu ... pokud tu někdo chce Wraithům říkat přízraci, potom by se dr. Weir patrně mělo říkat doktorka Hrázová, že?
Překládat vlastní jména je prasárna - kdykoliv.
Naposledy upravil Air Force dne 04.9.2008 16:00:05, celkově upraveno 2
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Podepsal jsem ač dabing Primi mě nikdy moc neinponoval. Přece jen ale musíme udržovat víru v Atlantis :twisted: (i když v jiném překladu).
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Gratuluji kolombovi jako tisícátému podpořiteli akce :)
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Del_S Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No taky sem to nedávno podepsal snad se to povede po tom co nás Nova dala do hromadné odpovědi "Nechcem, ale děkujem" :D

Deacon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Geser píše:
Gratuluji kolombovi jako tisícátému podpořiteli akce :)

a tej zvysnej tisicke nepodakujes :P :D

Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ja bývam v tej šťastnej lokalite, kde chytáme aj Novu aj Primu. A ak sa jedného dňa stane, že sa prejde na digital a náhodou nebudem môcť sledovať české programy a podarí sa nám vybojovať si vysielanie Atlantisu, tak aspoň budem mať dobrý pocit, že som pomohla niekomu, kto je odkázaný len na TV. Už som sa aj ja podpísala.
Aj keď niekto ma predbehol a obsadil mi nick :lol: Takže som sa musela zmeniť Zizi na Zizinka. Ale ja rada bojujem za dobrú vec, takže boooooooooooooj :pivo: :loltransparent: :stavka: :love:
I´m damn proud member of SheppofilclubObrázek
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

:roll: Achjo tak jsem si právě "inteligentně" popovídal s jistou osobou. náš rozhovor byl následek jeho zjištění o možnosti vysílání SGA a trval cca 10min po telefonu (naštěstí platil on) celou dobu jsem poslouchal různé "otázky" jestli tam bude to a to a co se tam bude dít a jestli to bude takhle a podobně.
nejhorší je že strašně mele a nenechá si odpovědět...
Každopádně jsme tím získaly dalších pět hlasů jeh rodiny (přičemž na to kouká jen on sám...)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Irsai Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

kolik je tam tedka prihlasenych lidi jeslti se muzu zeptat? kdyz sem se registroval ja bylo jich 2600 a neco...

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak to nevím jestli jsem zrovna tohle chtěl vědět Dragone... :|
Dávám tedy ke zveřejnění fakt,že z jedné IP zůstanou v databázi jen tři lidé. Zbytek se maže. Právě kvůli tomuto....

Irsai: Myslím,že sis to spletl. Tvoje pořadové číslo by mělo být v této době někde nad 1100. Na stránce se seznamem zúčastněných je dole celkový počet registrovaných.

Deacon: Samozřejmě děkuji všem :lol:
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

viz.
http://prosba-o-branu.ic.cz/?page=seznam

nejsem si jistej jestli code platí i tady, ale pro jistotu....
v současnosti 1122
tamto číslo je tvoje ID

EDIT:

Geser byl rychlejší :lol:

Já za to nemůžu no, já mu jen napsal SMS s adresou kde se může přihlásit a taky to aby si to přečetl...následek byl pro mě katastrofální (stejně jako u minulé prosby), ale i tak jsem se zůčastnil...(já podepsal jen sebe)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Irsai Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jej tak to je min nez sem myslel to je skoda zapojim snad i rodinnu a firmu samozrejme ze souhlasem..

Jinak se omlouvam moc sem to nekoumla jen jsem videl nejake cislo tak sem myslel ze tolik lidi podepsalo petici...

Han Ellen Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: říše fantazie :D jinak Přerov...nebo Praha.... nebo Chotěboř... občas Slatiňany
Odpovědět s citací

Neodolala jsem a taky připojila svůj hlas; jen mne přitom napadla podlá odpověď: "Hmm, tolik podpisů? a to už SG-A všichni viděli? Proč to chcete vysílat v televizi?" :D
Jinak z dabingu si hlavu nedělám, některý se podaří, některý už míň (a některý je lepší ani neslyšet) a pokud nebudou příliš konit "Vejrovou" a spol. tak se budu i ráda dívat :)
>>>Sen je dobrodružná výprava, na kterou se vydáváme každého večera<<<

WORMWEJDR Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

docela se bojim že by jakakoli televize odmítla dělat dabing kůli dvoum tísícům fanoušků.... je to sice velký číslo ale pro komerční televizi...nevim...nevim...
ale pravda je ze by se meli ete nejaky lidi pridat co to treba neznaj....
tak já tedy osobně držím palce našim vyjednavačům xD

premluvil sem taky par kamosu.....
Rodney:And what schould I do now?
Sheppard:RELOAD!!

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Wow, až teď jsem se podívala na to propagační video. :shock: Paráda. Samozřejmě Tar-ara umí dělat skvělá videa. :thumbsup:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM