Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 21.8.2008 - Atlantis zrušena?

21.8.2008 - Atlantis zrušena?

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Je pravda, že fanoušci znějí trochu odevzdaně. Oni v MGM i Sci-Fi vědí, že fanoušci chtějí pokračování, ale asi je jim to jedno.
Není to ale konec, určitě bude min. jeden film a řekla bych, že jich bude víc. Jen doufám, že budou lepší než AoT a Continuum.

Ale víte co to taky může znamenat? Že bychom mohli konečně začít žít skutečný život. :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

žít skutečný život? a my? to mi zní jako Sci-fi. :lol:

A taky si myslím že na vísledek petice moc koukat nebudou...Jedině kdybito podepsalo hafec lidí a ne jen maximálně "pár" tisíc lidí co ji najdou.
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

A co je skutečný život? My, odkojeni seriály, v nichž se často vyznává Einsteinova relativita, bychom dobře měli vědět, že není tak jednoduché určit, co je opravdu skutečné. :)
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

NEEEEEEEEE bože zač me trestat život bez SG si nedokažu představit to radši skočim z mostu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ale víte co to taky může znamenat? Že bychom mohli konečně začít žít skutečný život

To spíše myslím, že lidi začnou koukat na jiné seriály :lol:
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Raynor: No, to máš pravdu. Já osobně mám před sebou ještě všechny Star Treky, které hodlám zkouknout (Zatím jsem viděl jen 3 série ENT 1 sérii TNG). Takže v nejbližší době nemám důvod měnit životní styl. :D

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Kvalitních věcí ke koukání (i ne-sci-fi) je myslím více, než je kdokoliv schopný při běžném pracovním/školním vytížení s občasnou návštěvou přátel schopný zvládnout ;-)
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Ale víte co to taky může znamenat? Že bychom mohli konečně začít žít skutečný život. :D

A tobě by se chtělo? :smile: :D Navíc nikdo z nás skutečný život stejně žít nebude, protože jsou tu mraky jiných seriálů. Ale Stargate je to, co nás všechny sjednocuje. Stargate už je pro mě něco jako rodina. Udržela mě při životě značnou část základky, zachránila mi zbytky zdravého rozumu na střední, nějak si neumím představit, že mě nebude provázet vysokou.
To dřív začne v Pekle sněžit, než scifisti jako my začnou žít normální život :D :smile:

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Indeed.

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Taky myslím že je to velmi nepravděpodobné(žít skutečný život)....Teď jsem si uvědomil že jsem ještě neviděl babylon5 a dokonce ani doktora Who. Na oba seriály mě furt někdo dokopává a já stále neměl dost času a věčně ani místo na HDD, ale to se teď změní...nejspíš začnu s Doctorem ať se můžu všem co bly na srazu severních čech omluvit když mi vyklouzlo že je to hovadina :oops:
Promiňte, ale spletl jsem si to s jiným seriálem Doktora Who jsem ještě neviděl :)

A navíc jsem našel na torrentech balík deseti filmů se Star Treckem v CZ dabingu (tedy aspoň většinu
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

tokrp Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

jo je to vážně škoda, čekam jsem že Atlantis bude delší (vůbec nevím co budou dělat s Wraithama). Na netu je spousta seriálů, které to budou muset nahradit, ale Stargate je prostě Stargate. Každý koncept seriálů je jiný a na Stargate se nazapomíná, takže doufám že bude aspoň následovat dostatečný počet filmů jako v případě Star Treku nebo Babylonu 5.
Jack: musím to vědět Danieli co znamená to jejich kree
Daniel: Pozor, poslyš, soustřeď se
Jack: něco jako haló..

cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

:cry: :cry: :cry: tohle me uplne mrzi jak svin ja jsem cekal aspon 7 serii :cry: :cry: :cry: vratim se z tabora a takova spatna zpreva ja si nemuzu pomoct , ale fakt me to sere :cry: :cry: :cry:

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

OK, OK, ten skutečný život byl jen návrh :smile:
Já ale vyrůstala spíš na Star Treku, takže to, když zrušili poslední seriál a Nemesis propadla v kinech pro mě byla větší rána, no. :oops:
Každopádně já si spíš naženu filmové manko. Spoustu klasických filmů jsem ještě neviděla. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
...

Děkuju, nechci. Jsem ráda ten, co právě probíhá. SG tvoří část mého života. Zavrtala se hodně hluboko ;-). A jak tu už bylo mnohokrát trefně řečeno, sci-fisti nemají "normálně skutečný" život ;-).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

maxwell skywalker Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

souhlasim s vami, kteri odmitate, seru na nejaky"realny" zivot, mam ten svuj, a ten je cool, stargate, tak jako vetsinu z vas, ovlivnila i me, jak tu jiz nekdo psal, vetsi cast zakladky a ted stredni mi pomaha udrzet si zdravy rozum, a taky nas airsoft team, sice nedavno vznikly, ale fungujici, kde si primo bereme na musku svet stargate. tak jsem premyslel co mi stargate vlastne dala, mimo to ze mi vzala nescetne hodin pri koukani na nove epizody( o starsich a hodne oblibenych epizodach nemluvim) a to pohled na jiste veci, takove ty moralni hodnoty atd, proste neni to jen bezduche sci fi, skoro vzdy mela epizoda nejaky hlubsi kontext, myslenku nad kterou se dalo premyslet...a toho se nehodlam vzdat

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM