g.o.d píše:
jestli se nedokážeš v SGU orientovat, tak vyhoď televizi a přestaň se dívat na seriály. Pokud člověk nepochopí SGU, tak nemůže pochopit vůbec nic. Možná tak SGA.
Kde som napisal, ze sa nedokazem orientovat v SGU, ty sa radsej nauc orientovat v slovencine, ja som napisal, ze normalny clovek, ktory nevidel ten serial od 1.delu a len nahodne prepina sa nema sancu orientovat v seriali, kde skoro kazdy diel na seba navazuje a preto si serial ziska novych divakov velmi tazko a mne sa SGU docela paci, nie je v mojej TOP, ale ked uz som ho zacal sledovat, tak uz ho dopozeram, ale to uz je myslim jedno, bo som pocul, ze SyFy neschvalil 3.seriu, nemam to overene, ak je to naopak ospravedlnujem sa.
Ale ak je to pravda, tak este pridam, otvarat len ak nebola 3.seria schvalena
|
Toto je spoiler!!!:
|
| chachacha tu mate to co som vravel, ze tvorcovia mozu byt radi ak sa serial vobec dozije 3.serie, natoz ako niektori dufali 5.serii a teraz chodte plakat ako pri Caprice, aki su ludia sprosti a ze nevedia pochopit zlozite serialy, teda aspon podla vas su zlozite, podla inych su nudne a podla mna je SGU mix hrozne nudnych, nudnych, da sa a super dielov, ale chvalim tvorcov SGU za vynikajuce postavy dr.Rush-a a Greer-a a toho z Prison Break, hanim ich za tu aziatku, chloe, tych 3 vedcov, kozatu vojandu a toho vojacika G.I.Joa, tak uz len naposledy, chachacha |
připadáš mi jako jeden z těch "čím více výbuchů, tím více Adidas"
Ako vies ze AsiDas je moja oblubena znacka a ano mam rad ked sa tam nieco deje nemusia to byt prave vybuchy, napr. najlepsia epizoda je podla mna S01E10.