Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 12.9.2008 - Natáčení Stargate: Universe začíná v únoru

12.9.2008 - Natáčení Stargate: Universe začíná v únoru

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

DAVE!: Tak tohle máš teda úplně popletený :D ...
Když Anubis zaútočil na Zemi asteroidem, tak lidi ani nenapadlo pokoušet se kontaktovat Asgardy, protože ti by jim stejně nepomohli. Smlouva o chráněných planetách se nevztahuje na přírodní fenomény a že asteroid nebyl přírodní nikdo netušil dokud na něm nepřistáli...
X-302 se pokusili použít, když Anubis zaútočil Gate Destroyerem o několik dílů později... Tyhle dvě upřesnění jsou ale ohledně tvé otázky v zásadě vedlejší...

Když Carterová zadávala souřadnice pro hyper-okno X-302, tak opravdu použila symboly brány... ale to neznamená, že hyperprostor je červí díra. Možná sis povšiml, že zatímco při cestě hyperprostorem si všichni vesele pobíhaj po chodbách, při cestě červí dírou se veškerá hmota rozkládá na elementární částice a posílá se dál...
Teď si nejsem, jestli to probíhá tak, že částice rozloženého objektu se pošlou červí dírou k druhé bráně, která je znovu složí, nebo se jenom posílá informace o objektu, ten samotný v první bráně zanikne a druhá brána vytvoří jeho přesnou kopii... Ani nevím, jestli to bylo někde jasně řečeno, která z těch dvou možností to je.
Že pro naprogramování vstupu a výstupu hyperprostorového okna používají adresu brány je podle mě jen zjednodušení neuvěřitelně složité matematiky, která hypercesty provází. Je jednoduší do počítače dát sedm symbolů a on si z toho už sám dopočítá kde chci vstoupit a kde vystoupit, než určovat, aby se okno otevřelo ve vzdálenosti 35 tisíc světelných let od jádra galaxie na 75° od galaktické osy...
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

máš pravdu, poplet sem si to, holt už zapomínám.

//EDIT by kucix: odstraněna zbytečná citace
Obrázek

lightbrand Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mě by fialová nevadila, stejně je to jedno, hlavně když to bude efektní.
SG1, SGA, BSG, Heroes, Eureka, LOST, Sliders, Black Books, Voyager, Enterprise, Hustle, Andromeda, The Lost World, Firefly, Červený Trpaslík, The Big Bang Theory, M*A*S*H, 24. Tak tohle jsou mý nej seriály.

spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak na gateworldu už zveřejnili něco víc o postavách od jejich dlouholetého zdroje:
Colonel Everett Young
40's handsome, capable, former SG team leader. Like the Jack O'Neill of ten years ago, but Young's edges have tended to sharpen over time. He requested permission to serve the remainder of his commission on Earth upon marrying his wife, Hailey, two years ago, but for now he's temporary commander of a secret off world base. The loss of two members of his team several years ago has taught him never to take anything for granted, and be prepared for anything. He stays on top of his team so they stay alive. STAR NAMES ONLY. SERIES REGULAR;

Tamara Jon
20-25, all ethnicities (Asian Preferably). SGC Field medic, Captain grade. Off world experience. Beautiful, tough, smart, capable. Paramedic level training. Able to triage serious injury. Modest background. Dreamed of being a doctor but couldn't afford medical school and the Air Force was her best option. She ends up being the most medically inclined person on the ship but is overwhelmed by the lack of knowledge and experience treating seriously wounded and ill patients. She also lacks the medicine and supplies and has to make do. SERIES REGULAR;

Chloe Carpenter
20ish. Stunning and sexy. Daughter of a U.S. Senator. Silver spoon upbringing and a little spoiled but not stupid either. Politically and socially savvy. Dreams of following in her father's footsteps but for now she's a bit of a party girl in her first year at an Ivy League school. Her father's tragic death and the dire circumstances of being trapped on a spaceship seriously tests her character. SERIES REGULAR;

Eli Hitchcock
20-25. Total slacker. Utter genius. Mathematics, computers, anything he puts his mind to. Acerbic sense of humor. A social outcast. Comes from a broken home. Lacks confidence because his true intelligence has never really been recognized like Matt Damon's character from Good Will Hunting with a little Jack Black thrown in sptv050769. SERIES REGULAR;

Lt. Jared Nash
20-25. Junior S.G.C. team member. Officer material but green and rough around the edges. Every teenage girl's fantasy. Like a college quarterback thrown into his first pro game, he is thrust into the role of leader well before he's ready for the responsibility and must learn to take command, earn respect through action, and manage the diverse personalities on the ship to keep everyone alive. Like Jason Bourne, he is skilled and well-trained however he is mentally unprepared for the urgency of the situation. SERIES REGULAR;

Ron "Psycho" Stasiak
20, all ethnicities. Marine. Big, strong, silent. You want him on your side. You don't want him mad at you. Lacks control over his temper in non combat situations. His past is a mystery but it's clear something dark formed the hard shell around him. Yet, there must also be some moral center because otherwise he'd kill everyone around him. Think Eric Bana's character "Hoot" in Blackhawk Down. SERIES REGULAR.

Vypadá to zajímavě ještě k postavám nějaké ty tváře těším se na casting, začne v říjnu...
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Lotar Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Beautiful, smart, sexy, capable, stunning, utter genius, big, strong... WTF???

Všetci okrem jedného pod 25, ku každému viem priradiť postavu či už z SG-1, alebo SGA.
A party girl? :wall:

Áno, viem, že ešte nikto nevidel ani jeden diel, ale zaváňa mi to ďalším nákladiakom plným exkrementov.
Internet je kopa hnoja a internetový prehliadač sú vidly, ktorými musíte ten hnoj prehadzovať a občas tam nájdete zlatý prsteň.

[img][images/thumbs/Lotar_fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png[/img]
Stargate Odyssey

Van Tom Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

JUPÍ, skrytě jsem doufal, že SGU bude SG-OC ("200") a mé temné přání se naplnilo :P
"Pročs ji zabil, kámo?!"
"Brácho, ta kočka byla tutovej goauld!"

:twisted:
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak podle mě mají ty postavy velkej potenciál a mají už i navrhnutý charakteristický vady které budou překonávat a když vyberou správné herce a herečky jež jsou pohledné hned se na to bude lépe pohledět, plus mají dostat na universe víc peněz než na všechno předtím takže efekty taky budou stát za to. A v realitě kdyby se nějaká část vojenského útvaru v níž jsou ženy, pěkné ženy uvízla na nějakém míste po nějaký čas by se vztah, či jedno denní rychlovka určitě staly... A bude zajmavé vidět ty mladé herečky... mohly by nakousnout i problém v usa army a to je homosexuální vztahy za které je propouští na hodinu i z Iráku, i když mají pořád málo vojáků...

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Nevím co jsi Lotare čekal. Čtyřicátníky? A ještě k tomu škaredé, hloupé, odpudivé atd. Důležité bude, aby je hráli dobří herci a aby ty postavy byly dobře napsány.
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Lotar Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Čakal som trochu rozumu od tvorcov a to, že sa dočkám postáv, ktoré budú aspoň trochu reálne, no zjavne boli moje očakávania prehnané. Zase som sa dočkal len tlupy nadľudí.

Áno, nevadilo by mi, keby tam boli štyridsiatnici a hoci aj päťdesiatnici.
Internet je kopa hnoja a internetový prehliadač sú vidly, ktorými musíte ten hnoj prehadzovať a občas tam nájdete zlatý prsteň.

[img][images/thumbs/Lotar_fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png[/img]
Stargate Odyssey

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Taky se mi zdají nějak moc mladí; nemlicht čtyřicátník Young se musí alespoň mladě jmenovat :-) Ale charakterově se mi to docela líbí. Nakonec, je fakt, že většině běžných vojáků je kolem dvaceti. Pak ta party girl (Lotare, zase bych se do hlavy nemlátil, ona i jedna postava z tvého userbaru je de facto v pilotu partygirl) by taky asi měla být spíše kolem 20 než 40 (to by bylo spíše na sociální drama o přechodu) a Will Hunting mi tam zní taky dobře. Pokud Universe vysvětlí tak, že Young velel nějaké tréningové základně a ne že ti floutci mého věku jsou nejlepší z nejlepších celého lidstva, tak jsem pro.

Zamrzí, že se neobjevil nikdo z původní SG (Hailey s ním asi nepoletí).

Není to fake? :lol:

PS. je sladké a nostalgické, že si pamatuju dobu, kdy jsem si podobný textový file četlna Lapiduchu o postavách té budoucí SGA... :oops:
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ne fake to není :
http://gateworld.net/news/2008/09/meet_the_istargate_universei_tea.shtml

A co bojuje v Iráku, to samý mladí lidi kterým armáda slíbila že jim zaplatí po odsloužení vysokou... Lžou jim při náboru atd byli okolo toho skandáli atd... takže mě to příde naprosto realistické mít tam tým vedený zkušeným velitelem plným nováčků jež se musí prokázat a docela fandím té medičce jak se s minimální zásobou bude vypořádat.... a dcera senátora může vnášet něco z politiky při jednání s mimíkama... mě se ten nápad líbí.... Ted jen jaké vyberou herce a hlavně sexy herečky....

Farley Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já vám nevim. Né, že by mi mladší obsazení vadilo ... když to dobře příběhově zaobalej ... proč ne?

...ALE... Už u SGA jsem si říkal...

Sheppard = O'Neil
Teyla = Jackson
Rodney = Carter
Teal'c = Ronon

...fajn. Schéma: Zkušenej, Chytrej, Nerd a Nemluvící silák ...se jim osvědčilo. Použili ho znova, i to se může stát.

...ale nemůžu si pomoct, ale když to použijou zas, zdá se mi, že je to jeden dlouhej seriál, kde akorád měněj po čase herce, a aby se neřeklo, tak jednou za čas i prostředí.

Proboha existuje X zpusobu jak koncipovat pribeh kolem Stargate a neopakovat se. Oni na to maj tu nejlepsi prilezitost ... novej seriál ... a zvolej si skoro stejnou postavovou matrici jako v SGA/SG1 ... OMG.

...no tak snad ten zbytek bude zatraceně dobrej, protože timhle si zazdili dost zajimavejch sanci.
Teal'c: "Where is rest of your team, collonel Mitchel?"
Mitchell: "Eaahmmm ... Actually it's still kind of SG-me..."
:-D

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tak tohle je mazec. Stejný archetypy jako v SG-1/SGA, jen akorát mladší. Každej z nich je mladší bratr Einsteina. Ještě mi tam chybí alien sidekick, ale oni určitě někoho potkaj
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

A co bojuje v Iráku, to samý mladí lidi

Jenže v Iráku diplomacii neřeší dcera senátora a satelitní spojení nezajišťuje dvacetiletý Will Hunting :-)

Archetipy mi zase tak nevadí - co sakra od autorů SG čekat jiného, než vědce, doktora, mlátiče atd. Chybí mi těch hlavních postav trochu více...
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Gogan.skokan Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Hlavně... podle mého to vypadá, že SGU bude mít zase vojenský charakter jako měla SG-1 na začátku. Za což jsem rád. Konečně velitel voják (který snad bude něco jako Hammond). Co si budem povídat. Daniel, Sam a i Tel'c byli na začátku dost mladí herci okolo 30. Takže mně tohle fakt nevadí. Hlavně aby v týmu nebyl mimozemšťan. Proboha... za co ten by tam bojoval :D Docela se na SGU těším. Doufám, že se vrátí někam na konec 7. sériie SG-1, začátek SGA... :) Uvidíme... říkal slepej :D

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM