Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 23.1.2008 - Prosba o Bránu

23.1.2008 - Prosba o Bránu

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 23.1.2008 16:14:10
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 23.1.2008 16:18:39
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

...jí dopllnit plánovanou...
Jedno "L" je tam navíc :wink:
Obrázek

Příspěvek 23.1.2008 16:26:58
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Už není :wink:
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 23.1.2008 16:38:45
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak vám nevím lidi, opravdu chceme SGA vidět na Nově a nadávat na zprasený dabing a překlad? Opravdu nám tak vadí, že Atlantis na Nově neběží? Stejně jí známe a že jí neznají jiní, kteří si jí nestahují, co je nám po tom? Říká se, co oči nevidí, to srdce nebolí.
Jiak ale akci neodsuzuji. Je dobře, že ti z fanoušků, kteří by SGA rádi viděli v češtině se umí ozvat.

Příspěvek 23.1.2008 16:43:57
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Eleira: Kromě uspokojení některých, co mají radši dabing než titulky, by to taky mohlo pomoct rozšíření řad fanoušků ;)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 23.1.2008 16:48:17
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Hlavně s dabingem při tom člověk může uklízet, nebo se věnovat jiným věcem než sledovat titulky... Ale to už se zase dostáváme k věčnému dohadování jestli je dabing dobrý nebo není dobrý nápad.
Obrázek

Příspěvek 23.1.2008 16:53:44
Dr. Malas Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Nadabujte Atlantis a ztratíte jednu z nehlavnějších věcí, které se nám na tom seriálu líbí. A myslím tím Zelenkovy české hlášky. Už to tam prostě nevvyzní a nebude to ono. Proto já ten projekt nepodpořím, ale chápu, že někteří mají radši dabing, a taky jim to neberu.

Příspěvek 23.1.2008 16:53:58
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ja bych do toho zapojil i PRIMU. Jinak proč ne aspon zase uvidíme jak lepší jsou titulky než Dabing.

Ehm

Příspěvek 23.1.2008 16:55:55
Malo13 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ono pridam trochu seba do diskusie ...

Aby malo SGA uspech na Nove, museli by zaroven vysielat SG-1 tak ako to urobilo Sci-Fi ked bezala 8-9-10 seria, aby to na seba nadvazovalo .

Dost ludi poznam, co sa ma vypytovalo ze co to je Atlantis a kedy tam SG-1 bola, po tom cideli 8-9-10. sezonu SG-1 ...

Dalsia vec, dabing ... Zelenka sa tam strati, jedina Ceska / Cesko-Slovenska hrdost v projekte SG sa strati :idea:

Ja TV NOVA nechytam, a dalsia vec, ak by to mali vysielat 1x do tyzdna ... tak to rovno SGA pochovaju, tak ako PRIMA pochovala Heroes. 1 cast za tyzdne, to sa neda ... Heroes som mal pozreet za dva tyzdne, kedze pracujem ...

cakat vzdy na novy diel, to je na samorazdu :shock: :lol:
O`Neill : A poznáme toho blba s ktorým tu musíme byť ?
Elizabeth Wier : Ano. Brigadny General Jack O`Neill
O`Neill : Vyborne. To bolo na mojom zozname

Příspěvek 23.1.2008 16:56:44
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Malas91 píše:
Nadabujte Atlantis a ztratíte jednu z nehlavnějších věcí, které se nám na tom seriálu líbí. A myslím tím Zelenkovy české hlášky. Už to tam prostě nevvyzní a nebude to ono. Proto já ten projekt nepodpořím, ale chápu, že někteří mají radši dabing, a taky jim to neberu.

jak už někdo na fóru napsal: K vůli 3 větám v češtině bys to radši nedaboval :roll:
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 23.1.2008 16:57:26
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ona nova bude vysílat reprízu SG1.

Příspěvek 23.1.2008 17:02:22
Captain
Captain

Odpovědět s citací

henzis: Hoho to je objev století...

To se Zelenkou aby vaše česká hrdost nespadla do septiku by mohli udělat tak, že ho nechají mluvit slovensky... I když to by zase odporovalo vlajce.
Obrázek

Příspěvek 23.1.2008 17:04:25
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Pokud to tak cítíš tak nemám nic proti. JInak jse reagoval na přísvěk o dva výše. :arrow:

Příspěvek 23.1.2008 17:13:18
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No a už je to zase tady.

Nedabujete SGA, originál rulezz. Nedabujete SGA, Zelenka ztratí kouzlo. Nedabujte SGA, já jí mám a ostatní, ať si huknou. Super, tolerance opět jede... :roll:

Myslel jsem si, že jsou fandové sci-fi tolerantnější. Opakuju to pořád dokola a i když jsem si říkal, že už to opakovat nebudu, tak tentokrát udělám výjimku. Mamka viděla z SGA dvě řady, ale pak se kvůli titulkům přestala dívat, protože jí z nich bolí hlava. Brácha má poruchu čtení a neviděl ani jeden díl a já prostě a jednoduše dávám přednost dabingu. Ale hádám, že je to spoustě lidí jedno. Hlavně, že jim nikdo nebude prznit originál.

Zelenka sice přijde o své hlášky, ale pořád je to čech v Atlantis a na tom se nic nezmění. Ve dvou větších českých vsuvkách vyplyne z kontextu, že mluví česky. A v ostatních případech nějakému tomu "Doprdele" či "Tohle je na hovno" opravdu dabing neublíží.

Já vím, že to asi nevíte, ale mám pro vás šokující novinku. Až Nova SGA nadabuje a ona jí nadabuje, tak se vám nesmaže váš originál!! Já vím je to šok. :shock: Pokuste se to všichni vydýchat. Pořád si budete moct pustit svůj originál se Zelenkou. :lol: Ale ti co mají raději a nebo potřebují ke sledování dabing se k němu prostě nedostanou i kdyby prosurfovali internet křížem krážem. :wink: Zkuste pro jednou zapomenout na své ego a zapojit se kvůli ostatním. Třeba když uděláte radost někomu jinému, tak to ve výsledku udělá radost i vám. 8)

Příspěvek 23.1.2008 17:19:54
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Markus plně souhlasí a tu akci podpořím (i když má raději originál). Ale taky bych to chtěl vidět s dabingem. Podpořte ty co to chcou vidět ať s jakehokoliv důvodu nemají možnost sledovat v originálu :!: :!: :!:

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM