Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
co toje za blbost proc by rakety f trista dvojek mely projit stitem a jak ze sou na nic so udobre na likvidaci podzemnich cilu i nepratelskych letounu a jo jasne kupit hru za 500 ty si asi z levneho krajek dys mas v dnesni dobe prachy na takove zbytecnosti jako ne ze ta hra je zbytecnost hra je super ale prijde mi zbytecne utracet za neco co muzu mit zadarmo
Teraz ma napadlo,ze v ktoromsi diely,myslim ze v tom kde testovali X-301. Cartrova vravela tomu generalovi od letectva,ze raketa dokaze preniknut stitom goauldskej materskej lode ak na nu cosi namontuju.Len si uz nepamatam co to povedala,ci to bola daka oscilacna rusicka ci co?Takze by to mohlo fungovat.Len v hre na X-301 nedali rakety.Dali ich len F-302.Vlastne X-301 v seriali ani nepouzivali.Prometheus ich v hre ma,pritom by mal mat F-302 na cele s Mitchelom.Ach ty programatory zasa cosi poplietli.Inak je ten mod super az na taketo chybicky.