Jjj to není problém zítra ti to hodím třeba na edisk
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
Pacoz: pokud reagujes na můj příspěvek tak si ještě jednou ten můj precti.
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
nasel sem tam opet takovou malinkou chybicku v superbrane kdys vytocim do milky way a udelam obaupgrady je tam anubis se svoji mohutnou materskou lodi i obrazek ma anubise i jeho hlas pri hre treba tam keca Im a anubis ale jmenuje se baal
Tak som sa vcera pekne na*ral.Pri bitke na jednej planete na mna poslal 3 alkeshe na bombardovanie(konecne to asi funguje),este ze su neni az tak silne.Ale ako mozu byt replikatorske lode tak silne?Programatori spravili obrovsku chybu,asgardsky Biliskner je slabucky,ale replikatorsky je mega silny.Nezhodil som mu ani stit s BC304 Mk.2 a on ma rozstrielal.Beriem ze replikatory daco upravili na obsadenych lodiach,ale aby mal tak silne zbrane aj stity je blbost.Nech ich ma aj asgardsky.A tiez si myslim,ze Biliskner by mal byt silnejsi ako ta asgardska vyskumna lod(DJackson)ako ju mal Loki v seriali.Je zvlastne,ze Ori,Replikatori,Wraiti a Asurania maju lode tak silne ako v serialoch ale ludske a asgardske su slabsie.Goauldske su myslim v poriadku okrem Anubisovej lode,ta by mala byt silnejsia.Musim dako vyspekulovat,jak znicim replikatorsku flotilu.
ahoj možná budu za troubu a už se to tu řešilo ale nenašel jsem nakej navod jak hru zprovoznit Muj problem: Mam hru star wars empire at war a stahl jsem si mod stargate verzi 1.1 ale když to tam hodim tak mi to v menu jak tam jsou 3 lodě proste nejde dal a už se vtom hrabu pěkne dlouho tak bych byl moc rád za vaši odbornou pomoc mod děkuji
3 lodě?? Hmm to mě akorát napadaj jedině když se načítá menu. Udělej nasledovně: Zkus udělat screen/ nebo popsat (aspoň barvy těch lodí) co je to za ty lodě tam jsou. 2. Máš to vůbec cracknutý nebo máš originál a máš tam patch 1.5??
kdyby to nemel cracknute tak mu to napise error a napise to vlozte originalni cd a ani by se mu to nespustilo a ty tri lode asi mluvi o obrazku jak se to nacita jak je tam anubisuv kriznik orijska mothership a aurora a jak dlouho si cekal protoze me pri prvnim nacitani to taky trvalo dlouho a presny postup instalace je takovyto:1 hra + patch 1.5 ,2 crack 1.5 a za 3. mod verze 1.1