Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
takze na megahry.eu ted maji original za malou cenu(pomerne) a ja si to obednam a na vanoce to budu mit (mozna kdyz se podari neco zaridit tak mozna i driv) a pak se zkusim s nekym domluvit jestli by si to se mnou nezahral protoze proti kompu je to nůůůůda kdyby ta UI mela aspon UI tak nereknu ale tohle
A taky ten Čech jak se menuje....no.... Doktor Zelenka? Jo,ten....
ludia aj s v skirmishi budu tie lode tak silne ked upravym??bo ja som to aj zdesatnasobil a nist pripadne nemoze mi sem niekto dat svoj projectiles sg???kde su upravene ori lode drony a tak dalej dakuuujem
To upravování už mi začíná připomínat víc cheating než upravování hry k obrazu serialu.......
Nemusí to byt nutne cheating jen nekdo(jako já)tam proste treba nemůže najít ori beam a tak zvysí vsechno nezalohuje si to (to není muj pripad)a je nahranej
A taky ten Čech jak se menuje....no.... Doktor Zelenka? Jo,ten....