Z těch screenu a videi co jsem viděl si netroufnu říct jaké tam budou změny jediné co víme že tam bude Atlantis
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
Asgard research je myslím loď a poškození zvýšís buď v projectiles sg nebo jen projectiles. A jinak kdybys opět pátral tak bys zjistil že se to tu opět řešilo ale hodně dávno
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
asgard research je vylepseni z superbrany vytpcene do galaxie ida a umozni stavbu lodi tridy mk2 tridy 304 s asgardskimy beamy a afeli z screenu ej toho patrneho dost noveho krome atlantisu i nova rasa aschenove pak spousta budov napr ori space station i lodi pak i map velice se mi libila mapa dakary
proc zrovna ascheni, mockrat tam nebyli, jsou jinci rasy za ktery by se dalo hrat, treba asurane, bych chtel hrat kampan za antiky, nebo asurany, hodne se mi liby ty lode jejich
to jo ty sou dost dobre ale stve me na nich ze ty vetsí neodpalují drony odpalují je jen ty strední ty vetsí tridy aurora(ty co maji jumper)odpalujou jen ministřely a to je dela tak nejak slabsí i kdyz je fakt ze ty drony nejdou ovládat ty proste vystrelíš a oni leti rovně
a kdyby mi nekdo napsal ne e-mail:pacos18@seznam.cz jak pracovt s tim projectiles byl bych vdecný
A taky ten Čech jak se menuje....no.... Doktor Zelenka? Jo,ten....
s tim projectiles je to jednoduchy staci tam akorat prepsat v kodu u ori beamu u polozky damage na vyssi cislo jakykoliv
No uz by to mohli vydat jsem na to nadrzeny, vypada to fantasticky, jinak jsem se dival a pujde tam potom po te jedne lodi priletet, no jsem zvedav na ty novinky , bude to cool