Hemi píše:
no problém je v tom že ačkoli podle mě zadám správnou adresu tak mi to prostě nevytvoří červí díru (prostě chevrony chvíli svítí a pak zhasnou ... jako když zadáš špatnou) a to jsem to naskriptoval a zkoušel zadat i podle té co je pod kolonkou gate address
viz screen
[img][images/thumbs/Hemi_pcheht5.jpg]images/thumbs/Hemi_pcheht5.jpghttp://[/img]
zadal jsem to samý co jsi psal v tvém tutoriálu takže to snad nebude chyba na mojí straně, i když jsem zase hernajs nesmazal jiný addony tak je pak zkusim smazat.
už to vidím Hemi,sem si toho nevšiml

máš špatně adresu,šestý symbol jsi zadal špatně,asi sem napsal špatné číslo,pak to neni adresa Země,šestý symbol musí být v adrese na Zem (hmm,nevím jak se přesně jmenuje,takže to bude znít hodně zjednodušeně),ten symbol vypadá,jako klikyhák,je nad tím symbolem na DHD symbol podobný převráceného domečku

který je na vnějším kruhu nahoře.Teď jsem hrál OFP a když sem zadával adresu Země,tak jsem si vzpoměl na tenhle obrázek

snad ti to pujde,neupravuj teda adresu,ale jen ji zkus zadat s tímhle symbolem,ostatní symboli jsou dobře,taky záleží na sedmém,aby nebyl špatně.
Edit:vím,že se nemájí psát dva příspěvky nad sebou,ale sem se už hodně dlouho nepsalo a nikdo by si toho nevšim,tak sorry,
EDIT2:pro jistotu napíšu čísla symbolů,která jsou v adrese na Zemi:
sedmý symbol je na tvojí volbě