Dreame ty jsi classa, jak řekneš že to bude na konci března je to tam, ty jsi ta nejspolehlivější osoba, kterou znám. Pro ostatní co neví o čem je řeč, tak vyšla další verze s pořadovým číslem 11.
Dělám co se dá. Tentokrát to ale bylo celkem náročné zvládnout, skoro nikdo teď nemá v týmu čas a 100% nového obsahu v betě je vytvořeno pouze mnou. Pokud půjde všechno dobře, tak Beta12 by měla být obřích rozměrů, co se týče obsahu.
čau,už mám Nexus the jupiter incident, a hrál jsem SGMWB ale chci se zeptat na pár věcí: když mám třeba bc-304 ,tak je k něčemu dobrý když nastavim třeba raiguliny nebo rakety na 1,2 nebo 3? a hrajou se ještě online bitky?
Pokud tě štve,že zrušili SGU,hoď si tohle do podpisu. Pukud tě štvou lidi co jsou rádi že zrušili SGU,hoď si tohle do podpisu
Livian: Pokud myslíš v panelu hry, tak to mění prioritu opravy systémů. V tacticctypes je to změna určení zbraně. Sám momentálně nemám na MP čas, snad ale někdo hrát bude.
1. Kampaň pro novou betu je téměř jistá, právě probíhá její poslední testování a přidávání obsahu navíc pro úpravu vlajkové lodě
2. Začal vývoj Nexus 2 a podpořit ho můžete na: http://www.games-plant.com/nexus2/ Jakmile vyjde budeme se SG mod snažit na něj převést a zanecháme vývoje pro Nexus: TJI, ale poslední verze pro něj budou stále dostupní.
Ahojte, viete mi prosím niekto pomôcť? Nainštaloval som hru, mód, pustil som, hral som, vypol PC a keď som ho opetovne zapol už nešiel ani SP ani mód. Skúšal som preinštalovať niekoľkorát ale stále nič. Vyhadzuje túto chybu: