tak už nevím obsah složky mods/Stargate/DATA jsem zkopíroval do gamedata/Data. Chci spustit ten bat soubor, tak to jenom problikne a to je vše. Nevíte co s tím?
tak už nevím obsah složky mods/Stargate/DATA jsem zkopíroval do gamedata/Data. Chci spustit ten bat soubor, tak to jenom problikne a to je vše. Nevíte co s tím?
takze cesta k suborom je gamedata/mods/Stargate/DATA??
Ahojte pařmeni, potřebuju poradit jak to nainstalovat, protože mi to nějak nejde. Takže mám SW:EaW v.1.2, dám instalovat SG mod v1.1Final, nainstaluju, dám ve složce GameData ten soubour Stargate objeví se mi černé okno a spustí hra, pak to najede, ale mám pořád SW:EaW a mod nikde ve hře není. Tak poraďte, prosím, kde jsem udělal chybu.
Tak jsem to odinstaloval a zase nainstaloval hru a instnul jsem ten patch 1.5 a jak spustím hru tak mi to jede dokud se mi nezobrazí poslední okno před menym a dole to píše Načítám... a tam mi hra spadne. Co mám dělat teď.
HEJ, DÍKY MOC, ZKUSIL JSEM TO JEŠTĚ JEDNOU NAINSTALOVAT A UŽ MI TO JEDE. JSI FAKT BOREC
EDIT: Nepiš dva příspěvky pod sebe, používej tlačítko upravit. RomanArts
pokud vim tak HP se cestovat neda,akorat kdyz ses v campani tak tam myslim ti lode jezdej v HP mezi svetama oni zkouseli nak aby sel udelat HP v ty hre,ale furt se jim to myslim sr*lo a tam se nato myslim zatim vybodli mozna to v ty new verzi skusej zprovoznit