Mám velkej problém koupil jsem si originálku Battlefield 2 a nainstaloval ale když ji spustit tak mi jenom problikne černá obrazovka a jsem zase na plose a nic se nestane ani nespustí nevite co stim
No mám to na notebooku a ten má 1.73 GHC ramku 512MB a grafikárnu od intelu nejakou Graphics Media Accelerator 900 nemuze to bít nejaká chyba v registrech nechce se mi počítač přeinstalovávat kvuli hře
Normálně jsem nainstaloval Battlefield 2 a když si ji najdu (Start-Programy...) a zaptu ji tak se nachvíly ukáže černá obrazovka 2+sekundy avpak mě to hodí spátky na plochu
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
Graphics Media Accelerator 900 ale tou to nění to by se ta hra spustila a pak by my hodila chybu že mám slabou grafikárnu to mám odzkoušený já ji zapnu a na 2s my problikne černá obrazovka a potom se nis nedeje a crackem to být nemůže protože mám originálku
Já nám takovej pocit že tahle grafika má jen 64 ram a na bf2 je nutných 128 mb ram
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
prosimvás když se chci připojit na nějakej releve server tak mi to napíše "you have older version than server" ale přitom mam stejnou... neví někdo pač?
Life is worth living for.... flooth is everywhere around us, on the internet. Svoboda člověka je to, když má pouze jedinou povinnost. Zemřít. Better to fight for something than live for nothing. George S. Patton
A co pathe jaký tam máš?? P.S. pokud vím tak už žádný SGLR servery nejsou neboť nejsou peníze (ani CZ server užř nejde )
1.41 myslim ( hry) a módu mam ten nejnovější. Mam to dělaný podle toho návodu na sg worlds forum. Servery jsou.. když dám do multiplayer vyhledávat stejnej mód tak mi vyběhnou tři, ale k žádnému se nemohu připojit ( na jednom jsou občas i lidi )
Life is worth living for.... flooth is everywhere around us, on the internet. Svoboda člověka je to, když má pouze jedinou povinnost. Zemřít. Better to fight for something than live for nothing. George S. Patton