---> byl bych rad:) o nejakej presnej navod jak ten sakra dobrej mod vlozit do te hry aby mi sla:) predem dik...Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
---> byl bych rad:) o nejakej presnej navod jak ten sakra dobrej mod vlozit do te hry aby mi sla:) predem dik...
tak dikes vsem uz to maka
jenze ... ani vase rady nepomohli-->uzitecne rady ... ja ten mod tam proste nahodil predtim spravne a uz davno mel fungovat... tak sem si rekl jestli to neni kvuli pc .... no tak sem zasel ke znamemu a nahodil to tam ... ale mod jsem stahl ze stranky moddb.com a ono to fungovalo
(predtim sem to stahoval z nejake skopcacke stranky )... takze nakonec je to kvuli spatnemu modu... (vadnemu--ten modmel asi o 50 mg mene nez ten co funguje
...takze jak sem rekl uz to maka
.... diky vsem (omluvte chyby) 
tak bych se rad zeptal ... na 1 otazku... jestli je nejakej opravnej (patch) na apolla ?? abych se priznal-- ucim se nemecky uz 6 let ale anglicky jen druhym rokem.... takze moc tech reci na mobbd.com nerozumim-- takze bych byl vdecny na nejakej odkaz k tomu apollovi