Ciao, takže dnes jsem se konečně dal do tvorby své první hry ve vesmírném prostřědí a vlastně pujde i o první "plně dokončenou" hru ode mne v Game Makeru.
Vytvářím hru The Satellite, její děj bude o tom, že jste uprostřed války s wraithy a budete muset bojovat za rasu antiků za pomoci Satelitu - hra nebude volná, bude se jednat o hru s příběhovou linií.
Děj bude o tom, že letíte na Auroře aby jste pomohli opravit satelit který má zadržet wraithy před vpádem na Atlantis. Pohužel máte na palubě wraitha, který sabotuje systém. Vyřadí Hyperpohon, podporu života, štíty, ...
Dříve než ho ochranka dopadne, aktivuje Autodestrukci. Zachráníte se pouze vy a váš první důstojník v Jumperu. Nyní tedy musíte letět k satelitu a dokončit jeho opravy sami. V tomto úkolu vám ale budou bránit šipky. Když se konečně dostanete na Satelit, musíte dokončit úkol Satelitu - zabránit invazní flotile wraithů v přiblížení k Atlantidě. Hra bude obsahovat i více prvků než výše uvedené, neočekávejte od toho nějaké veledílo, ale myslím že by to na konci mohlo vypadat docela dobře =)
Bude se ale jednat o moji první hru, berte na to prosím ohled.
Edit:
Ciao, takže...
dne 19.4.2011 mne kontaktoval Číba ohledně nově vyvíjené hry The Satellite.
Po krátkodobé komunikaci jsme se dohodli, že by mi mohl pomáhat a radit v oblasti tvoření v programu Game Maker.
21.4.2011 jsme se společně rozhodli, že bychom mohli začít tvořit hry společně. Dohodli jsme se na založení týmu který jsme pojmenovali RCsoft - název je odvozen od počátečních písmen našich jmen - R jako Rigel a C jako Číba.
Takže bych vám chtěl oznámit, že se nyní na hře The Satellite podílí tým RCsoft.
Dále bych vás chtěl informovat o průběhu hry, proto vám sem dávám malý log
19.4.2011
Oznámení vývoje hry The Satellite
Tvorba grafiky pro úvod hry
Výběr grafiky pro lodě.
20.4.2011
Tvorba grafiky pro dialogy
Tvorba animací
Tvorba grafiky menu
21.4.2011
Založení týmu RCsoft
22.4.2011
Tvorba grafiky herního pozadí
24.4.2011
Tvorba grafiky herního pozadí
Tvorba grafiky pro střely lodí
Výroba této hry bude trvat hodně dlouho, vzhledem k tomu, že se věnuji ještě něčemu jinému což ubírá hodně času.