Tuším, že jsem tu někde psal, že ta kamera by mohla být podobná s kamerou ve Firefly, kde se vlastně používala podle situace (např. když se scéna odehrávala na Centrálních planetách, byla vždycky kamera pevná jako kámen). Určitě se ale inspirovali i v BSG, to nezapřou (chci upozornit, že jsem nikdy nenapsal, že SGU má být kopií BSG - napsal jsem pouze, že se SGU u BSG inspirovala).
Tak on The Shield je drama stejně jako BSG (nebo Sopranos, Californication, Dexter nebo tucty dalších seriálů). Rozhodně prima inspirace (a už je tady jasné, proč na sebe hlavní postavy v SGU budou mířit pistolema... pro toho, kdo viděl The Shield ).
No...ono kdo by asi na Rushe nenamíril pistoli, kdyz vydesené lidi poslal místo domu na Zemi na polorozpadlou starou antickou lod na druhé strane vesmíru, bez moznosti návratu?
Take the reins...It´s up to you! :::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE::::::::::::::::::::::::::::::::: COMING SOON 2009
Jestli myslíš episodu Heroes seriálu SG-1, tak tam nikdo takový nebyl. Jestli myslíš seriál Heroes, tak tam jsem skončil sledování na počátku úděsně deviálně hrůzné 3. řady, a pokud tam předtím byl nějaký Burke, tak si ho nepamatuju.
Raději si sežeňte The Shield. Pro první dvě řady si vygooglujete RS linky velmi snadno, a to drama se tam dá krájet
tak mně je vcelku fuk, jestli budou kopírovat BSG, LOST nebo Shield. Konečně to bude mnohem víc drama zaměřený víc na postavy než na to, aby likvidovali miliardy blbejch nepřátel, kteří nemaj na práci nic lepšího, než se valit přes kopec před hlavně našich superhrdinů. A jestli budou postavy řešit dilema s kym se vyspat, než to, kde se skrývá nějaká ultimátní mega zbraň, tak to bude jedině dobře.
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.
Daedalus.cz, Raynor: spletl jsem se, myslel jsem epizodu Evolution. Ten O´Neillův kamarád. Hrál taky ve Veronica Mars. Enrico Colantoni
Tak pokud znáš jméno, není takový problém očekovat ho na imdb. Tedy ne, nehrál v The Shield. Trailer na The Shield tady... koukám, že mimo kontext vypadají některé scény dost cheesy
Raynor: tak to jsem si asi spletl s jiným seriálem, na googlu jsem totiž viděl jeho fotky s nějákým komandem, v zásahových uniformách, a hned pod tím bylo napsáno něco o The Shield.