Takže, zatím se mi pilot moc líbí. Rozhodně to není SG, na kterou jsem zvyklá, je to jako se koukat na úplně jiný seriál (až do té míry, že zmínky o SGC mi připadaly tak nějak mimo). Doufám, že e tam trocha té SG vrátí, ale jen trocha. Uvidíme, co přijde v dalších dílech.
Takže postavy. Zatím na mě neudělaly větší dojem.
TJ, Cloe, Eli se zdají zatím v pohodě. Plukovník taky (jak proletěl tou bránou ze začátku, tak jsem myslela, že je po něm). Ten seržant Creer(?) mi moc sympatický není. Camilla moc prostoru nedostala, takže těžko soudit. Scott, nemůžu si pomoct, ale když se na něj dívám, tak se mi vybaví Lee Adama, typově si jsou trochu podobní

.
Hmm, Rush, ten na mě dojem udělal a ne moc v dobrém světle. Hajzlík, to mi přišlo na mysl, když nechal vytočit adresu na Destiny míst na Zem a pochybuju, že s O’Neillem mluvil. No a tím, že se vybarvuje jak se vybarvuje, tak je to zajímavá postava a zatím na mě udělal největší dojem z celého castu.
Ty kazety s Danielem na začátku mě fakt dostaly. Nemohla jsem si pomoct, ale první co jsem si vybavila po slovech: „Ahoj, jsem doktor Daniel Jackson…“ byly instruktážní videa ze Simonových, kde to taky podobně uváděli, jen dodali něco ve stylu: „Možná mě znáte z instruktážních filmů ten a ten.“
Tak to bylo pár mých postřehů ohledně pilota nového seriálu