Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách SyFy zrušilo SGU

SyFy zrušilo SGU

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 19.5.2011 13:50:41
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

NoMouse píše:
Wanted: A co třeba 32 řad Doctora Who? Nejdéle vysílaný sci-fi seriál na světě. ;)

Bohužel spíš výjimka potvrzující pravidlo. :D
Hlavně, že mám ještě většinu před sebou (a že jsou ty classic díly hodně dobrý :yes: )

Wanted: Black Books si ale doplň, protože to je něco ještě geniálnějšího než IT Crowd. Krátký, to jo, ale za to se na to dá dívat dokola a dokola, bez omrzení. :wink:
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 19.5.2011 17:19:23
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Já Black Books občas sledoval, když to dávali na ČT2, ale naprosto mě to nebavilo, bohužel. Na Dr. Who jsem zapomněl (nesleduji), na Red Dwarf taky (opět záležitost několik desítek let stará, 3 nový díly neberu v potaz). Hustle jsem taky zlehka sledoval, ale to je něco mezi dokumentem a seriálem na takový zajímavý téma... Shrňme si to, aktivně vysílaných seriálů tvořených převážně brity je jen zlomek oproti tomu, co točí amíci (i za malinkaté pomoci britů). Takže, kdyby američani skončili, tak si můžeme pořád dokola pouštět díly IT Crowd (mezi řadama čekat několik let) nebo pořád sjíždět Black Books nebo Red Dwarf (což stejně děláme), někteří teda celkem pravidelně Dr. Who a hodně nepravidelně ostatní seriály (ze kterých teď asi nejvíc vyniká Sherlock) a Top Gear, který je teda taky hodně stabilní, ale je to o autech a to taky nemusí bavit každého :)
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 19.5.2011 20:48:15
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Wanted píše:
Ty vole, co může tak BBC nabídnout?...

Kromě toho, co jsi menoval ty a další a spousty britcomů, který ani nemá cenu vyjmenovávat, bych ještě přidal: Torchwood, Luther, State of Play, Life on Mars a Misfits (ok ty nejsou od BBC, ale jsou britský a všechny US seriály o superhrdinech jsou proti tomu totální sračka) a to jsme určitě ještě na spoustu kvalitních seriálů zapomněli. Samozřejmě, že co se týče kvantity, je toho míň než co produkujou USA (jde o menší trh), ale rozhodně to neni zanedbatelný množství a kvalita je kolikrát lepší.
Obrázek

Příspěvek 20.5.2011 07:09:32
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Já kdybych si musel vybrat, tak bych skoro radši oželel americkou produkci než britskou. Ale jasně, je to věc vkusu. A stejně jsem rád, že tuhle volbu nemusím učinit.

Příspěvek 20.5.2011 09:50:40
Major
Major

Odpovědět s citací

Jak v čem... Jasný, briti mají kvalitní pořady, ale taky bychom si museli na pokračování dlouho počkat :D a do té doby bychom na ty seriály pomale i zapomněli :D . Sakra to by byla nuda...
Obrázek

Příspěvek 20.5.2011 12:25:52
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Wanted: No jo, přišli bychom o ten náš seriálový konzum. :D

Příspěvek 22.5.2011 23:52:28
rben Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak jsem teď dokoukal SGU a mám nápad jak dotočit zbylé tři série bez velkých nákladů.
Jedna série se natáčí rok. No a ve stázi teď budou tři roky. To máme Tři série hned. Můžou vysílat i online a napodobit tak Big Brother aneb pohnul tím prstem nebo ne? :lol:
Na konci se proberou, kouknou z okna a zjistí že jsou na místě a jde se slavit. Myslím, že nic by je to nestálo a dostály by pěti sérii. I když sledovanost žádná, výdělek taky žádný, ale co :) .

Škoda že to ale končí. I když tam byly mouchy, fyzika šla občas stranou, návaznosti na předchozí díly či na SG občas haprovaly. Beztak to byl seriál který tady nebyl a asi ani nebude a já ho měl svým způsobem rád.

Příspěvek 23.5.2011 17:10:48
forton Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Pohlaví: Muž

Příspěvek 23.5.2011 18:01:29
Major
Major

Odpovědět s citací

Do háje už fakt. Tak MGM nemá peníze a ani vůli prodat práva na SG někomu jinýmu, ale Diesela nechá natáčet nějakou parodii na Terminátora... To už hošánci posrali :palka:
Obrázek

Příspěvek 23.5.2011 19:34:54
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Mě by docela zajímalo, k čemu jim jsou práva, když nehodlají se seriálem pokračovat? Copak by nebylo pro ně samotné výhodnější, kdyby to někomu prodali? Takhle nedostanou oni zaplaceno a my nedostaneme pokračování... všecko špatně, sakra!

Asi je to fakt banda idiotů s příšerným vkusem.

Příspěvek 23.5.2011 19:50:43
Major
Major

Odpovědět s citací

Poslední věta nešla říci lépe, palec nahoru :D
Obrázek

Příspěvek 23.5.2011 22:35:14
Ultramarinus Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Vzhledem k tomu, že prodali i práva na Bonda...

Bonusové "vypuštěné" scénky z SGU Air:
http://www.youtube.com/watch?v=JVRIPUCm ... re=related

AJ "typická epizoda SGU"...:D
http://www.youtube.com/watch?v=n7_8gZB- ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=Md_r2MzO ... re=related

A ještě něco o klasické SG1 co jste možná nevěděli:
http://www.youtube.com/watch?v=nNEy5Zfy ... re=related

Ale asi se bojej, aby jim jméno SG někdo nepodělal nějákou eště pitomnější sérií (Teletubies SG? Esmeralda SG?). Mají v rukách něco, co zatím cenu má a vzhledem k fanbase to tu cenu ještě docela dlouho udrží (odhadem tak dvacet let) s tím, že to tu cenu bude ještě lehce získávat "abstinencí" fanoušků. Proč by to dávali z ruky a riskovali že jim to někdo zprzní?
Epitaf textové hry Universe Oddyssey

Špičkový video/military/sci-fi bonbónek všem zájemcům

Příspěvek 23.5.2011 23:01:49
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak já si myslím, že to jde ošetřit (výslednou kvalitu už asi ne), ale rozhodně si jde vybrat cestu, kterou by se to SG vydalo...
Obrázek

Příspěvek 24.5.2011 00:50:29
Ultramarinus Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Však si jí vybrali - vyhladověj fanoušky, naberou prachy jinde a zkusí za čas (možná) prorazit remakem, nebo novou sérií, na kterou se bude dívat KAŽDÝ (vyhladovělý) fanda SG - trochu jako Air, nebo Rising-. No a pak to ještě okořeněj efektama zacálovanejma z jinejch (výdělečnejch) projektů - za předpokladu že takové budou mít - a SNAD nabídnou důstojné pokračování - zdravíme remake BSG, nebo třeba nový ST film, který byl poctou a náznakem možností remaku "originálního" S-treku.
Epitaf textové hry Universe Oddyssey

Špičkový video/military/sci-fi bonbónek všem zájemcům

Příspěvek 24.5.2011 08:51:06
Major
Major

Odpovědět s citací

Bych chtěl vidět ty jiný výdělečný projekty kromě Bonda :D
Obrázek

PředchozíDalší