Máte možnost objednat či vytvořit zajímavé upomínkové předměty týkající se Stargate nebo sga-projectu a dále je nabídnout ostatním ke koupi? SGA-P nenese žádnou opovědnost za Vámi nabízené předměty ani za jejich prodej.
super super! asi ho vemu dal bych ti vedet behem tydne ju pak bych ti poslal kacky na ucet a domluvili bysme se treba pres icko, jinak pokud je to mozne ten obrazek jeste lehce zvetsit rovnomerne...jak do kraje ak do vysky;-)oki?
Tak ještě jedna úprava. Třičko vy vyšlo tak na 230,-Kč + poštovné. Technologie je vcelku nová. Motivy se nesmí žehlit, doporučuju přes papír. Zvýrazňuje to barvy. Praní nejlépe na 40stupňů a tričko naruby. A nápis vydrží, ale víš všechno se praním postupně opotřebovábá. A cena není tak hrozná.
Tak ještě jedna úprava. Třičko vy vyšlo tak na 230,-Kč + poštovné. Technologie je vcelku nová. Motivy se nesmí žehlit, doporučuju přes papír. Zvýrazňuje to barvy. Praní nejlépe na 40stupňů a tričko naruby. A nápis vydrží, ale víš všechno se praním postupně opotřebovábá. A cena není tak hrozná.
Jako libi se mi to ale nedokazu si predstavit ten obrazek jak to bude vypadat nazivo kdys je to tak hranate
Ale vcelku jo, jeto všechno včetně trička tmavé, takže to jde do ztracena. Zkusím to pak vyfotit. Ale nevím jestli by nebylo pěknější udělat kolem obrázku bílý rámeček.
Ale vcelku jo, jeto všechno včetně trička tmavé, takže to jde do ztracena. Zkusím to pak vyfotit. Ale nevím jestli by nebylo pěknější udělat kolem obrázku bílý rámeček.
Asi budu vyloučen z fora, nějaký důležitý fašistický administrátor mě za něco napadl. Tak se mějte.
Tak po týdnu mě povolili zase vstup. Ještě jsem musel klečet na hrachu. Ale ten druhý človíček mi poradil. Co to je za mládež, která místo aby tě převedla přes přechod, tak tě žduchne pod tramvaj. No ale takové jsme vychovali. Co se dá dělat.
Naposledy upravil Bren dne 18.1.2010 22:58:39, celkově upraveno 1
zbyno kdyz chces neco dopsat tak normalne ten svuj ppuvodni prispevek dej tlacitko upravit tam je pod textem napravo a dopis co cches a das znovu odeslat ,pak uz te admin nebude tak nahanet..