Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Festival fantazie 2008

Festival fantazie 2008

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 23.3.2008 11:48:43
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

crooked.eye.sgc: Nikdo ti to nechce věřit, protože vypadáš tak na 18, :lol: což ale může mít i svoje výhody, že? :lol:

Sry za :offtopic:
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Příspěvek 23.3.2008 14:31:35
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak na FFko se uz tesim, tentokrat doufam prijedu primo, ale doporucuju objizdku do Brna, pivo neni spatny :D Jinak ty fotky, rychleji snad uz pracuje jen stara poctiva vyrobna na zacatku stoleti kdy se fotilo za pomoci slunecniho svetla a to 17 hodin v kuse a vysla z toho takova ta divna kytka.......
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 24.3.2008 20:37:32
crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

hexx: Fakt vypadám? Mně to ani moc nepříjde a výhody taky nevidim. :D

Už se dá přihlásit! :D Už tam jsem! :lol: Akorát mě teda štve, že se platí za spacák - to bych taky rovnou mohla spát v hotelu :D

Příspěvek 24.3.2008 21:40:57
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No, nejsem si jistý, jestli jenom náhodou neutekla přihláška do světa. Vašek včera na foru amberu psal, že termín spuštění zatím není schopen říct ;) Ale už je tam 24 lidí, tak snad je to oficiální :)

crooked.eye.sgc: Za spacák se platí, protože i pronájem škol něco stojí :wink:

Tak tedy Tillione, co společná třída a co napsat do "ubytovat s" :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 24.3.2008 21:46:08
crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Quinix: Mno to sice jo, ale proč se teda za to neplatilo i předtim? :D Mno nic, nebudu to řešit - nějakejch 240Kč mě už nevytrhne :lol:
Naposledy upravil crooked.eye.sgc dne 24.3.2008 21:48:41, celkově upraveno 1

Příspěvek 24.3.2008 21:47:27
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Už je skoro načase zase sjednat třídu, co? :shock: To to letí. Já musím s přihlášením stejně počkat, až mi přijde ubytovací stipendium. Těch pár korun za spacák dám, protože si tak budu jistá, že přístí FF bude :D Připadalo mi to i tak nefér, že lidi, keří třeba spali v hotelu a hotel si zaplatili, vlastně ještě dotovali lidi, co spali zadarmo ve spacáku.
V hotelu ne, dokud mi to záda a věk dovolí :) Tam není ta správná sranda, přijít o Tillionovy pohádky, to je hrozná ztráta :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 24.3.2008 21:59:06
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

crooked.eye.sgc: Neplatilo se, protože se organizátoři báli, že to odradí lidi, zvyklé spát zadarmo na malých conech. Na malém conu spíš (když vezmu příklad Sconu) ve stejné budově, takže to v podstatě nejsou pro orgy výdaje navíc. Jenže na FF se budovy škol pronajímají speciálně jenom pro spaní, takže ti, kteří se ubytovaly v hotelu v podstatě dopláceni na spacákáře. Letos se orgové odhodlali, prý by to jinak znamenalo konec FF. :wink:

Klenotka: Jo, jo, už je načase :lol:
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 24.3.2008 21:59:06
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Ono už se dá přihlásit? No, to je teda bomba.

Velké olivové: POZOR

Kdo chce do třídy s lidmi z SGA-Projectu, ať do kolonky ubytovat s napíše:
SGA-P

a následně mi napíše soukromou zprávu

Předmět: FF08
Text zprávy: Jméno Příjmení, výskyt na FF08, velikost boty, datum narození.

Malé fuschiové Děkuji za pozornost
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 24.3.2008 22:06:29
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

To je hrůza, než mě se podaří zpracovat rodiče, vy už budete dávno všichni přihlášený :cry: :lol:

crooked.eye.sgc: Jo, fakt vypadáš :wink:
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Příspěvek 24.3.2008 22:21:41
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tillion: Dřív než se někdo zeptá :) Ubytování máme napsat do Smetanovy, že? :)

Příspěvek 24.3.2008 22:27:52
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Quinix píše:
Tillion: Dřív než se někdo zeptá :) Ubytování máme napsat do Smetanovy, že? :)

Do prčic... vždycky to zapomenu

Akvamarínové SDĚLENÍ 2

Ubytovat v ZŠ Smetanova, ve spacáku

Kaštanové děkuji a dobrou noc, neboť jsem mrtvej
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 25.3.2008 02:53:57
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak jelikož nevím, jak přesně to bude se mnou, budu se přihlašovat až později. Uvidím kdy. A nezapomeňte si do Amberu (ten systém přihlašování) vyplnit v hlavních zájmech SG, ať je nás hodně ;-).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 25.3.2008 11:44:38
Han Ellen Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: říše fantazie :D jinak Přerov...nebo Praha.... nebo Chotěboř... občas Slatiňany
Odpovědět s citací

Tillion píše:
SGA-P

rýpnu si: to mám napsat do kolonky jméno, příjmení nebo nick? :wink:
a jestli se tu můžu zeptat... mám kamarádku, která nejspíš pojede poprvé (už ji měsíc zpracovávám a vypadá to dobře) a nechtěla bych ji nechat někde napospas nevím komu... je možné ji přibrat k nám do třídy?
>>>Sen je dobrodružná výprava, na kterou se vydáváme každého večera<<<

Příspěvek 25.3.2008 12:30:38
Elidarion Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tar-ara napsalA (!!!!) píše:
Tak jelikož nevím, jak přesně to bude se mnou, budu se přihlašovat až později. Uvidím kdy. A nezapomeňte si do Amberu (ten systém přihlašování) vyplnit v hlavních zájmech SG, ať je nás hodně ;-).

Napíchněte mě na vidle ale já tam dám Lotra :-)

Příspěvek 25.3.2008 13:10:08
Kulda Airman
Airman

Odpovědět s citací

Han Ellen píše:
Tillion píše:
SGA-P

rýpnu si: to mám napsat do kolonky jméno, příjmení nebo nick? :wink:
a jestli se tu můžu zeptat... mám kamarádku, která nejspíš pojede poprvé (už ji měsíc zpracovávám a vypadá to dobře) a nechtěla bych ji nechat někde napospas nevím komu... je možné ji přibrat k nám do třídy?

Řekl byc,že do kolonky ubytovat s,pokud v tom není nějaká pointa,kterou jsem nepochopil... :wink:
Jinak můžu se taky napsat k vám,prosím? :)

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony