Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 24.2.2008 01:11:45
crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Teda lidičky! (pozor - můj oblíbený začátek) -> jsem na vás dneska hrozně zvědavá! :D

Mimochodem - neví někdo, jestli se dá v tý pizzerce platit stravenkama? Já jen, abych věděla, kolik mám brát papírovejch a jakýho druhu :lol:

Jinak - všichni nováčci - platí pro nás pořád sraz ve 14h u Anděla před Mekem a myslim, že když už jsme ti nováčci, tak jsem se určo nikdy neviděli. Takže - budu mít na sobě určo něco červenýho. Vlasy budou vypadat tak, jak se zrovna probudim. Budu mít s sebou jednu bloncku a jednoho prcka (taky holku) - obě samozřejmě Stargate-fans. Jsem hrozně ukecaná a hlučná, takže podle toho snad taky poznáte :D. Původně jsem uvažovala o něčem jako je ,,poznávací znamení'' ale ono snad už zdálky bude poznat, že to jsem já/jsme my. (to jen tak, kdyby někomu nedocvaklo že to jsme my...nebo neumí hledat a radši čeká, až k němu někdo dojde)

Příspěvek 24.2.2008 02:53:43
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Stravenkami se tam platit dá :wink: Já si ještě zajdu do Datartu a Luxoru, takže nejspíš půjdu kolem vás. Kdybyste tam ještě stáli a nemohli se najít. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 24.2.2008 12:48:35
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak Sopdet určitě nepřijdou, ale je jim dobře.

Tillion to zvažuje a neví neví. Možná ano, možná ne. :)
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 24.2.2008 12:53:38
Drizzt Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak já se předem, leč nejspíše pozdě, omlouvám, že nedorazím. Bohužel jsem se vrátil dneska na koleje ve stavu, který povoluje jedinou věc: Rychlé svléknutí a pád do postele...
Realita všedního dne na kolejích:
Já: Seš tragéd.
Spolubydlící: A ty seš zase komik.
Já: Ano, život je jedna velká komedie a já v ní hraju hlavní roli.
Spolubydlící: A pro mě je život jedna velká tragédie a ty v ní hraješ hlavní roli.

Příspěvek 24.2.2008 15:00:03
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Hmm, postihla mě lehká změna programu, takže vás tam jdu přepadnout :lol:
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 24.2.2008 15:30:00
Sopdet Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

jj, Sopdet nepřijdou, ale příště s tím určitě počítají :lol:
Lennier and Vir will share a beer and watch Adira disappear

Příspěvek 24.2.2008 15:48:02
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tillion: Být tebou, nechodil bych tam... víš, že když tě Sopdet nechrání, ostatní jsou na tebe oškliví :wink: :lol:
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 24.2.2008 15:52:25
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

2Jenda: tedaaaa, to ale vyznívá opravdu blbě :lol:

Příspěvek 24.2.2008 15:59:45
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

ani ne, spíš pravdivě... i když by se spíš hodilo slovíčko hájit :-)

Posledně jsme si z Tilliona dělali legraci (samozřejmě v dobrém), že si neumí ani koupit lístek na vlak... :D ... tehdy padla památná slova... "nemáš tu Sopdet, nemá tě kdo bránit" :lol:

ale tak zase odolával statečně :-)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 24.2.2008 16:47:19
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

tak v tom případě ju :lol: ona ta historka s lístkem do Chotěboře, je opravdu......památná :lol: :lol:

Příspěvek 24.2.2008 22:18:08
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Teprve teď si uvědomuji, že Sopdet je v kupování lístků opravdu dobrá - i mně kupovala do Chotěboře, když jsme jeli na FFS :lol:

Jinak před chvílí jsem dorazil domů, pěkný srázek. Nové tváře, staré tváře... jen na ten fotbálek bych ještě zašel, kdybych zítra nemusel pracovat na zahradě a hlavně se vrátit do 22:00 domů... snad příště, až budu na koleji :-)
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 24.2.2008 22:32:16
General
General

Odpovědět s citací

Taky jsem doma a bylo to bezva, zase jsem poznala nové tváře. Akorát s Motrem, na kterého jsem narazila v metru, bychom vám mohli vyprávět historku o lidské ignoranci, když tam nechali ženskou samotnou tahat krabici do schodů...

Sopdet: Já jsem to s tím lístkem nemyslela nějak špatně, doufám, žes to tak nevzala. Ono když mi Tillion před časem řekl, že mám několik žaludků, tak to taky byl hodně drsný vtip. :D Ale tak už to je. Nerada bych, abys to nějak špatně vzala :oops:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 24.2.2008 22:40:33
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Klenotka: My sci-fisti se holt máme rádi. Ještě že neprdíš helium :D

Jinak sraz byl nakonec dobrej... a to jsem plánoval pobýt tam asi půl hodiny... holt někdy plány nevyjdou... SG po srazu už byla horší... ale zase si na svém seznamu věcí co chci udělat než umřu mohu odškrtnout "Pozorování hvězd ze střechy kostelo-faro-byto-čehosi" :D
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 24.2.2008 22:47:09
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Díky všem za super večer, ráda jsem vás zase všechny viděla. Ráda jsem poznala i nové tváře, ale snad se najde další příležitost, kde s nima budu moci taky pokecat :wink: Stůl do L není zrovna nejlepší pro to, aby si všichni mohli alespoň trochu promluvit se všema.
Tak jsem koukla na fotky a videa...no...doufám, že mě pár lidí neumlátí, protože některé fotky jsou docela..ehm...zajímavé. :D
Komu mám poslat fotky, aby je upnul do galerie? Myslím, že se to už někde řešilo, ale nějak teď nevím.. :oops:

Příspěvek 24.2.2008 22:49:32
General
General

Odpovědět s citací

Ashrakovi, ale asi když to hned dáš na leteckou poštu, tak uděláš nejlíp. A připomeň mi, že ti mám ten foťák příště sebrat. :D

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony