Leja: opravdu děkuji za vysvětlení, věřím, že to muselo být napínavé noční Ostrava je někdy taky celkem zajímavá, ale zatím po mě chtěli vždycky jenom zapalovač Sevca: A to že tam na podzim nebudou ONI snad neznamená, že tam v té zimě budete mrznout vy?!
>>>Sen je dobrodružná výprava, na kterou se vydáváme každého večera<<<
S tým súhlasím. Za chvíľu bude zápočtový týždeň a celkovo... ale môžeme sa začať dohadovať, aby to nebolo potom, že sme sa nestihli dohodnúť. Ja by som vás rada videla čím skôr, ale viem, že je napr.neďalek Koprcon a s financom (doprava, nejaké to posedenie) to bude potom horšie. Ale napr čo tak prvý týždeň po novom roku?
Jsem všemi deseti pro sraz. Ráda vás zase všechny uvidím. Taky bych to raději nechala na začátek roku, po zbytek tohoto mám celkem víkendy narvané a navíc se blíží Vánoce.
Tak co? Nějaké datum? Čas? Místo? Hodina? No musíme si přece ukázat vánoční dárečky! Pozdravit se a povykládat si, kolik nemocí jsme opět chytli, jak se podpálil stromeček...jak probíhala poprava kapra a nebo v některých případech (Anijsho! Tady dávej pozor!) jak probíhalo jeho vysávání Samé krásné věci...však mě znáte a víte