Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Festival fantazie 2008

Festival fantazie 2008

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 23.10.2008 12:01:30
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Já jsem je sem někam dávala - a už je nemám. Možná je mám někde na CD, ale obávám se, že jsem je dost možná smazala a ve foťáku nejsou. Ale ono to stejně bylo všechno rozmazané, takže to nemělo moc cenu. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 23.10.2008 12:03:48
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Všichni to sem dávali, ale všechno je už nefunkční. :? :( Já mám ve fotkách hrozny bordel, tak jsem našel jenom pár fotek od každého. :oops:
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 23.10.2008 18:29:11
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já mám veškeré fotky co byly dostupné u sebe v notebooku, takže ti je na FFS vypálím, jestli chceš (ale obávám se, že už tak docela nevím, které jsou od koho...)
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 30.10.2008 17:03:38
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Výborně byl bych ti moc vděčný. Nevadí že nevíš od koho jsou to zjistím pomoci exifu. Myslím že si pořád pamatuju kdo má co za foťák.(doufám) :lol:

Edit: Tak fotky od všech jsou ve fotogalerii.(Až na ty od Pomeranče,které dodám až je Pomeranč upne.)
Fotky od všech jsem "cenzuroval" s citem a láskou. :lol: S láskou asi ne ale o ten cit jsem se snažil.

Příspěvek 30.10.2008 17:08:55
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

:rflmao: Teda, koukám, že jsem si s cenzurovu fotek v létě moc práce nedala. Nevěřím tomu, že jsem to upnula i s fotkami, které jsem teď viděla v galerii. Jej, tak to je brutální :rflmao:

Příspěvek 01.11.2008 19:35:23
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak a máte tam všechny fotky. Doufám že to oceníte nebo využijete. Dalo mi to docela práci.

Příspěvek 04.11.2008 03:02:52
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Skvělé, konečně zase máme něco dalšího v galerii. Taková veliká akce a neměla tu fotky...to bylo smutné. Moc chválím :D.
:bravo:
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Předchozí

Zpět na Srazy, akce a cony