Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Festival fantazie 2008

Festival fantazie 2008

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 11.3.2008 17:17:37
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Jenom jsem pak chudáky vyjukané kluky vyhazovala ze společné místnosti, když se Mc s Verones chtěly převléct a zrovna příchozí Scream netušil, co se děje. :)

Scream? Určitě to byl Scream? Protože si to Scream vůbec nepamatuje. :lol: Buď to byl někdo jiný, nebo to pro mě bylo takové trauma, že ty vzpomínky potlačuju. :lol:

Ale aspoň jsme Kalena nebudili, když jsme šli spát. :lol:
Naposledy upravil Skrejm dne 11.3.2008 17:34:56, celkově upraveno 1
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 11.3.2008 17:20:23
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ten někdo byl pravděpodobně Quinix a ne scream CZE.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 11.3.2008 17:29:11
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Tak teď jsem se naštval

První nástřel programu
Zveřejňujeme první seznam seriálů, o kterých bude přednášeno nebo budou promítány. Máte svůj oblíbený seriál, který zde není? Kontaktujte nás a připravte o něm přednášku! Uvítáme každého :)

5ive Days to Midnight, Andromeda, Beauty and the geek, Blood Ties, Californication, Criminal Minds, CSI, Farscape, Futurama, Ghost Whisperer, Happy Tree Friends, Jeremiah, John Doe, Kid Nation, Odyssey 5, Raines, Scrubs, Space Above and Beyond, Terminator: The Sarah Connor Chronicles, The Big Bang Theory, The L Word, The Lost Room, Threshold

KDE JE MATKA? KDE JE MATKA!!! Já snad potlačím svojí trému před lidma a udělám tu přednášku sám kvůli tomu aby tma Matka byla :evil:

(Nejspíš jen blbě kecám, ale i tak jsem se musel někde k tomu vyjádřit :lol: )
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 11.3.2008 17:33:10
Kulda Airman
Airman

Odpovědět s citací

Udělej!
Příjdu se podívat. :wink:

Příspěvek 11.3.2008 17:33:33
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ano, byl to Quinix, já to viděl :lol: Klenotko, nějak se ti pletou nicky :D :lol:
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 11.3.2008 17:46:05
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tar-ara píše:
Spousta programu a když není, jsou lidičkové (nováčci to mají trochu těžší, ale když se správně chytnou a nestraní se, tak je to dobrý ;-)). Ono, i když program je, tak je spoustu lidiček :).

To pro mě byl na FFS menší zádrhel. Jelikož jsem tam byla se spolužačkou, která tam byla víc kvůli mě, než kvůli programu, tak jsem od vás všech byla tak trochu izolovaná, což mě zpětně dost mrzelo. :( Tak doufám, že se mi to na Sconu povede aspoň trošku vynahradit. :)

Ale přesto považuju FF za skvělou akci, která se nedá vynechat a rozhodně stojí za to. :wink:
Kulda: A to mi to doma taky docela slušně drhne. Prosadit si to u rodičů, mě stálo hodně dohadování, vymejšlení, plánování, přemlouvání atd. atd. zkrátka hodně energie.
(Na FF nedám dopustit už proto, že mi v létě umožnilo osobní setkání s DN, což pro mě bude nadosmrti nezapomenutelnej zážitek. :D)
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Příspěvek 11.3.2008 17:53:40
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Quinix píše:
Ano, byl to Quinix, já to viděl :lol: Klenotko, nějak se ti pletou nicky :D :lol:

Nepletou, jenom mi někdo říkal, že "to byl Scream". :) Osobně si pamatuju akorát, jak jsem vyhazovala HAcka :oops: :D

Blackthunder: Seriálů je plno a je tam jasně napsáno, že pokud na nějaký zapomněli, máš ho tam napsat. :wink:
Dělám pro Vaška Pravdu seznam kontaktů na různé stránky a Matku jsem tam zahrnunla automaticky :wink:

Osobně mě potěšila zmínka o The Lost Room a přemýšlím o přednášce.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 11.3.2008 17:59:43
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

A taky tam máš napsáno at jim o něm řekneš a připravíš přednášku :lol: Ale co se týče matky klidně tu přednášku udělám hlavně ať tam je :lol:

Příspěvek 11.3.2008 18:05:43
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Klenotka: zase ten HAck :D Myslím, že to vyhození je i zdokumentováno (I'm leaving now :twisted: )
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 11.3.2008 19:16:29
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

A Blacku? Když se dostavím na HIMYM přednášku v obleku, dostanu gumového medvídka? :D
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 11.3.2008 19:18:35
Han Ellen Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: říše fantazie :D jinak Přerov...nebo Praha.... nebo Chotěboř... občas Slatiňany
Odpovědět s citací

Ještě doplním, že nafukovaná postel mě nevzbudila nebo pokud vzbudila, tak jsem spala tak tvrdě, že si to stejně nepamatuju xD
Asi si brzy vyrobím odpočítávací kalendář, kde si budu škrtat dny do odjezdu na FF... A jestli si mohu rýpnout, bude ta (snad zamluvená) jídelna stačit? Možná se mi to jenom zdá, ale očividně pojede snad půl fóra :-p, což je fajn pro seznámení, ale abychom nemuseli spát na patra (já vím, odpovědí mi bude, že se stejně skoro nespí, ale i tak ;-))

Příspěvek 11.3.2008 19:53:27
Major
Major

Odpovědět s citací

Tillion píše:
A Blacku? Když se dostavím na HIMYM přednášku v obleku, dostanu gumového medvídka? :D

:lol: No jasně :lol: Už tu přednášku tady sepisuju :D Sem se dohodnul s Malasem, že jí budeme mít společně (snad se na to nevyprdne), ale teda docela fuška - hlavně když nechci spoilerovat. Myslím že tam přihodím základní popis postav a nakonec se ještě pustí 1x01 a bude to akorát :lol: :lol: :lol:

Příspěvek 11.3.2008 22:40:37
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Black: Geniální! Chválím! Přednáška o HIMYM je naprosto geniální nápad! Do toho bych docela šla taky :D :thumright:

Příspěvek 11.3.2008 23:03:04
Major
Major

Odpovědět s citací

Doufám, že to zvládnu, a že to bude alespon trochu zážívný... No vždycky můžu říct... Tenhle seriál je LEGEN... wait for it.. (utéct z místnosti a pak o 40 minut později přiběhnout zpět a říct) DARY! :lol: :lol:
No pokusím se aby to bylo co nejlepší, uvidíme - kdyžtak určitě rady a nápady rád přijmu :D

Příspěvek 12.3.2008 00:14:38
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Já přijdu. Snad se donutím dokoukat aspoň 1. sérii. Tedy doufám, že si na to najdu čas. Řeším se spoilery podobný problém k přednášce k The Lost Room :D Co říct a přitom nic nevyspoilovat.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony