Já mám problém netrefim tam nevim ani jak se dostat na Dubinu .Ale když mě dobře nasměrujete nebo opmužete tak to nei problém ,ale tedka vyřešit čas.Já navrhuju sejít se nějáke odpoledne a teda v tu sobotu??V Garáži?
Takže sraz by byl v sobotu ve 14:00 byl by teda u ty Garáže nebo v Garáži .Nebudu tam prvni ,páč nevim ,kde to je a dorazim tam ,taky nevim v kolik:D .
A jestli s tim souhlasite bude to v garaží posezeni a pokec.
Snad nějákej pokec bude, páč já nemám vůbec představu a jsem z toho nervní.
Hmm já mám na sobotu na 15:30 lístky na Shreka... - jsem počítal, že to bude dýl tak jsem si to vzal naschvál nejdřív co to šlo...
No nic tak nedorazím no
Tak fajn ... v sobotu v Garáži v Pardubicích ... dorazím pravděpodobně ještě s pěti dalšíma lidma ... kdo další? ... abychom tam nakonec neseděli sami ...
hele nechci do toho nejak kecat, ale jestli si jako myslite, ze tam treba v deseti nabehnete a budete chtit sedet tak jste fakt na omylu, meli jste si to zapykat
Mají blondýnky myšlenkové pochody? Přesvědčte se sami --> suzy.bloguje.cz
hele nechci do toho nejak kecat, ale jestli si jako myslite, ze tam treba v deseti nabehnete a budete chtit sedet tak jste fakt na omylu, meli jste si to zapykat
... no, když nám do toho nechceš kecat, tak to nedělej sednout si můžeme kamkoliv ... když nebude v garáži místo, zůstaneme někde venku, nebo najdem něco jinýho - snad to není jedinej podnik v okolí...
Když už se to domluvilo, byla by škoda se nesejít ...
Už jsem psal E-mail s rezervaci ,ale ještě mi něikdo neodpověděl .
Já se asi bohužel nedostavim mám teplotu rymu bolesti v krku omlouvám se ,ale užíjte si to .