Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Festival fantazie Speciál '08

Festival fantazie Speciál '08

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Leja Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak konečne mi to opravili a pridali k tomu aj vtipnú poznámku. :)
[img][http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.pnghttp://[/img]

Never run away from sniper, you will only die tired!

janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ahoj tak BOMBA... Konečně už vím jistě že jedu je to moje první FF tak doufám, že vás tak nějak všechny poznám, jen mě zajímá jestli bych se k vám tedy mohla na místě přidat do třídy, teĎ mi spolužačka co jede taky psala že tam bude jen dva dny a to bych musela bejt v hale sama,a nikoho tam neznám, nedalo by se k vám teda přidat, Eliška by tam byla jen z pátka na sobotu a já do pondělka ,... psala sem už pořadatelům jestli je to možné zatím nic nenapsali a tak se chci zeptat vás...

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Ono se ubytování stejně řeší až na místě, i když si napíšeme, s kým a kde chceme být, nikdy není jistota, že to tak bude. Já proti tvé přítomnosti vůbec nic nemám a tam by se to určitě dalo nějak dohodnout. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jo doufám že to nějak vyjde, a už někdo víte v kolik přijedete do Chotěboře ? a jedete někdo ráno vlakem přes Brod ?užž se dooost těším :D

Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Bylo by fajn, kdybys mohla bejt s náma v místnosti. :)

Já teda přijedu bohužel až večer. To zas bude šok, taková náhlá změna prostředí... :smile:
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak už mi odpověděly prý tělocvična má větší kapacitu než kolik vás je ,takže souhlasí pokud vy nic nanemítáte, tak se k vám přidáme....

Hexx :tři lidi ze stejného lycea, to si vyměníme zážitky s učitelema :) možná sebou přivezu i nahrávku našeho elitního týmu .... :rflmao: dneska sme na to koukali o technologiích a váleli sme se smíchy .
Omlouvám se za OT.

Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Těšíme se na tebe, janinko :-D

Kdybyste náhodou někdo měli zájem, nabízím tři místa v autě na trase Praha-Chotěboř a zpět :-) Počítám, že z Prahy budeme vyjíždět kolem druhé hodiny odpolední. Kdyžtak mi písněte na ICQ, email, nebo tady do pošty a nějak se domluvíme.
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jee, to jsem ráda, že je u vás v místnosti ještě dost místa. Já si totiž přihlášku vyplňovala až včera, takže se psychicky připravuju, že si ubytování budu muset vyjednat až na místě. Takhle to snad bude snažší.. :)

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Nechci nijak plašit,ale... MOŽNÁ MI TO VYJDE A POJEDU! :bounce: :yahoo:

Na 100% dám vědět během zítřka :)
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Když už se tu řeší ta doprava, tak já se znova obracím na ty Pardubičáky. Neříkejte mi, že tu není nikdo z Pardubic, kdy pojede. Blacku, co ty? Jedeš tím vlakem? Sice na dva se množstevní sleva nevztahuje, ale aspoň bych nejela úplně sama

LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jestli ti jde jenom o to aby jsi nejela sama, tak se klidně můžeš přidat ke skupince která pojede z Ostravy. V Pardubicích bychom měly být v 14:41. :)
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Eleira píše:
Když už se tu řeší ta doprava, tak já se znova obracím na ty Pardubičáky. Neříkejte mi, že tu není nikdo z Pardubic, kdy pojede. Blacku, co ty? Jedeš tím vlakem? Sice na dva se množstevní sleva nevztahuje, ale aspoň bych nejela úplně sama

No auto se nám opravdu rozbilo, takže mám dvě možnosti, jet vlakem nebo jet autobusem, ale radči bych bral asi autobus (jede to blíž :D ) ale zase jet sám autobusem nebo s někým vlakem... hmmm těžké rozhodnutí. Záleželo by na tom v kolik by se jelo...
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Black: Mno já mám v pátek ráno ještě školu. Sice jen do desíti, ale budu asi ještě narychlo balit, protože tak nějak mi nedochází, že bych si měla zabalit a dneska ani zítra to asi nestihnu. No, asi využiju toho, co psal Lazy a zkusím se připojit k těm Ostravákům. Ještě se kouknu, v kolik mi jede vlak z Hradce. Ale počítám, že kolem té třetí bych jela z Pardubic, záleží,v kolik to pojede, ještě jsem na ty vlaky nekoukala :wink:

Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Tak to mě příjde moc brzo... (končím ve škole v 13:20) a sbaleno taky nemám (a do té doby asi ani mít nebudu :D ) takže bud bych jel vlekem v 15:25 nejdřív nebo spíš autobusem v 16:20 )
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

J8 v pátek školu nemám takže já už budu v CHotěboři něco kolem 9 to sem zvědavá jestli tam nebuud jediná :rflmao:

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony