Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Festival fantazie 2008

Festival fantazie 2008

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 20.5.2008 08:33:30
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

:lol: Zajímavej nápad, ale moc si neumim představit, kolik těch pojmů se dá vymyslet... Tak nevim. Buď je neznám, nebo je beru jako samozřejmonst a tak už je ani nevnímám...

Příspěvek 20.5.2008 10:50:41
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Whump, slash, thunk, McWeir, McShep, Shepweir, Sheyla, McBeck, McLenka.... :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 20.5.2008 13:01:12
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jo, bude to tim, že to většinou beru jako samozřejmost, i když najde se i něco, co neznám, tak spíš obojím. :) Takže přednášku si určitě poslechnu. :)
Ale ten název je fakt perfektní :lol:

Příspěvek 20.5.2008 14:43:20
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka: Je řeč o mně? :lol: 8)

Jinak my s Ness už taky přihlásily naši přednášku, tak doufám, že dámy přijdete. Pokud zabloudí i pánové, tak na ně samozřejmě zapomenuto taky nebude, ale myslím, že název "Co všechno nám ukázali chlapi z SG" mluví za vše. :wink: Určitě nebudete litovat.
*konec reklamy*
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 20.5.2008 14:48:39
General
General

Odpovědět s citací

To si piš, že se ukážeme - akorát hrozí, že se to zvrhne v nějakou dámskou jízdu. :) Bude anketka o nejhezčího muže SG? :D :wink: Polštáře na padání sebou :D

Jinak tedy doufám, že program GC bude už nějak brzo, jsem celkem zvědavá, kam mě šoupnou (a že se mi to snad s něčím nekříží) a jaké pořady tam jsou. Loni to celkově za moc nestálo, ale letos se přihlásili i nějací noví lidé a přednášky jsou vesměs taky nové.
Jen doufám, že sebou hodí, protože jestli se mi to s něčím kříží v přednášení, tak aby to stihli přesunout.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 20.5.2008 14:50:13
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Otázkou je, kdy ta přednáška bude. Tím myslím, který den.
Zjistila jsem totiž, že pokud vůbec na FF pojedu, budu ho muset asi o tři dny zkrátit, protože 5. července máme se skupinou nějaké větší vystoupení na nějakém Něcoburgu nebo Kdovícoštejně. No, holt je to letošní FF pro mě docela zahaleno tajemstvím. :dontknow:

Příspěvek 20.5.2008 14:56:12
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

McBeck.C: tak název přednášky zní více než dobře :D se mi úplně seběhly všechny sliny :D
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 20.5.2008 15:07:10
General
General

Odpovědět s citací

A ano, polštáře a taky kbelíky, na ty jsem zapomněla. :lol:

Příspěvek 20.5.2008 17:37:26
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Neboj, jak je napsáno v anotaci, brindáčky jsou zajištěny. Samozřejmě pokud máte vlastní, jsou vítány. Taky doufám, že ty přednášky nějak inteligentně rozdělí, páč co jsem se dívala, tak je program hodně zajímavý.

Klenotka: Určitě bude anketka a taky mě napadla jedna soutěž, na kterou mě myslím, že nevědomky navedla Eleira. Takže se tam taky rozhodně musí ukázat.

Jo a polštáře samozřejmě s sebou, ty podlahy jsou docela tvrdé. A jestli to bude mít dostatečný úspěch, tak bychom rády s Ness udělaly na FFS malý přídaveček, ale to už předbíhám. Je to naše první přednáška, tak jsem docela nervózní, abychom to stihly a hlavně aby se vám to líbilo a nějak vás to zaujalo. Doufám, že se to nakonec nezvrhne jen v hromadné vzdychání a slintání. :lol: :lol:
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 20.5.2008 18:35:01
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

McBeck: Soutěž? a já tě na ní navedla? No, to si nenechám ujít. Pokud se tam budu moct dostavit, budu tam první :lol: Otázkou je, co je hlavní cena, abych věděla, jestli to stojí za to :D

Příspěvek 21.5.2008 14:52:16
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

McBeck.C píše:
...abychom to stihly a hlavně aby se vám to líbilo a nějak vás to zaujalo. Doufám, že se to nakonec nezvrhne jen v hromadné vzdychání a slintání. :lol: :lol:

No, já bych už podle názvu řekla, že to tak dopadnout musí. :) A o to zaujetí bych se rozhodně nebála. :D

Příspěvek 21.5.2008 17:26:37
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Klenotka: Otázkou je, kolik času chceš věnovat slashoidním věcem...protože začínám být alergická na ono pouhé slovo :) (když hledám něco seriózního a ono to na mě odevšať furt vyskakuje :pale: ).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 21.5.2008 17:44:20
General
General

Odpovědět s citací

Tohle má být přednáška o pojmech, ne slashi :wink: Na to by sis musela zajít na přednášku od Evy-sg - na kterou já nepůjdu, protože ta její shiperská, "vtipná" přednáška loni mi stačila.
Každý pojem vysvětlím, a najdu k tomu pár obrázků nebo řeknu, kde se to vyskytuje, co u povídek, co v normálním hovoru a tak. Takže ne, nemusíš se bát, nebude to o slashi. I když si jsem jistá, že lidi se v tom budou vrtat nejvíc. :)
Jen musím najít způsob, jak to protáhnout na 45 minut :D

Příspěvek 22.5.2008 16:38:33
Han Ellen Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: říše fantazie :D jinak Přerov...nebo Praha.... nebo Chotěboř... občas Slatiňany
Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Jen musím najít způsob, jak to protáhnout na 45 minut :D

My se budeme u každýho pojmu dlouho smát, tak se to natáhne :D
Doufám, že ty přednášky stihnu všechny, zní to božsky a polštář beru! :D
>>>Sen je dobrodružná výprava, na kterou se vydáváme každého večera<<<

Příspěvek 22.5.2008 17:49:51
General
General

Odpovědět s citací

Jak jsem studovala ten program, tak mi celý GC přijde i jako jedna velká dámská jízda :) Jednak tedy hodně přednáší holky a pak výběr témat je často spíš pro fanynky. I když tedy Arling je *on* :D Ale Sex v SG, o čem to bude? :) O tom, jak si Carterová dala v díle XY pusu s Jackem? :)

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony