Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Festival fantazie 2008

Festival fantazie 2008

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 10.4.2008 17:25:55
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Mě to s těma přednáškama štve. Fakt jsem si je chtěla udělat, ale dokud nemám vyřízený termín v lázních a nemám jistotu, že to nebude v době FF, tak se nedá nic dělat. A nějak se mi je pak nechce honit na poslední chvíli. No, uvidím :roll:

Příspěvek 10.4.2008 18:20:47
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Šupajdy na mail...FOTKÝÝÝÝ :D :love:

Takže...už jsem se koukla, i když mi chvilku trvalo, než jsem si to otevřela - takový to "už je o tu...tak to sakra otevři...no..." a tupě jsem na to zírala :D.

Mno a teď už koukám a koukám...:D. Ale nějak se mi David naklání a když ne, tak se zase moc neusmívám (je to těžký :?, ale stejně je to pěkný :)). A ta prostřední skupinová, ta je moc pěkná. Ta velká...copak jsi dělala, Klenotko? ;-) A docela příjemně mě překvapilo, že tam nemám zavřené oči, protože vím, že jsem mrkala (naštěstí pozdě nebo brzo :)).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 10.4.2008 18:23:33
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak se pochlub Tar-aro. :)
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 10.4.2008 18:56:46
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak, teď mi Tar-ara zkazila škodolibou radost z toho, že mám fotku dom už dlouho. Tu skupinovou ještě nemám :cry:
No, ale možná, že je to tak lepší, protože nechci vidět, jak jí celou kazím. Když jsem viděla tu jednotlivou, tak jsem nevěděla, jestli se mám smát nebo brečet. A podotýkám, ne kvůli Davidovi :D :lol:

Příspěvek 10.4.2008 19:48:50
Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

létos snad n Festival pojedu z WRAITHEM jsme to v loni plánovali a mi jsme úplně nato zapoměli no zkoro nato zapomíname každý rok.To už je asi třetí doufám že se to teď
POVEDE. :)
Obrázek

Příspěvek 10.4.2008 20:04:57
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Sokare, já vím, že jsem těžce off topic, ale prosím tě, moc tě prosím, šetři nás, kdo si nedáme říct a pořád řešíme věc, která se nazývá pravopis. Uchraň nás infarktu a přečti si po sobě příspěvek, než ho odešleš. V tak krátkém příspěvku čtyři hrubé chyby, čárky nepočítaje a překlepy neřešíc, to už je luxus.

Všem - omlouvám se za :offtopic: ale prostě mi to nedalo :wink:

Příspěvek 10.4.2008 20:07:03
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Jeste bych chtel zduraznit ze i slovosled je dulezitej (i kdyz je v cestine dost volnej)... a na druhou stranu nechapu jak nekdo muze zapomenout na takovej higliht roku jako je Festival Fantazie ...
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 10.4.2008 20:16:30
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Dneska jsem je taky konečně dostala, v digitální podobě. Mám čtyři, na třech mám šílené záchvaty smíchu a na jediné normální vypadám, jako když mě oblízla kráva. :D

Skupinovou fotku nemám :shock: Mám pocit, že ji na sebe měla napsanou Saavik.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 10.4.2008 20:22:52
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Klenotka: Aha, tak to vypadá, že se tam někam kdysi uváděl jen jeden mail (to už jsem zapomněla)...ta skupinovka je na mě, tak ti pošlu na SZ odkazy ;-). Kdyžtak je rozešli Saavik, Antaris i Ghani, prosím. A Eleiře posílám jakbysmet. ;-)
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 10.4.2008 20:44:40
General
General

Odpovědět s citací

Mám ji, díky! Hmm, taky teda dost...no, budu muset shodit :) A koukám, že vám to tam vždycky kazím já :lol: Já bych se neměla fotit :)

Sokar: Jak může někdo zapomenout na Festival fantazie? :?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 10.4.2008 21:13:15
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Klenotka: Moc se nenaparuj, patent na kažení fotek mám já. Na jedné ještě vypadám jako člověk, ale ty zbylé....no nic moc :lol: Btw...odteď se asi fotím jen v kleče, neboť na fotkách, kde klečím většinou vypadám míň jako skřet :D :lol:

Tar-aro, moc ti děkuji...sice jsem ti děkovala v SZ, ale ještě to zopakuji jednou před nastoupenou jednotkou :wink:

Příspěvek 16.4.2008 16:35:07
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Psal jsem Pavlovi...
------------ Původní zpráva ------------
Předmět: Třída na FF08

Dobrý den,
radši píšu s předstihem, abych se s Vámi dohodl na třídě pro naší skupinu
SGA-Project. Dohodli jsme se, že do kolonky "Ubytovat s" napíšeme mne
(Petr "Tillion" Nusko). Předpokládaný počet je kolem třiceti až čtyřiceti
lidí a rád bych se Vás zeptal, zda bysme nemohli bydlet v ZŠ Smetanova v
jídelně (hned u sprch u nepoužívaného vchodu). Klidně bysme tuto místnost
sdíleli i s někým jiným. Myslíte, že by to šlo zařídit?

Děkuji za odpověď
----------------------------------------

Ahoj,
bohužel tento prostor již v létě nebude na 99 procent k dispozici, protože se předělává na knihovnu. Připadají tedy v úvahu tělocvična nebo síň tradic (jsou nad sebou).

Pavel

Tak kam půjdem?
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 16.4.2008 16:38:16
General
General

Odpovědět s citací

Tělocvična radši ne. To je asi ta samá, co minule a to ne-e. Ta síň tradic tedy nevím, kde je, ale podle všeho bude menší než tělocvična a tam bychom spíš měli šanci být sami. Takže já bych řekla, že ta síň tradic.

Příspěvek 16.4.2008 19:14:32
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

osobně mě je jedno kde to bude pokud to tam najdu :lol: :lol:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 16.4.2008 19:16:15
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Určitě budu pro cokoli jiného, než je tělocvična. :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony