Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Pegasus 4, 23. - 25. ledna, Londýn

Pegasus 4, 23. - 25. ledna, Londýn

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 28.2.2008 22:23:49
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

V pohode :wink: Jednak neverim ze bych se tam vydal uplne sam, jednak jsem dostatecne sileny na to, abych tam jel uplne sam, a jednak nemam krome
Rachel Lutrell k nikomu z hercu vyhrady. 8)
At dam minutovy pokec s McKayem, Lornem nebo Sheppardem, nebo s Toddem
(s nim zvlast, i kdyz bude asik nenaliceny :lol: ) budu spokojeny :)
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 28.2.2008 22:25:56
crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ale tak mně nejde ani tak o to, že Amandu nemusim (což poslední dobou neni pravda - nějak mi přestala vadit). Spíš o to, že když tam bude dohromady David H. s Amandou, tak to nedopadne dobře :lol: ... protože to co ty dva někdy dělaj. Byste mě tam sbírali ze země :D

A já furt, co mi to řiká. Nějak bych si vážně měla zopáknout učivo, jinak budu na tom gymplu za úplnýho debila. :roll: Ale Ruzyň (nebo Ruzyně? sakra, dneska to nějak moc řešim) je taky jedno z největších letišť. A to ještě pořád přistavujou další terminály a kdoví co ještě. Někdy se tam pojedu aspoň podívat. Možná kdybych nejela, tak jenom zamávat a popřát šťastnou cestu 8)

Tak já všeobecně, když něco posílám přes net. Ehm, prachy prostě. (a to jsem teďka posílala 2× za sebou) Tak to musim potvrdit heslem, který mi příjde SMSkou. Neni to třeba ono? :D
A telefonicky - to neni pro mě.

Když tam bude napsanej Hewlett, tak pojedu i kdybych si na to měla vydělat šl-... Ehm. I kdybych měla dělat dvě brigády!
Ale když tam nebude. Nevim, jestli se mi chce dávat velký prachy za to, že si takhle na pár dní vyjedu do Anglie, vyfotim se s hercema, začnu na tom bejt závislá a pojedu zase domů. Může to bejt sice super. Jsem prostě tak nějak na vážkách a rozmejšlim se. (a to jsem se teďka chtěla jít konečně podívat na Heroes, když už to mám v compu) Nakonec - mám na to ještě hodně času.
Do kdy se můžu rozhodnout? :D

Příspěvek 28.2.2008 22:33:24
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Času máš spoustu, vstupenku si můžeš objednat kdykoliv. Jde tu spíš o to ubytování a letenky. Do září času dost :wink:

S tou potvrzovací smskou - ne, to není ono :)

Jenom v Anglii je několik conů, na které bych ráda jela + můj sen do doby, kdy mi bylo 12 - Fedcon v Německu. Ale na to si musím počkat, až budu mít víc peněz (čili budu pryč ze školy a vůbec nějak si vydělávat) a ne že si je vydělám a pak to vyhodím za závislost :D Ony ty cony jsou návykové a to nehorázně :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 29.2.2008 08:46:17
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak ja pokud mi brigada dobre dopadne, tak bych taky jel ;) zalezi kolik si vydelam :)

Když to vyjde budu si to objednavat začatkem srpna .. mysliš že to bude dost včas?
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 29.2.2008 15:04:01
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Jak říkám, na vstupenku je čas vždycky :wink: Ono tam jde hlavně o těch prvních 300, v kterých máš jednak meet and greet party a hlavně jako držitel máš garantovaný podpis (aspoň mi to tak někdo letos tvrdil).

Osobně chci ještě počkat, protože nejlepší jej vstupenka od 260 - 300. Já jsem si objednala vstupenku tuším taky někdy v srpnu a měla jsem 288.
Proč tohle číslo? Hlavně proto, že do 250 stihneš autogramy sice už v sobotu, ale pak se v neděli nemáš na co těšit. Takhle ti vyjde v pátek meet and greet, v sobotu (pokud si stihneš koupit lístky na sobotu) focení a v neděli autogramiáda, která je snad ze všeho nejlepší.
Když by si to měl člověk odbýt v jeden den, není to ono. Nízké číslo je fajn v přpadě, že chceš odjet domů už v neděli večer.
Ale pokud meet and greet nechceš, tak je to fuk. Ale to zase budeš trnout, jestli na tebe v případě vstupenky číslo 450 vyjde a to čekání je pak už dost úmorné. Oni herci sice vždycky všem všechno podepíšou, ale někomu se udělá špatně nebo bude muset náhle odjet...nikdy nevíš. :wink:
Ale tohle je skvělý! Jsem zvědavá na srpen/září, kolik lidí nakonec pojede. Kdyby nás bylo víc, mohli bychom výrazně ušetřit na ubytování.
A hlavně se nemůžu dočkat, kdo bude letos hlavním tahákem. Docela bych byla zvědavá i na Jasona, to je prý skvělý bavič.
A Connora Trinneera a Chucka :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 29.2.2008 15:53:09
Geros´Lal Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak koukám, že se už domlouváte na Pegasus Con 4. :-) Kdyby tam byl Hewlett, tak ...
Ale jestli to fakt stojí okolo 20.000 jak jsem četla výše, tak to dohromady nedám. :-(
A s mluvenou AJ kvůli sluchu na tom taky nejsem zrovna nejlépe.

Příspěvek 29.2.2008 16:31:57
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Nejspis budu minit odjet uz v nedeli vecer, takze z tohoto ohledu mi to netrha zily
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Příspěvek 03.3.2008 02:29:36
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

20 000? Jéje, neříkal někdo dříve 10 000 - 15 000? 20 je opravdu hodně :?.
Já bych si jet na takový con opravdu přála, ale ještě uvidím, jak to budu mít s prací. Možná bych se raději orientovala na nějaký menší (a levnější). Ono je na to teď ještě stejně naštěstí brzy.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 03.3.2008 06:19:59
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Shrňte mi to někdo prosímm do bodů, kolik ste za co platili Klenotko prosím , aspoň přibližně.

Příspěvek 03.3.2008 08:33:50
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já se přimlouvám k uživatelce ,,janinka'' (nechtělo se mi to skloňovat) -> shrnout do bodů, nakonec by mě to možná nemuselo vyjít na tolik, i když je lepší mít s sebou víc peněz (obzvlášť teda já a můj ,,hlad-každou-chvilku'')

Tar-ara: úplně nejlepší by byl con někde v Německu, že? (nejlíp v Norimberku - tam mám tetu) Mně by stačili klidně i jen dva hosti. Akorát bych se moc nedomluvila. Jedině, že by se hezky tvářili na angličtinu. (což teda minule moc ne. Jo a mluvila jsem o němcích, ne o hostech) :D

Každopádně - ať už pojedu, nebo ne - začnu šetřit (všechny to tu určo děsně zajímá, že? :lol: ), ale vzhledem k tomu, že potřebuju ještě miliardu dalších a jinejch věcí. Tak nevim, jestli nemám zůstat u FF/FFS/Sconu/kdovíčehoještě a pořídit si třeba kameru. Takovejhle výlet do Anglie by mi asi udělal pořádnou čáru přes rozpočet. 8)

Příspěvek 03.3.2008 09:12:45
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mě to bodne j¨když mi někdo napíšete,co kolik stojí u mě to záleží hlavně na financích.. rodiče už jsou zpracovaný teda jako jela bych hned a nejlíp kdyby tam byl Joe. .... tak jinak předem děkuju .... a doufám že se tam aspoň jednou dostanu ...

Příspěvek 03.3.2008 09:46:19
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak já se pokusím o shrnutí nákladů:
1) vstupenka - 90 liber (95 pokud se nepřihlásíte mezi prvních 300)
2) ubytování - 60 liber, protože jsme to objednávali přes Fazulininu známou (tzn. jinak by to bylo dražší)
3) doprava - 2500 Kč, autobu se Studentem, jinak podle aktuální ceny letenek
4) doprava po Londýně - 6-7 liber za metro(záleží na pásmu), 4 libry za Hoppa Bus (takže celková částka cca 20 liber)
5) fotky s herci - 15 liber za kus, obvykle je tak 6 hostů...no spočtěte si to
6) jídlo - snídaně v hotelu je v ceně, v McDonaldu se dá najíst za 4-6 liber za jedno menu
7) případné další suvenýry -> tam hodně záleží, jestli chcete fotky (kolem 3-5 liber) plakáty (8-10 liber), klíčenky a nášivky (kolem 5 liber) nebo uniformy (35-70 liber)

Takže celkově se ta částka pohybuje kolem: 330 liber + suvenýry => při dnešním kurzu cca 11 000 Kč

Klenotko, Fazulino, kdyžtak mě doplňte, nebo opravte.
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 03.3.2008 10:39:46
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Blanca: Díky! :D

Takže, pokud si dobře pamatuju, tak Fazulina letěla letadlem a měla zpáteční letenku za 498Kč (ano?) - neni to nějak moc levný? Oproti tomu busu mi to příjde o hodně. I když, to letěla z Brna. Z Prahy to tak levný nejspíš nebude.

Ubytování. Kdyby nás bylo víc - nebylo by to ještě levnější?

Jenom tak mimochodem - ty uniformy - jsou to ty, co se daj i sehnat u nás, nebo jsem nějaký unikátní?

11táců? Tak to bych mohla mít už v červnu :lol: (pokud správně počítám)...že bych teda nakonec jela i kdyby hosti nebyli zrovna moji oblíbenci? :D

Pořád času dost - zatim jsme se posunuli jen o pár dnů...

Ještě mě napadlo - jak jsou ty pokoje na hotelu velký? (stačí cca. Ne, že mi tu někdo napíše, že to mělo xym2 :lol:)

Příspěvek 03.3.2008 11:47:39
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Pokoje jsou dvoulůžkový a víc lidí se tam fakt nevejde (no, přinejhorším ještě jeden na podlahu) kdyby nás bylo v pokoji víc, tak by to bylo levnější, ale jak říkám, do toho pokoje se prostě víc lidí nevleze.
Uniformy tam letos měli dvojího druhu: první byla černá "shepovská" jacket (plátěná vojenská bunda) s nášivkama podle vlastního výběru (a myslím, že k ní bylo i zadarmo triko) ta stála 35 liber. Druhá varianta byla taková ta kombinéza, co ji nosí chlapci na Daedalovi a Apollu - taky s nášivkama dle výběru, za 75 liber.
Letenky umí být docela hodně levný, ale z Prahy za míň jak 3 tisíce seženeš málokdy. Ono jde o to, že nejdražší na letence jsou letištní poplatky - proto je letenka z Brna tak levná a z Prahy už zas tak levná není...
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 03.3.2008 13:43:13
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Kdyby tam z obleceni nabizeli i Geniiskou dustojnickou uniformu, jako mel jejich velitel v Harmony, tak tu bych si koupil i za sto liber :oops: :)

Invaze - 41. část

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony