Jak říkám, na vstupenku je čas vždycky

Ono tam jde hlavně o těch prvních 300, v kterých máš jednak meet and greet party a hlavně jako držitel máš garantovaný podpis (aspoň mi to tak někdo letos tvrdil).
Osobně chci ještě počkat, protože nejlepší jej vstupenka od 260 - 300. Já jsem si objednala vstupenku tuším taky někdy v srpnu a měla jsem 288.
Proč tohle číslo? Hlavně proto, že do 250 stihneš autogramy sice už v sobotu, ale pak se v neděli nemáš na co těšit. Takhle ti vyjde v pátek meet and greet, v sobotu (pokud si stihneš koupit lístky na sobotu) focení a v neděli autogramiáda, která je snad ze všeho nejlepší.
Když by si to měl člověk odbýt v jeden den, není to ono. Nízké číslo je fajn v přpadě, že chceš odjet domů už v neděli večer.
Ale pokud meet and greet nechceš, tak je to fuk. Ale to zase budeš trnout, jestli na tebe v případě vstupenky číslo 450 vyjde a to čekání je pak už dost úmorné. Oni herci sice vždycky všem všechno podepíšou, ale někomu se udělá špatně nebo bude muset náhle odjet...nikdy nevíš.
Ale tohle je skvělý! Jsem zvědavá na srpen/září, kolik lidí nakonec pojede. Kdyby nás bylo víc, mohli bychom výrazně ušetřit na ubytování.
A hlavně se nemůžu dočkat, kdo bude letos hlavním tahákem. Docela bych byla zvědavá i na Jasona, to je prý skvělý bavič.
A Connora Trinneera a Chucka

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.