Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony GateCon na FF08

GateCon na FF08

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Máte zájem o promítání filmu A Dog's Breakfast v rámci GateConu na FF 08?

Ano
42
93%
Ne
3
7%

Celkem hlasů : 45

Příspěvek 06.1.2008 00:21:47
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Star Trek ani Gatecon nebudou mít svůj den v kině. Viz FF fórum na lopuchu.
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 06.1.2008 01:03:28
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Jo, teď jsem si toho taky všimla :( Škoda. Doufám, že teda bude aspoň ve velkém sále (i když přednášení tam nesnáším), protože v posilovně bude pěkně narváno. Nechci, abychom ten film donesli a nakonec seděli na zemi. :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 06.1.2008 01:16:35
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Pet Holly píše:
... nevím, kolik lidí by zajímalo téma "Proč fanoušci nesnáší Teylu"... eh, bylo by to značně subjektivní :lol: . Takže radši nic.

Ježiš jděte se už bodnout Teyla je v pohodě... :roll:

Jinak Dog´s Breakfast ve větším? Jsem rozhodně pro :D

Ale pravda je že jsem na FFS skoro ani na programu Gateconu nebyl. Chtělo by to nějaké zajímavější přednášky než Skrz na Skrz tou a tou sezonou...
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 27.1.2008 15:10:39
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Takže byl nápad, že kdo si od nás udělá přednášku, by si na začátek mohl dát (není to povinné) video, něco ve smyslu SGA-Project uvádí, abychom si taky udělali reklamu :)
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 27.1.2008 16:12:33
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

My bychom zase na Gateconu chtěli odvysílat náš pilot ke stargate:czech project

Bohužel nedisponujeme projektorem atp.Jak to tam probíhá?
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 27.1.2008 16:57:48
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

V každém sále kde se přednáší je projekor napojený na počítač. Takže s projektorem si nemusíte lámat hlavu. Spíš bych se bál jestli to rozjedete na tom počítači, když tak někdy zlobí. :lol: :lol: :lol:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 27.1.2008 17:11:39
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Já budu mít NB, a myslím že nebudu sám, takže když budou zlobit počítače tak nebude problem ;)

Jinak musíš napsat JohnyIdlerovi, ze bych chtel mit misto v linii a budes hodinu (popr dve) mistnost s pc a projektorem...
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 27.1.2008 17:13:33
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Už jsem jim psal na všeobecný mail...Kdyby se to náhodou nevydařilo tak nějaký kino je tu vždycky,ne? :lol:
Obrázek

Příspěvek 27.1.2008 17:18:36
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

no Kino je vzdycky plny, ale kdyz se vcas podivas na program najdes si tam nejakou volnou mistnost a vcas dojdes za Vaskem Pravdou, nemel by bejt problem...
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 27.1.2008 17:22:31
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Myslim kino všeobecně.Chtěli jsme udělat na FF někde premiéru,ale jakýkoliv kino snad půjde,no.Ale na FF by to bylo super.TeĎ čekam co napíšou z SGC..
Obrázek

Příspěvek 27.1.2008 17:45:22
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Pet Holly: Proč fanoušci nesnášejí Teylu?....to by mohla být super přednáška, udělej jí. :wink: :lol:

Mno, promítání ADB je velice dobrý nápad a jsem rozhodně pro. Btw, co se týče sezení na zemi, o kterém se zmiňovala Klenotka, myslím, že jsme už několikrát dokízali, že co se obsazení dobrých míst týče, SGA-P je nepřekonatelný :D

Možnost vlastní přednášky? Přemýšlím o tom už od léta. Napadla mě tři témata, ale dvě z toho mají zádrhel v tom, že mi bratr zašantročil DVD s SG-1 k jednomu kamarádovi, který je nevrátil a patrně už ani nevrátí :roll: Mno, nechám si to projít hlavou a pokud mě napadne téma, které by stálo za přednášku, bylo pro mě technicky proveditelné a bylo alespoň částečně z mého oboru, tak možná :D

Příspěvek 27.1.2008 17:48:34
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Kdyz rekni jaky dily budes potrebovat a neni problem je vypalit a bud poslat nebo dovezt cestou do Prahy :)

Já budu přemýšlet nad tím zhruba půl minutovým videem SGAP uvádí :)
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 03.2.2008 12:11:23
crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak když už mám dneska zase takovej ukecanej den a zaujala mě i tahleta diskuse, tak proč nepřispět, že?

Já osobně si myslim, že FF07 a FFS07 nebyly zase tak špatný, ale vzhledem k tomu, že to byly první Cony, na kterejch jsem byla, tak to nemůžu porovnat s těma staršíma.

Je pravda, že promítání bylo vždycky ráno a večer - prostě, když se nikomu nechtělo přednášet, ale tak jako odpočinek u toho byl fajnovej.

Mimochodem na FFS07 byly nový díly Atlantisu. Ne v programu, ale v tý místnosti jo...Ve pátek jsme si to sami pustili! Lifeline, Reunion a Doppelganger a pak ještě v sobotu jsme si místo Full Circle pustili Tao Of Rodney (to sice neni nový, ale zato zatraceně dobrý! :D). I když to taky bylo o domluvě a o tom furt někde oxidovat.

Navíc FFS07 nemohlo bejt lepší než FF07, protože většina přednášek bylo opakování, takže kdo byl už o velkejch prázkách, na podzimních se nudil. A nebo šel na něco jinýho.

Jinak, jak tu Ashrak píše (nebo prostě někdo), že udělá ten úvod - SGA-Project uvádí - nebo jak to chce...mno, když ti nebude vadit, že když se náhodou dostavim na nějakou tvojí přednášku a začnu se tam nehorázně chlámat, tak proč ne :D

Mimochodem, Klenotko...jakže je to s tim přihlašováním? Nejdřív Johnymu a pak normálně na stránkách FF?...nebo ještě někomu? :)

Jo a ještě - pro promítání ADB jsem teda určitě! Ale někdo mi bude muset koupit něco do pusy, abych to tam nezačala odřikávat (myslim, že to, že jsem to viděla cca.20× už mluví za vše...hlavně za to, že jsem děsnej blázen!)

Příspěvek 03.2.2008 12:32:09
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

No právě, po domluvě :roll: Sami epizody nepustili, i když nechápu proč :roll:
Musíš napsat Johnymu a pak se ještě, až se budeš přihlašovat, sama nahlásit v přihlašovacím systému, že máš přednášku.

SGA-P uvádí tam chci z principu, že to byl náš nápad a bude to naše DVD. Přijít může kdokoliv, bude to normálně v programu.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 03.2.2008 12:49:33
crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ehm...tak fajn, takže až budu mít připravenou přednášku (pokud vůbec se mi do toho bude někdy pořádně chtít), tak se zase ozvu, protože bych určo udělala buď něco navíc nebo bych na něco zapomněla.

Však...počkat...já mám pocit, že mě nechápeš...já řikám jenom, že se mi ten ,,úvod'' bude líbit, ale vzhledem k tomu, že to tu čtu a vim o tom, tak si pak na to vzpomenu a začnu se smát...
To já bych přišla, i kdyby to nebylo v programu a jenom bych o tom věděla :D (já se musim totiž upa všude nacpat :lol:)

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony