Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Pegasus 4, 23. - 25. ledna, Londýn

Pegasus 4, 23. - 25. ledna, Londýn

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 01.8.2008 08:21:35
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Jo, tohle je fakt výborný :? A to jsem to ještě objednávala před FF, aby to byl co nejrychleji. Tu ženskou v bance, krávu pitomou, půjdu seřvat, protože jsem se jí na to ještě ptala.Objednám to znovu a když to nepůjde, tak přes tebe.

EDIT: Beru zpět! Už je to taky processed :D Takže dámy (a pane), máme vstupenky :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 01.8.2008 17:53:12
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Juchůůůů! :yahoo: Konečně, už jsem začínala mít obavy. Ještě doufat, že se dostaneme do prvních 300. :)
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 10.8.2008 11:25:29
General
General

Odpovědět s citací

Tak jo, promiňte dvojí příspěvek, ale tohle je nutné a prosím, abyste se ozvali.
Ráda bych, abyste si nějak ujasnili ubytování. Je možné po dvou či po třech (tady je tuším přistýlka), takže si ti "nezpárovaní" budou muset někoho najít.
Zatím to vypadá takhle:
Klenotka - Saavik
Blanca - kamarádka ( :smile: )
Tar-ara - Nappy - Božan (?)

Pak tu tedy máme zbytek, Shial, Anijsha a pojede ještě Antaris. Takže buď se holky nějak scuknete k sobě nebo Antaris bude se mnou a Saavik. Ideální by bylo, kdyby Antaris byla tady na fóru, ale to se asi nestane :D Takže se asi budete muset domluvit přes mail. Nechci tady Antaris mail dávat veřejně, tak jestli o to máte zájem, pošlu vám ho do pošty a nechám na ní, ať si vybere :wink:
Pak jedou ještě další lidi jako by mimo tuhle naši skupinku, ti se snad nějak dají dohromady sami. Nechci vás tedy nějak násilně cpát dohromady, ale v zájmu zachování finanční hotovosti a taky proto, že se známe, je to asi lepší, se dát nějak dohromady. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

KATE.DANNY Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Dlouho jsem tu nebyla a koukam, ze se uz domlouva ubytovani. Dívala jsem se, kdo asi tak jede a vsimla jsem si, ze jste skoro vsichni zparovany.
Vetsinu z vas tu temer neznam, takze bohuzel ani nevim s kym bych se domluvila ohledne toho ubytovani.
Psala jsem Miss Tucker, jelikoz psala, ze jede sama, ale zatim se jeste neozvala. (tak nevim).
No a tak pisu sem, jestli nekdo z vas nema dvojici ci ma misto navic (do trojice), tak bych byla moc rada. Diky
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

General
General

Odpovědět s citací

Jé, na tebe jsem zapomněla :oops: Omlouvám se :oops: Problém je, že nevím, jak to tam bude, resp. jestli třeba ještě pojede i Fazulina. Ta čeká, jestli ohlásí Joea a to může trvat. Takže si myslím, že je dobře to objednat a pak se to může ještě doobjednat. Pokud počítám správně, tak když bude se mnou a Saavik ještě Antaris, tak tam ještě určitě zůstanou dvojice...Mám dojem, že Miss Tucker psala, že jede s nějakým kamarádem. Proto jsem jí taky nekupovala vstupenku, ale kupovala si ji sama. :)
A doufám, že se tu někdo ozve, protože se to musí domluvit, aby se to mohlo objednat.

KATE.DANNY Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Aha, tak to ohledne Miss Tucker a kamarada jsem prehlidla :oops: . No uvidim, snad se najde jeste nekde misto do dvojice ci trojice, bylo by to fajn :wink:
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

General
General

Odpovědět s citací

OMG! OMG! Again! Tentokrát mě už ta ochranka opravdu vyvede (nebo nás Eleira jednoho po druhém postřílí :smile: )
http://www.wolfevents.de/wolfuk/php/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=70&mode=thread&order=0&thold=0

Kavan Smith se vrací na Pegasus 4! :faint:

Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Já, Antaris a Anijsha jsme se domluvily, že budeme na pokoji tři :wink:

Jupíííí, Kavan!! :yeah: :thumbsup:
Chudák Eleira...mě by na jejím místě už asi kleplo.

Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Squeee!!! *další citoslovce radosti si doplňte dle libosti* To je super!!! Zpráva dne!!! :yahoo: :pyramida:
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

General
General

Odpovědět s citací

Domluvily jste se? Tak to je bezva :) Tak já si promluvím se Saavik a KATE.DANNY by klidně mohla být s námi :) To by byly, pokud správně počítám tři pokoje po třech a jeden po dvou. Případně by se to ještě změnilo, kdyby si to Fazulina rozmyslela. :D Stejně tam jde jen o to přespání, takže nějaký sardinkoidní pobyt nevadí :D Teď jen musím doufat, že třílůžkových pokojů, nebo pokojů s přistýlkou, tam mají dost.Fazulino, kde jsi? :scratch:

Mně ta zpráva o Kavanovi zvedla náladu opravdu hodně, protože on je prostě... :faint: Jestli se vejdeme pod 300, tak přísáhám, že si na něj tentokrát sáhnu :lol:

Příspěvek 14.8.2008 23:14:50
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No jsem zvědav, jak to tam vyřeším já s tím bydlením. Musím tam odlovit nějakého ojedinělého týpka, co řeší podobný problém. :smile:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Kavan :thumbsup: :ok: :jump: :jump: :bravo: :yahoo: BIG TIME SQUEEE!!
Kavan je super!

Jinak co se týče ubytování, my v případě potřeby na pokoj taky klidně ještě někoho přiberem...to by neměl být problém :smile: 8)

Pokud jsme v prvních 300 - a já myslím, že je dobrá šance, že ano - tak doporučuju vzít si s sebou brindáčky :-D

Lidi, já se tak nehorázně těším...kdo se těší taky tak? :wink:

EDIT: Až se to dozví Eleira, tak si nás dá k večeři...jednoho po druhém...*vyděšeně se rozhlíží po pokoji*
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já s Nappym přijdedeme o den dříve, tedy by mě zajímalo, zda není problém objednat pokoj dříve? Jen nevím, co s tím třetím místem (protože tedy nevim, ale Božan asi přijede normálně..?)?

A Kavan....mno, až si to Eleira přečte, tak jsme mrtví... :pst:
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

General
General

Odpovědět s citací

Hmm, tady doufám, že přijde Fazulina a řekne nám, jak to udělat. Psala jsem jí SZ, ale asi není doma, protože tu dlouho nebyla. Tak musíme počkat.
Jinak ptala jsem se na GW na ty pokoje po třech, případně s přistýlkou a:
Last my roomie checked (in March/April) the family rooms where all booked out and I think the best you can get is a double room and see if they'll let you pay for an extra roll out bed (we got this but it's £10 extra per night).

10 liber navíc za přistýlku? Nevím, oni to objednávají jinak, snad přes hotel.com nebo přímo v hotelu, Fazulina to dělá jinak, tak nevím. Musíme počkat, co nám řekne. Jinak bychom se snad nějak rozkouskovali po dvojicích, snad by to vyšlo.
Nebo to prostě objednat podle počtu lidí a pak se rozházet až tam :D Možná, že kdyby zbylo jedno místo, tak by některá z holek, co tam spí v pěti na pokojích, ochotně zaskočila, když by ji to vyšlo levněji. :D Nebo tam případně pak zařídit jednu přistýlku, kdyby někdo zbyl. :wink:

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

:shock: :x :cry: :cryy: :comp: :palka: :faint: :faint: :faint: :faint: :faint:

Tak, tolik k vystřídání emocí a teď se pokusím něco vyplodit slovně. Já se zblázním. Já chci jet taky. A chci a chci. No, ale bohužel na to nedám dohromady prašule. Budu teď kupovat notebook, bydlení na koleji mi taky prašulí moc nepřidá a vydělávat jsem teď přes rok nemohla. Ach jo. Jestli mi do teďka nepřeskočilo, tak počkejte na nejbližším srazu. Uvidíte cvoka v přímém přenosu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Sdělte mu prosím, že má v Čechách jednu zarytou fanynku, která se za něj bije, kudy chodí, tak ať jí kouká aspoň zamávat :D

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony