Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Pegasus 4, 23. - 25. ledna, Londýn

Pegasus 4, 23. - 25. ledna, Londýn

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 18.6.2008 14:41:33
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Mno, já jsem si vstupenku objednávala někdy už v září nebo snad dokonce už někdy v červnu, tak nevím, jestli se to vztahuje na určité období. Každopádně doufám, že se Wolf aspoň omluví, protože tohle už není náhoda.
Ale taky doufám, že brzo otevřou online shop. Jestli už to vyřešili, tak by s tím snad už neměl být problém.
Ale radši do banky taky zajdu, přece jen, jistota je jistota.

EDIT: A ještě maličkost - holky, vaše peníze neutrácím, nebojte :wink: Jenom čekám, až otevřou online shop a hned na to vletím. :wink:
Teď jsem si posteskla nad Galactica 4, která je v srpnu - Michael Trucco a Aaron Douglas. Kdybych já tak byla milionářka...:D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 20.6.2008 19:37:58
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Teďka jsem byl mimo dosah netu (trapný výlet), ale taky mi zavolali, nějak včera z Komerční Banky, jestli si přeju zablokovat kartu, že mi vydají zadarmo novou.

Takže nejen v ČSOB mají trochu větší prodlevy :)
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 22.6.2008 10:08:51
General
General

Odpovědět s citací

Tak online shop by měl už fugnovat. Čekám pro změnu, až peníze přijdou mně :D Nejpozději před (či během) FF to ale snad objednám. Ještě se chce někdo připojit? Poslední možnost.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 22.6.2008 18:07:36
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já, ještě jááá :D. Peníze poslány (viz SZ) a letenku už mám taky koupenou :).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 22.6.2008 20:55:21
General
General

Odpovědět s citací

Já jsem ten jejich shop zkoušela, ale teď to nefunguje vůbec, tak nevím :scratch: Snad to zprovozní, než pojedu na FFko. Tam to určitě úplně vypustím z hlavy.

Příspěvek 22.6.2008 23:10:06
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Neboj, my tě nenecháme to vypustit :-D My se na to příliš moc těšíme...
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 23.6.2008 17:49:26
General
General

Odpovědět s citací

Takže, už to funguje :D Musela jsem se přihlásit oklikou, ale jde to :D
Ještě čekám na peníze od Nappyho (a na moje stípko, jestli nepřijde, tak to budu zdržovat já převodem peněz od rodičů :))a můžu to objednat. Jenže tu mám takový nepořádek, že jsem ten původní seznam někam zahrabala, takže mě zkontrolujte a jestli jsem někoho vynechala, tak se ozvěte.

Pro koho objednávám vstupenku:
Shial
KATE.DANNY
Anijsha
Saavik
Tar-ara
Nappy
:)

Pořád mám dojem, že mi někdo chybí :scratch: Pet Holly to odřekla a Miss Tucker to objedná kamarád. Někoho jsem vynechala?

Příspěvek 25.6.2008 19:28:27
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Blanca + kamarádka si to objednají samy :-D jen doufám, že mi přijde co nejdřív výplata...
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 12.7.2008 14:54:34
General
General

Odpovědět s citací

:wall: :wall: Pitomá spořitelna! Ti blbci mají limity na všechno a samozřejmě se mi to to neobtěžovali říct. Ještě jsem se tam ptala, když jsem tam byla navyšovat vybírání z účtu, jestli potřebuju něco navíc. Prý nééé. :comp:
Samozřejmě mi z Wolfu přišel další mail, že mají problémy se stržením peněz. Tak jsem volala do spořky, ti mě přepojili na službu, co spravuje karty a ti mě přepojili na servis24, abych si navýšila limity. Jak v pohádce o kouhoutkovi a slepičce. Napsala jsem Catherine, ať to zítra zkusí znovu. Kdyby mi to v té spořitelně řekli rovnou, bylo by to bez problémů. :roll: A teď budu doufat, že tohle byl ten hlavní problém. :?

Příspěvek 12.7.2008 17:21:42
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Přidám se se stížností: Debilní KB a jejich e-card! Prý: jasně, všechno s tím jde přes internet nakupovat, jako s normální kartou, no problem...a teď mi z Wolfu přišlo, že nejde provést platbu!!! :wall: :wall: :wall: :wall: :box2: :box2: :box2:

Příspěvek 12.7.2008 17:43:15
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Není problém s výší limitu? Vím, že když jsem si zařizoval konto u KB, nastavoval jsem limit pro platby u e-card zvlášť.
Jinak jde odblokovat klasickou kartu pro platby přes net, ale pak nejsi chráněná proti tomu, aby někdo zneužil číslo tvojí karty. (zrovna když jsem byl kvůli něčemu na pobočce, jedna holčina to tam řešila s úředníkem)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 13.7.2008 13:06:22
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Výši limitu jsem si nastavovala s ohledem na to, že budu objednávat věci jako vstupenky a tak, takže ho mám dost vysoký...
...asi to holt s tou normální kartou budu muset risknout. Ty prachy vždycky všechno tak neskutečně komplikujou...

Příspěvek 29.7.2008 20:32:06
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Klenotka: Jakpa je to tedy s tím zaplacením? Povedlo se?
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 29.7.2008 20:56:38
General
General

Odpovědět s citací

Ještě to nezpracovali. Katherine to nějak dlouho trvá. Snad se to už povede, ale musíme počkat. Budete vědět hned, jak to vypadá. Dokonce teď vůbec kartu nepoužívám, abych nepřekročila nějaké limity :smile: Jestli to nevyjde ani tentokrát, asi to prostě pošlu převodem z účtu na účet...to bude ale trvat delší dobu. Ale štve mě to, protože to snižuje šance na prvních 300. :( Tak doufejte, že to vyjde...a pomalu se začněte nějak "párovat" pro hotel, abychom věděli, kolik pokojů objednat.

Příspěvek 31.7.2008 23:02:15
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak já už jsem dneska dostala potvrzení o vyřízení objednávky...už jen doufám, že jsem to stihla včas do první třístovky.

Klenotko, kdyby byl ještě nějaký problém, klidně se to může objednat ode mě, limit bych snad měla mít dost vysoký. Možná by bylo jednodušší se na tu starou objednávku vykašlat a objednat to rovnou znova, protože pokud vím, tak oni ty opravy většinou nevyřizují...tedy pokud člověk Katherine přímo nezavolá...

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony