Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Brno a okolí - srazek

Brno a okolí - srazek

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 22.8.2009 17:17:42
Mooony Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Víš, kucixi ono je nejlepší v 10:00, na leteckej den jsme se tak domluvili, a na nějaké věci taky, takže v tom nevidím problém... a s Katy se ještě domluvím, to se neboj, sedím s ní v lavici.

Ono je problém, že Zoo bude narvaná tak jako tak a pokud ji chceme projít (teda projít co největší část) tak bychom měli vyrazit dopoledne, jelikož z nádraží je do Zoo cesta cca 30minut. Pak ta samotná Zoo je na kopci, sice jsou tam stromy, ale kopeček to je. Každý se budeme chtít zastavit u výběhu se svým oblíbeným zvířátkem a tak dále...takže kdo je pro to dát sraz v 10:00?

Příspěvek 22.8.2009 18:07:38
kucix Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mooony :)
Souhlasím s tebou.. původně jsem měl rozepsanou takovou podobnou zprávu, že 10 je dobrý čas i pro mě. Vím, že projít ZOO trvá celkem dlouho. Sám mám ZOO rád, když je pěkné a v Brněnském jsem ještě nebyl, tak si to užiju. :)
Jen Katy měla tuto připomínku.
Říkala, že se domácího oběda nevzdá :)
Pokud ji přemluvíš, jedině dobře ;)
S tím rozumným časem srazu to bylo spíš takové osobní, že mi to jezdí každé dvě hodinky. Kdyžtak bych vás někde našel, nejsem malý, snad se neztratím :lol:
Ale kdyby to bylo v 10, tak je to OK, páč bych přijel už 9:30 .. takže je tam i rezerva pro tradiční spoždění českých drah :)
(V japonsku, nebo ve které to zemi, kde dávají už za, tuším, 10 minutové spoždění zpátky jízdné by krachly velice rychle...)

Příspěvek 22.8.2009 18:28:17
Han Ellen Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: říše fantazie :D jinak Přerov...nebo Praha.... nebo Chotěboř... občas Slatiňany
Odpovědět s citací

Fajn, beru na vědomí 12.9. - pokud vím, tak nic na plánu nemám :) počítejte se mnou tak na 98% (procento za nejistotu plánů rodiny a procento možnosti úmrtí :oops: )
A jsem taky pro sraz v 10:00 nebo těsně po, než mi dojede vlak, který bude mít určitě 5 minut zpoždění ;-) na Zoo si klidně přivstanu a když stihneme rychle Zoo (o čemž pochybuju, to bude na dlouho), tak si potom dáchneme v nějaké restauraci.
a jen doufat, že nebude celý den pršet :scratchanym:

kucix: taky jsem něco takového slyšela :D ČD se můžou jít zahrabat...

PS. http://www.zoobrno.cz/zakladni-informace/
>>>Sen je dobrodružná výprava, na kterou se vydáváme každého večera<<<

Příspěvek 22.8.2009 18:32:24
Leja Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Takže rekapitulácia...

Miesto stretnutia: Hlávak, pod hodinami, medzi šalinami...
Plán páchania: Zoo, žranica... ehm občerstvenie
Dátum: 12.9.2009 Roku Pána...
Čas: 10:00 +-
Počet duší: 11
Mená obetí: Leja, Mooony, McBeck.C, Anijsha, Katy, Han, Eleira, Zoidy, ermendil, Pomeranč, kucix

Poznáte to... ak som niekoho zabudla, tak kričte :wink:

P.s.: Kto má konexie môže objednať pekné počasie 8)
[img][http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.pnghttp://[/img]

Never run away from sniper, you will only die tired!

Příspěvek 22.8.2009 18:59:29
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jste se zbláznili, děcka, což? Za prvé nevím, jestli toho 12. dorazím a za druhé, pokud ano, určitě ne v 10 hod. Z Kladna do Brna to trvá určitě 4 hodiny a já odmítám vstávat ve čtyři ráno :faint:
Ráda bych vás všechny viděla a ráda bych viděla i ty, co jsem ještě neviděla (že Mooony :smile: ), ale spíš asi nepřijedu

Příspěvek 22.8.2009 19:02:54
kucix Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nikdo neříká, že tam musíš být v 10 .. přijeď klidně ve 12,13,14 ... však nás najdeš ;)
Mobily se přece mají používat, jinak jsou zbytečné, ne? :P

Příspěvek 22.8.2009 19:09:27

Odpovědět s citací

Nechci vám všem brát iluze, ona brněnská zoo je sice malá, ale srááášně moc rozlezlá...věřte mi, najít třeba jen medvědy je o nervy :D a to mám i docela dobrý orientační smysl.

Eleira: Juj škoda, ale chápu to ;-) čtyři hodiny je docela hodně a ve čtyři ráno? No fuj :wink:

Příspěvek 22.8.2009 19:11:16
Leja Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

:( Budem mať o jednú dušičku menej... :(
[img][http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.pnghttp://[/img]

Never run away from sniper, you will only die tired!

Příspěvek 22.8.2009 19:12:12
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Copak nejde ani tak o to, že bych vás v ZOO nenašla, spíš jde o to, že bych asi nenašla tu ZOO :D V Brně jsem ještě nikdy nebyla. :smile:

Příspěvek 22.8.2009 19:15:10

Odpovědět s citací

Eh, to Zoo bys asi fakt nenašla, je asi 30min. od centra a pak ještě zastrčená :oops: . Ale Mooony by tě klidně navigovala a nebo by vyběhla pro zbloudilou dušičku....Ale na správné zastávce bys vystoupila. Taková zastávka: Bystrc Zoo asi mluví za své... :D

Příspěvek 23.8.2009 09:57:53
.PhanTom. Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Zdravíčko, tož pokud jde o mě, možná bych se taky přidal. Jak to budu mít kolem 12. zatím nevím, ale aspoň nezávazně bych se zatím přihlásil do akce. :)
The Force is a powerful ally... and a terrible foe.

Příspěvek 23.8.2009 10:03:06
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ok začínám uvažovat že bych se za vami taky prijel podivat :) jeste to neni jiste, ale pokud budu mit brigadu (tudiz to budu mit z ceho platit) tak bych prijel (s tim ze bych prijel v 10:14, ale to byste na me urcite pockali, ze?).... v Brne jsem totiz jeste nebyl a chtel jsem se tam nekdy podivat, tak proc nespojit 2 prijemne veci ze?
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 23.8.2009 10:25:57
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Teda já jsem těch 10hod plácla jen tak orientačně, ale když vidím, jak krásně mi jede vlak...v 9.57 jsem tam jako na koni :-) Jééé, už se těším.
Ashraku, to víš, že na tebe nepočkáme ;-) 10% přijatelné ztráty :-P Jen vtip. To by mi má sestra neodpustila.
Eleiro, žádné vytáčky. Když se chce, tak ide všecko ;-) Normálně přijedeš třeba ve 12h, dojedeš na zastávku a tam pro tebe Moony doběhne, když byla tak ochotná ;-) Já bych doběhla taky, ale pak bych se ztratila :-D
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 23.8.2009 11:07:20
Asuka Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak toho 12-tého, nevím jak na tom budu časově. Takže je to u mě spíš tak 50% na 50%... zřejmě to ale budu vědět až těsně před...

Příspěvek 23.8.2009 11:47:32
Katy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak koukám že to vypadá na sraz brzo ráno v deset ať je tma jak chce takže bych se asi přidala někdy odpoledne kolem té jedné...šak bysme se nějak našli...
Život je boj. Tak se všichni pozabíjejte a já bych s dovolením prošla.

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony