Jéé, ZOOOOOOOO Jsem rozhodně pro, ale datum 5.9. je pro mě úplně špatně Od 4. do 11.9. jsem v Itálii na tolik zasloužené a vytoužené dovolené. Nešlo by to šupnout o týden některým směrem? O:-) Ráda bych se do brněnské ZOO podívala, tam jsem ještě nebyla. Ale jestli to nejde, střílet se (ani nikoho jiného) kvůli tomu nebudu.
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.
Dátum 5.9. som navrhla, lebo ten víkend je CIAF... a samozrejme som neodolala a chcela naň na druhý deň ísť... čo už. Zase by som ťa rada videla a viem, že už minule ťa zraz nejako obyšiel Ja by som teda rada pôvodný dátum, ale asi by som prežila aj 12.9. Ľudia, vyjadrite sa aj vy! Mc už dlho čakala na odpovede!
Organizačná otázka - kde to potom zakotvíme? Tradične alebo niečo nové?
Tak já se tedy taky vyjádřím, opravdu je mi jedno, který den se půjde. Takže je to na ostatních, jen bych ráda viděla Mc. A víkend předtím...řekněme, že jsem mimo Brno takže pro to datum nejsem (to Leja: Opovaž se pro to hlasovat! )
Zakotvení? Nevím třeba na přístavišti...blbej vtip. Já jsem pro to, kde to známe, ale samozřejmě se nebráním novým ehm místům...
I když bych byl rád, kdyby Mc přijela, víc mi vyhovuje ten původní termín. Ohledně toho CIAFu je to tak lepší, protože nám to ušetří dost cestování. Samozřejmě ale záleží co na to ostatní.
Pozor! Pozor! Ok, vy zaspaté... tvory! Nastupuje moja vláda! Keďže sa nikto nevyjadril proti a chceme vyhovieť viacerým, presúva sa zraz na 12.9.2009 n.l. Ak sú nejaké námietky, tak čím skôr! (nezaručuje vám to, že ich zohľadníme... ale určite ich prečítame ). Niektorí ľudia sí totiž už plánujú septembrové víkendy a potrebujú vedieť, čo sa kedy robí
po dvoutýdenní nepřítomnosti (nechávala jsem se zřídit na fantasy táboře ) jsem zpátky a hlásím, že je mi taky vcelku jedno, kdy sraz bude - 5.9. už mám sice zapsané v diáři, ale tužka se dá vygumovat a přepsat, takže mě týdenní posunutí nezrujnuje - doufám. Opravdu nevím co všechno mě v září čeká (no dobrá, semestr mi začíná už 14., ale tak to si ještě odpočinu v Zoo) a po Zoo - klidně bych zkusila i něco nového - tak brňáci, kam nás zavedete?
>>>Sen je dobrodružná výprava, na kterou se vydáváme každého večera<<<