Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné SGA zrušena

SGA zrušena

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.
Příspěvek 21.8.2008 07:44:03
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Tak co jsem tušil z narážek na Malloziho blogu se stalo skutečností. SGA touhle sérií končí a příští rok jí uzavře dvou hodinový film.
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 21.8.2008 07:48:30
Sevca Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

To snad ne na co se budu dívat :( :cry: :x Si Mallozi dělá srandu, jinak to není možný. :evil: Možná chce fanoušky vyburcovat k větší sledovanosti.

Příspěvek 21.8.2008 08:15:15
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Sevca píše:
To snad ne na co se budu dívat

Na SGU, ale jestli se bude opravdu natáčet, tak to nevím

A opravdu to je konec. :cry: zbývá nám jen 15 dílů a potom minimálně jeden film , kde určitě všechno vyřeší jako v AoT (nebo podobně) :roll:
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 21.8.2008 08:23:22
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Proč touhle řadou konečně mě zase SGA hodně baví. Ikdyž možná dobře že to zrušili je dobré skončit v nejlepším.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 21.8.2008 08:34:28
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Přesně hlavní je vědět kdy skončit. Nechci aby SGA dopadla jako SG-1 v Ori... To ať to radši hned utnou a natočí film (za předpokladu že se jim ten film povede)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 21.8.2008 08:37:24
Harry256 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

OMFG jsem přesně tušil, že se tohle stane, mno jediným pozitivem snad na tom je, že stargate jako takové rozhodně nekončí, buď se budou točit filmy (což je na 100% jasné), nebo bude novej spin-off a nebo obojí :D . Rozhodně jsem zvědav, jak to ve filmu ukončí, jestli to bude něco jako AOT, že najdou nějakou super mega ultra difnou technologii, tak ... :lol:

Příspěvek 21.8.2008 08:44:49
myspuliin Uživatelský avatar
Airman
Airman

miluju "super" zprávy po ránu... :cry: je to velká škoda, můžem jen doufat, že jim povede zakončení lépe než v AoT, protože tam se mi zakončení vůbec nelíbilo... :roll:

Příspěvek 21.8.2008 08:45:42
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Jo - a nebo zjistí jak rozšířit Beckettův retrovirus přes celý vesmír v jedné sekundě :roll: . Ale myslim, že skončit v momentě, kdy to má ještě nějaký děj je lepší, než kdyby vymysleli 6. sérii, na kterou by se potom nikdo nedíval...
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 21.8.2008 08:46:50
Kocur8 Uživatelský avatar
Airman
Airman

co? :cry: tak to je škoda zase mě to začlo bavit

Příspěvek 21.8.2008 09:03:51
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Výborně... doufám, že nezkazí zbytek 5. série... Zatím jsem se u ní celkem bavil... A bude to pěkné, pamatovat si SGA jako seriál, kde se v jedné sérii sice pekelně utli (4. série; oni být mistr tesař, tak nebudou moci s jednou rukou useknutou i s ramenem a druhou někde nad loktem dále vykonávat svou práci), ale pak to skončilo dobře. A ten film, ten bude snad dobrej. Ne dobrej jako Kontinuum, dokonce ani jako Archa... dobrej jako opravdu dobrej. Třeba se vrátí Torri. A všichni si pak půjdou zarybařit. :D
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 21.8.2008 09:06:02
Simpson Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

nic ve zlym ale
JOOOOOOOOOOOOOOOOO
jupiiiiii
konecneeee
uz to bylo na case....posledni dobou to bylo jenom horsi a horsi a uroven serialu drzel uz jenom Woolsey
nikdy jsem si nemyslel ze to reknu ale dikybohu ze ho tam dali pac by SGA uz upadlo totalne
Nudnej dej, kazda postava byla hrdinou a ovladala antickou a pozemskou techniku ikdyz prave vysla z lesa (Teyla ), nevedi uz co delat, je to furt o tom jistym, Shepparduv tym uz neni tym ale styri lidi ktery byly donuceny sedet pri sobe
a to neni to co bylo

takze trikrat hura hura hura
kazdopadne doufam ze to uzavrou filmem a rozjedou SGU
Obrázek

Příspěvek 21.8.2008 09:17:51
ipa Airman
Airman

taky me to nak nevadi
co mi vadi je ten film ja bych radsi sg-1 :D

Příspěvek 21.8.2008 09:34:23
Mjr. M. Kouba Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Už teď lituji, že jsem se na tuhle stránku podíval při snídani (jinak nic proti, samozřejmě), protože takhle zkaženou chuť k jídlu jsem snad ještě neměl. Kvůli zmršené čtvrté řadě se teď, když se kvalita opět dotýká alespoň druhé a třetí řady (na první nemá zatím nic) bude všechno rušit?

Dost bylo ale hysterického záchvatu. Doufám tedy, že zbytek řady se ponese v kvalitním duchu, a že Enemy at the Gates bude důstojným koncem seriálu (o další Unending nestojim, zvlášť, jestli se Wraithi rozhodli spáchat hromadnou sebevraždu, protože si uvědomí, jaká jsou to bezcitná stvoření, a dát nám veškerou svoji technologii a znalosti)
Co filmu/ů se týče, byl bych radši, kdyby se rozhodli udělat dva až tři filmy a la Pán Prstenů, zabývající se koncem wraithů, ne objevením magického distruptoru, nebo způsobu jak rozšířit retrovirus subprostorem po galaxii.
Teda, to jsem si zase hnul žlučí, k***a.
Obrázek

Příspěvek 21.8.2008 10:03:37
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Nechává mě to zcela chladným. Z 5. řady jsem beztak neviděl nic, jediné, co mi bude obecně chybět, je postava McKaye.

EDIT: A samozřejmě Zelenky.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 21.8.2008 10:18:17
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Taky z toho nejsem odvařený. Ale je mi líto že když se mi to začalo zase konečně líbit tak to zruší. Nejvíc mi je líto toho Zelenky tem mi bude chybět hrozně moc. :(
Naposledy upravil LAZYjohn dne 21.8.2008 10:19:17, celkově upraveno 1
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.
Další

Zpět na Obecné