To nebude už jen o jednom nepříteli, ale pokaždé o něčem jinném, tak to vidím , co galaxie, to něco nového.
IMO nejde dělat mnoho let seriál o tom, že hlavním postavám se stýská po domově a nemají jedna druhou rádi. Ne v donekonečna uzavřením prostřed. I Lost přišel s hrozbou a dalšíma novýma skupinkama přeživších, dokonce i s (Juras, pozor!) proměnou konceptu seriálu po tom, co postavy utekly z ostrova. Nějak nevím, co se změní, když Destiny přeletí do jiné galaxie. Jiný odstín vesmíru? Dříve nebo později tam nějaká vnější hrozba musí přijít, jinak to zase bude příliš stand-alone a půjde to tak jako tak do kytek.
JuRas: a jak asi zjistíme, jestli je McKay chytřejší než Rush, když Hewlettova účast ani nebyla potvrzena a kontakt se Zemí bude jen v prvních několika dílech, kde na sebe veškerou pozornost strhne RDA? McKaye neočekávám a jestli je, nebo není, chytřejší než Rush, je mi úplně jedno.
no jde o to, že Destiny nepujde ovládat. Ona má přednastavenej kurz, aby sledovala tu první loď a zastavila u každý planety, kde je brána. Přičemž tam setrvá jen určitou dobu a pak poletí dál. Takže tým bude mít jenom omezený množství času na průzkum a když se někdo spozdí, tak tam zůstane trčet na pořád.
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.
na to mám teorii,asi by někde na Destiny měla být listina cílů ,takže si jenom napíší adresu,když nestihnou destiny,jdou na tu adresu a jenom počkají až tam přijdou...jak primitivní...
Zajímavý, že loď se rozpadá, asi nic moc tam fungovat nebude, ale furt to poletí, jak má
Vanguard: jako jasný... já jen, že jestli to udělaj, tak to bude pěkně dem*ntní, protože udělat ještě většího génia než McKay, tak to už postaví bránu sám