Me hlavne ted zajímá "long overdue visit to the Icarus set." coz Malojza slíbil na zítra. Pokud to fakt vyjde konecne budeme mít nejaké detailnejsí zábery Icarus base. Mimochodem, ten novej prostor brány je prestavený prostor brány v SGC, ale je to prostor brány na Icarus base.
Take the reins...It´s up to you! :::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE::::::::::::::::::::::::::::::::: COMING SOON 2009
Pochop že v dnešní době už SG moc lidí nebere, potřebují nové fanoušky a ty jim zajistí právě SGU. Já se teda na SGU těším a myslím že to zaručeně bude zatím nejlepší SG seriál (i když nechci předbíhat...).
Gen.Sniper: Ale pochop, máš tu úžasnou možnost, že až přijde první epizoda, tak si ji zkrátka nestáhneš a nebudeš se na to dívat a místo toho si pustíš I.-IV. série sg1 a budeš moc, moc, moc spokojený.
Osobně si myslim, že když sg1 začínala, byly tam horší i lepší epizody.. Já osobně mám "nejradši" emancipation
shppen: to si nejsem moc jist jestli bude dost sledovanosti..pac kdyz to jeden typas nahraje a da na net a pak to shlidne treba 500K lidi tak to jim je prd platny
Proche: Svalovat nízkou sledovanost na internetový pirátství je nesmysl. Prakticky všichni, co si stahujou seriály, si je stahujou proto, že je nemůžou vidět v televizi. Nežijí totiž v USA a tím ve statistikách vůbec nehrají roli. Tohle je akorát častá výmluva televizních společností. Pokud dojde na nějakého nešťastného Američana, co zrovna nebyl doma, ale chce svůj seriál zkouknout, tam použije mnohem spíš DVR, než internet...
Intelligence has nothing to do with politics. - Londo Mollari
ja neberu jen ceske fanousky, ale kdyz vidim ty cisla u torrentu na mininove u novych dilu serialu tak to beru tak, ze vetsina lidi v ameru si nezaplati kabelovku a proste to sosa z netu, ale samozrejme nemam tuseni jaka je lsedovanost...byla to ciste jen moje uvaha
Zeměkoule je dost velká, zkus kouknout na globus, spousta lidí je pak překvapená, že svět není jenom USA a "u nás doma" (nic ve zlém)
Pochybuji že si některý z notorických sledovačů seriálů nezaplatí kabelovku, protože jak víme ze simpsonů, veřejnoprávní televize v USA stojí za prd... A vzhledem ke globálním rozměrům, nemyslim si, že by čísla u torrentů byly kdovíjak závratný..