Tak jak to tady tak čtu..tak se mi zda, že se to tady zvrhlo v hadku o "kritiku"

tohle téma by se mělo jmenovat "JAK SI SPRÁVNĚ VYLOŽIT SLOVO KRITIKA"
sry za OT
ale když už jsem tady,tak taky něco přihodim do mlýnku....na SGA mi vadí ten pověstněj reset postav...tohle mě Vážně s..e a nehorazně vytáči. Další věc, která mi vadí je, že John a Rodney maji skoro všech 40 minut jen pro sebe...ja myslel že SGA je serial o týmu - jako byla sg-1 a ne jen o dvou lidech. Pak je tady velení, někdy se vůbec ptám jestli tam ta Cartrová vubec ještě hraje????dyť vona se snad objevila jen ve 4 či 5 dilech(teď se nejsem jistej)....tohle fakt nechapu..tak když už je velící, tak ať se sakra angažuje...vzpomínám pořád na Hammonda...byl v každým díle a bylo fakt poznat že je to velící...ještě bych zmínil loďe...proč dopr.... zničí každou novou loď kterou najdeme?tohle je fakt na hlavu...
tak to by bylo asi všechno...jestli si na něco ještě vzpomnu jsem tu coby dup
děkuju za tendle topic...myslim že je to dobrej nápad i když jsem tě g.o.d.e vždycky kritizoval, udělal jsi tu nejlepší možnou věc co jsi mohl udělat...a ja se tady určitě tadky občas objevim

[img][images/thumbs/no.7_cod4-new.jpg]images/thumbs/no.7_cod4-new.jpghttp://[/img]
*Co myslis ze se stane po smrti?
*Bude ze me duch, dojdu k mrtvole a ozivim se
*Zajimave, z jake viry to pochazi?
*World of Warcraft