Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Anti SGA klub

Anti SGA klub

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Příspěvek 30.1.2008 20:28:05
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

A já si myslel, že jsem to byla moje maličkost...
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 30.1.2008 20:36:06
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

[off-topic] Používejte tu citaci s citem pls. [/off-topic]
Obrázek

Příspěvek 30.1.2008 20:41:38
Poul Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Shrňme to: lidé sem nevkládají kritiku, ale cokoli jiného (ale NE kritiku:) ). Háží sem asi jejich názory. Žeby? :D

Příspěvek 30.1.2008 21:27:43
Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Myslím, že tady bylo správně podotknuto, že se nejedná o "kritiku" jako takovou. To, že jsem někdo napíše, že se mu na seriálu něco nelíbí/nebo naopak líbí je čistě jeho věc. Nebo to tu chcete omezit jen na to "jé to bylo super" 100x naklonovaný v diskuzi o každým dílu? V tom případě sem nemusím chodit. Smysl se tu hádat o tom, kdo má větší "právo" psát kritiku by mělo tehdy pokud by se opravdu jednalo o kritiku autorů někde publikovanou respektive předkládanou autorům. A pokud vím, tak nikdo z nás nic podobnýho nedělá. Vím, že je tu spousta lidí, kterým se SGA jako seriál líbí, to jim nikdo nebere. Já osobně jsem se skrz SG dostal ke sledování jiných seriálů a nebýt toho, tak jsem možná ani nejel na FF kde jsem potkal spoustu podobně "zaměřených" lidí ... Jenže to by bylo na delší povídání. Ta "fráze", že by autoři mohli mít pravdu je moc hezká. Když to vezmu ironicky. Má to znamenat to, že mám být jen pasivní ovce, naprosto bez odporu přijímající vše co je mi na obrazovku (monitor) předkládáno a autora uctívat jako Boha, i kdyby jeho díla dosahovala podprůměrný kvality? Ale kdeže, to už rovnou můžu sledovat ty Telenovely na NOVĚ jak tu někdo navrhoval ... To, že někdo psal, že je v seriálu málo vztahů nutně nemusí znamenat, že z toho chce nějakou "soap-operu". V SGA může Sheppard Rodneymu na konci jednoho dílu říct, že je ***** a na začátku dalšího se klidně sejdou "Jé, ahoj Johne jak se vede ..." Občas by menší změna neuškodila. Holt, v SG jedou postavy pořád podle jednoho a toho samého scriptu. Jsi záporák, tak budeš pořád záporák. Jsi machr, tak budeš pořád machr a je jedno co se zrovna děje okolo. Tak a teď mi klidně řekněte, jakej jsem děsnej drzoun, že jsem si dovolil napsat svůj názor na "VEŘEJNÝ" fórum o jednom sci-fi seriálu. Jdu si sehnat něco k jídlu aby naše "kulinářská" diskuse nestála.
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

Příspěvek 30.1.2008 21:50:48
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Asi tak nejak. Kdyz nechcete byt poslusne ovce, tak nevim, proc o tom nekteri debatujete, prave tim ze vas to tak vytaci a probirate to maximalne negativne, se tomu podrizujete a stejne uz jen z toho duvodu se na to dal divate.
Jako kdyz se pred lety vetsina populace trasla u Dallasu a Esmeraldy :) malokdo mezi "svymi" to probiral, jake je to super, jak ho to zajima, ale pluli na to a nadavali.
Ale doma čučeli jak vyorane mysi, jak Džejár a Suelín kují pikle, nebo jak Esmeraldu otravuje ten zohaveny felčar :lol: :lol: Protimluv jak prase
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 30.1.2008 21:55:27
chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Při sledování SGA jsem v posledních dílech docela znechucen,ty nelogické klišé,hloupé epizody,celá SGA je taková zvláštní,nemají skoro žádné spojence,jediní spojenci jsou Geniiové a Cestovatelé o technologii vubec nemluvím.Postavy jsou ploché. :roll: :roll: Neříkejte mi že Wraithové jsou všichni stejní záporáci a neexistuje žádný odboj jako Tokrové v SG-1. :roll: :roll:

Příspěvek 30.1.2008 21:58:51
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Dallas a Esmeralda byly ale na naše poměry tehdy novinkou.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 30.1.2008 21:59:00
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ehm, vysvetli mi k cemu by vznikalo neco jako Tok´rové?
To si predstavujes jako, ze jsou hodni Wraithove co te slusne pozadaji jestli te muzou vysat? :)
Mozna Wraithove co zerou stromy a zvirata ale to by se ozvali ochranci prirody :D

Tedy, ne ze by neco takoveho neslo sikovne napsat, ale to by se ozvali zase lidi, ze je to dalsi kopceni SG-1, ze tam dali i ekvivalenty Tok´ru :roll: :lol:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 30.1.2008 22:05:25
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

To byl jenom nápad když už Atlantis z SG-1 kopíruje uplně všechno tak i třeba Wraithskí odboj :lol:

Příspěvek 30.1.2008 22:18:03
Lyonelus Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Hold, uz nesmite u SGA tak premyslet, chlapci. :) Ja to praktikuju, a kazdy dil mi prijde jako prijemna oddechovka po skole s peknyma slecnama, fajn hercema obecne a maximalne predvidatelnym dejem.. Noco, koukat nato proste budu, protoze 43min tydne me nezabije + je tu urcita moznost ze prijde nejaka hodne dobra epka. :)
[img][images/thumbs/Lyonelus_Rodney.jpg]http://dr-clan.wz.cz/Rodney.jpg[/img]

Příspěvek 30.1.2008 22:23:31
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Lyonelus: tak jsem do toho topicu nechod, to tady maj oni aby si mohli postezovat na SGA a ne ty abys jim do toho kecal a rikal, ze to nesmi brat tak vazne, nebo ze u toho nesmi premyslet :roll:
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 30.1.2008 22:27:51
Lyonelus Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Fajn, omlouvam se. Stezujte si dal. :)
[img][images/thumbs/Lyonelus_Rodney.jpg]http://dr-clan.wz.cz/Rodney.jpg[/img]

Příspěvek 30.1.2008 23:29:01
Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

for Vlad: ten příspěvek s těma ovcema jsem myslel trochu jinak ...

Myšlenku "hodných" Wraithů bych tak úplně nezavrhoval. Přeci jen pokud Wraithové existují jako "nesourodá" společenství kde mezi sebou můžou klidně bojovat jednotlivé Hive, tak proč by nemohl existovat někdo kdo by hledal prostředky k tomu aby přechytračil ty "druhý"? To, že se s Wraithy spolupracovat v určitý míře dá, jsme viděli v Be All My Sins Remembered (název snad delší než epizoda :lol: ). Škoda, že teď se s Toddem už moc nesetkáme a když už tak to bude jen další "záporák" na odstřel. Prostě mi přišlo, že tenhle "chlápek" má určitý charisma a za tři epizody byl užitečnější pomalu než Teyla za tři řady. Ale mít v týmu Wraitha? No fuj, koho to napadlo, jsme přece v SG. Ruku na srdce, Mirek dušín by měl radost. Vždy musíme být klaďasové až za hrob ... Trochu se děsím toho co se stane až (nebo jestli) se objeví na scéně Michael aneb "The EMO Wraith" ...
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

Příspěvek 31.1.2008 07:30:29
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

To s tím Mirkem Dušínem je pravda,celá SGA je o super hrdinech co zachranujou svět.Už jenom čekám kdy se tam objeví Superman :lol: :lol:

Příspěvek 31.1.2008 07:40:48
no.7 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak jak to tady tak čtu..tak se mi zda, že se to tady zvrhlo v hadku o "kritiku" :D tohle téma by se mělo jmenovat "JAK SI SPRÁVNĚ VYLOŽIT SLOVO KRITIKA" :D

sry za OT

ale když už jsem tady,tak taky něco přihodim do mlýnku....na SGA mi vadí ten pověstněj reset postav...tohle mě Vážně s..e a nehorazně vytáči. Další věc, která mi vadí je, že John a Rodney maji skoro všech 40 minut jen pro sebe...ja myslel že SGA je serial o týmu - jako byla sg-1 a ne jen o dvou lidech. Pak je tady velení, někdy se vůbec ptám jestli tam ta Cartrová vubec ještě hraje????dyť vona se snad objevila jen ve 4 či 5 dilech(teď se nejsem jistej)....tohle fakt nechapu..tak když už je velící, tak ať se sakra angažuje...vzpomínám pořád na Hammonda...byl v každým díle a bylo fakt poznat že je to velící...ještě bych zmínil loďe...proč dopr.... zničí každou novou loď kterou najdeme?tohle je fakt na hlavu...

tak to by bylo asi všechno...jestli si na něco ještě vzpomnu jsem tu coby dup :D :D

děkuju za tendle topic...myslim že je to dobrej nápad i když jsem tě g.o.d.e vždycky kritizoval, udělal jsi tu nejlepší možnou věc co jsi mohl udělat...a ja se tady určitě tadky občas objevim :wink:
[img][images/thumbs/no.7_cod4-new.jpg]images/thumbs/no.7_cod4-new.jpghttp://[/img]
*Co myslis ze se stane po smrti?
*Bude ze me duch, dojdu k mrtvole a ozivim se
*Zajimave, z jake viry to pochazi?
*World of Warcraft

PředchozíDalší

Zpět na Obecné