No hlavně na tom záběru s tou továrnou měli pořádně máknout protože mě to přišlo jako by to dělal nějakej nováček.
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah
Dneska jsem z nostalgie skouknul první 2 díly SG-1. Nevím proč, ale tyhle dva díly mi přijdou takový mnohem reálnější, než pozdější - myslím tím, jak se teprve patlaj se všema těma novejma poznatkama, a že Goauldi tady vystupujou jako suprdupr nej nepřátelé, na který pozemšťané namaj ani náhodu (líbí se mi to, protože Goauldi byli první a asi nejvíc uvěřitelní nepřátelé, ostatní Replikátoři, Wraitové a Ori jsou už jen nastavovaná kaše). Fakt je to bomba, první díly jsem viděl naposled před cca 2 rokama...
teď jsem ještě zkouknul epizodu 3x20. děsně se mi tam líbí ten satelit
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah
Koukám ty jsi nějaký maratonec. Já tohle dělával taky, ale z nějakých záhadných důvodů už denně nestíhám víc než 8 dílů čehokoliv. Asi je ten internet příliš rozptylující.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."
Tak to já dnes uvidím snad jen to SGU... SGA a SG-1 jsem viděl tolikrát, že by mi nestačili ani prsty na všech končetinách krát 2 a vše si pamatuju nazpaměť... ty lepší díly dokonce slovo od slova
Koukám ty jsi nějaký maratonec. Já tohle dělával taky, ale z nějakých záhadných důvodů už denně nestíhám víc než 8 dílů čehokoliv. Asi je ten internet příliš rozptylující.
souhlasím...kdybych neměl internet stihl bych asi o 2 díly víc... tak nakonec se dívám i na 2x02...
[img][./images/thumbs/omniheader_characters_1270467581.jpg]http://www.gateworld.net/wiki/images/a/a9/Omniheader_characters.jpg[/img] My Battlefied II Online Profile : http://www.bf2stats.net/player/93988026/